- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
aynen rahat 4 5 mesaj aynı oluyor kalp kalbe karşı diyelim biz buna hanımlarrtelepatiye bağladık biz
bence ahmet dursun sakat ya ayrılıyor sanki almeda ve merve aydın niye ağlasın ki
ama o zaman eleme olmaz 2 kişi gitmesi saçma olur geçen senede olmuştu ya berna diskalifiye olunca eleme yapılmamıştı birdaha sankimantıklı dedin en azından şimdi bi fikrim var neden öyle yaptıkalrına dair rahat uyuyabilirim
merve oflaz da '''tühh be tam ahmetsiz ada hayatı başlıcaktı ben eleniyorum korkusuna patlattı gözlerini
daha koymamışlardır ya biyere bulursam atarım ama merve aydın almeda ağlıyor acun şok gelişme var diyor merve oflaz şaşkın ve pörtlek gözle bakıyor herkes şokAy kızlar nolduu kapattım fragmanı ekleyebiliyor musunuz acaba buraya?
kesin dediğin gibi yaaadaha koymamışlardır ya biyere bulursam atarım ama merve aydın almeda ağlıyor acun şok gelişme var diyor merve oflaz şaşkın ve pörtlek gözle bakıyor herkes şokveriyorlar tekrar
aynen turabi gidicisin gidiyorsun gibi birşeyler yapıyo ordakesin dediğin gibi yaaa
turabinin el işaretine değinmek istiyorum
ünlülere dogru bakıp gidiyorsun he der gibi bişey yaptı
11. Fulyakızlar geçen haftaki sms anıl birinci oldu oflaz kaçıncı sıradaydı hatırlayan var mı
aynen turabi gidicisin gidiyorsun gibi birşeyler yapıyo orda
ama bu kaadr açık fragmanda belli etmeleri de garip kolye mevzusuna dönmeyelimdekızlar fragmanda sanki turabin el hareketinden dolayı Ahmet dursun gidebilir yani bu yüzdende eleme olmayacak dedi oflaz şok oldu almeda merve aydın ağlamaya başladı
ama bu kaadr açık fragmanda belli etmeleri de garip kolye mevzusuna dönmeyelimde
oflazın sırası fena değilmiş doğrsu11. Fulya
10.Almeda
9.Hakan
8.Ahmet
7.Berna
6. Doğukan
5.Merve Oflaz
4.Pascal
3.Merve Aydın
2.Serenay
1. Anıl
olabilir bak bu daha mantıklı sankiBence fransız survivorındaki kazayı söylüyor acun. Millet çok büyük bir felaket olmuş gibi tepki veriyor. Ahmet dursunun ayağı iltihap kaptı da gitti dehşete düşmesi değil bu.
Bence fransız survivorındaki kazayı söylüyor acun. Millet çok büyük bir felaket olmuş gibi tepki veriyor. Ahmet dursunun ayağı iltihap kaptı da gitti dehşete düşmesi değil bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?