- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
aynen öyle özleme herkese uymayan ve çok uysal biri gönüllerde adam gibi adam tek kız bana göre umarım finale kadar kalabilirevet ama özlemde elini tutuyor sakinleştirmek için , özlem sakin yapıda bir kız karşılık vermemiştir kesin susup geçmiştir o konuda kapanmıştır , ama özlemde geri vurursa o zaman olay büyür, yoksa acun sadece uyarı yapar geçer gider.
evet çok iyi bir kız oyunlarda da iyi aslında ama sahra malı yüzünden performansı düşüyo kızın çok üstüne gidiyorlar sahra nerden alıyo bu gücü bilmiyorum umarım elenmesi özlemin elinden olur fesat sahraaynen öyle özleme herkese uymayan ve çok uysal biri gönüllerde adam gibi adam tek kız bana göre umarım finale kadar kalabilir
sahra all stara çok havalanmış geldi ama kısa sürecek kendi başına kendi yakar umarım birilerinin günahına girmeden gitsin duygu yerine sahra gitseydi keşke duyguda sevmem ama sahra ondan beterevet çok iyi bir kız oyunlarda da iyi aslında ama sahra malı yüzünden performansı düşüyo kızın çok üstüne gidiyorlar sahra nerden alıyo bu gücü bilmiyorum umarım elenmesi özlemin elinden olur fesat sahra
aynenSuan 3 bolum oncesinin ozetin mi veriyo bana mi oyle geliyo :)
E yuh artik :) bende dun izleyememiştim ozete bakiyim dedim ama bu ne
özet demeyelim biz buna direk eski bölüm
bitsede yeni bölüm başlasa
reklam özet vs derken yeni bölüm çok kısa kalıyor yaa
aynı şeyleri dönüp dolaşıp gösterceklerine ada hayatını da gösterseler azcık
Tamer tadini cikariyo o suyunay su tertemiz falan tatile gidip böyle bir yerde denize giresim geldi yeşil mavi falan
evet ya tatile gelmiş adam oh misTamer tadini cikariyo o suyun
Su berna nekadar havalandi sinirlerime dokunmaya basladievet ya tatile gelmiş adam oh mis
evet ya biraz havalandı gibi gözümden düşecek bu gidişleSu berna nekadar havalandi sinirlerime dokunmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?