tamam açtımyendi bitti açabilirsin adaları gösteriyor şimdi
kilolu diye dalga geçtiler ya ondan yapıyordur belki yada iyi geçinme gibi gösteriyodur kendiniyine mi yaptı saçma ya ödülünü yesene kzıım niye veriyon
evet verdi cidden bi ısırık alıp hemen turabiye verdi şaşkınımyine mi yaptı saçma ya ödülünü yesene kzıım niye veriyon
Of süperdi yaaa :)hadi sahra çıglık atıp kafanı bi yerlere vur ne olur bakalım ne kdar sevindin hahahe
bernada onların hepsinden iyi erkeklerden de iyi olduğu zamanlar oluyor kıskançlık yapıp gönderirlerse hata yaparlar hemde büyüktamam açtımbunlar bernayı yollayacak ha yakında çekemiyorlar
zaten sayı alan nadir insanlardan daha ödülü rüyalarında görürlerbernada onların hepsinden iyi erkeklerden de iyi olduğu zamanlar oluyor kıskançlık yapıp gönderirlerse hata yaparlar hemde büyük
Of süperdi yaaa :)
kilo vermeye çalışıyordur sahra falan llaf ediyor ya birde yemek ve açlıktan bahsetmeyen tek kişi o adada özlemevet verdi cidden bi ısırık alıp hemen turabiye verdi şaşkınım
yani merve aydının toplatıları başladı haydi hayırlısızaten sayı alan nadir insanlardan daha ödülü rüyalarında görürler
Vursa kafayida kurtulsak :)çığlık atıp kafamı bi yerlere vurmak istiyorum nedir arkadaş
böyle bi sevinç şekli varmı ya
bence o kendini direk okyanusa atsın bi daha çıkmasınVursa kafayida kurtulsak :)
merve oflaz bıdı bıdı yapacağına oyunda oynamak istiyormusun dediklerinde evet oynamak istiyorum demesi lazımdı siz bilirsiniz demek kendime güvenmiyorum demek şimdi laf yapıyor çıkmış oynatmıyorsunuz diye çok sinirim şu kızayani merve aydının toplatıları başladı haydi hayırlısı
Erkekçe adamca mertçe oturup konuşacaklar. Merve'nin toplantıları öyle oluyoryani merve aydının toplatıları başladı haydi hayırlısı
hahhaha komik kız valla 3 adam bu senede taklit yapsalar yaErkekçe adamca mertçe oturup konuşacaklar. Merve'nin toplantıları öyle oluyor
Yaparlar diye umuyorum yapsınlar da bencehahhaha komik kız valla 3 adam bu senede taklit yapsalar ya
oynayamıyorum demiyorda siz bilirsiniz triplerine giriyor laf olsun torba dolsun oo ben survivor a gelemdim bi kaç hafta tatil yapıp dönecem der gibi takılıyoomerve oflaz bıdı bıdı yapacağına oyunda oynamak istiyormusun dediklerinde evet oynamak istiyorum demesi lazımdı siz bilirsiniz demek kendime güvenmiyorum demek şimdi laf yapıyor çıkmış oynatmıyorsunuz diye çok sinirim şu kıza
öyle ya aynen yok mutsuzmuş falan elensede kurtulsak ya şu an çok sinirim onaoynayamıyorum demiyorda siz bilirsiniz triplerine giriyor laf olsun torba dolsun oo ben survivor a gelemdim bi kaç hafta tatil yapıp dönecem der gibi takılıyoo
inşallah bekliyorummYaparlar diye umuyorum yapsınlar da bence
sanki bu hafta gidecek gbi geliyor banaöyle ya aynen yok mutsuzmuş falan elensede kurtulsak ya şu an çok sinirim ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?