yok ya o kızın alnında hep var onlar bencebegüm ün suratı sivilcemi alnında pütürcükler var ya ilk defa görüyorummmmmm
yeni mi olmuşşşşş
yoksa hep öyleydide görmüyormuydum
gelmeden önce yüzü iyiydi yada makyajla kapatıyordu ama şu 2 gündür göze batıyor gerçekten çok kötü olmuş yüzübegüm ün suratı sivilcemi alnında pütürcükler var ya ilk defa görüyorummmmmm
yeni mi olmuşşşşş
yoksa hep öyleydide görmüyormuydum
aa ilk defa görüyorum bak sedayla konuşurken görünmüyoyok ya o kızın alnında hep var onlar bence
bende oynamak istiyorum diyesim geldi yaSeda fena taktı oynamaya sürekli 'ben de oynamak istiyorum'
Ekrandan hepimize bu cümleyi söylettirmiştir artıkbende oynamak istiyorum diyesim geldi ya
bende seviyorum bernayıBerna bi bana mı dengesiz gelmiyor ya, ben seviyorum o kızı.
ya bende seviyorum al benden o kadar bunu söyleyecek birini bekliyorum bence çokta haklıydı söylediklerindede 3 oyun aldı ama kaybettiler tabiki çıkışması normalBerna bi bana mı dengesiz gelmiyor ya, ben seviyorum o kızı.
banada dengesiz gelmiyor bence ünlülerin orada bernaya laf söylemeye hakkı yok kız varını yoğunu ortaya koyuyor ve hakkını veriyorBerna bi bana mı dengesiz gelmiyor ya, ben seviyorum o kızı.
hepimiz seviyormuşuz söylemiyormuşuz meğerbende seviyorum bernayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?