Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
bence ahmet dursun sakat ya ayrılıyor sanki almeda ve merve aydın niye ağlasın ki

mantıklı dedin en azından şimdi bi fikrim var neden öyle yaptıkalrına dair rahat uyuyabilirim
merve oflaz da '''tühh be tam ahmetsiz ada hayatı başlıcaktı ben eleniyorum korkusuna patlattı gözlerini

mantıklı dedin en azından şimdi bi fikrim var neden öyle yaptıkalrına dair rahat uyuyabilirim
merve oflaz da '''tühh be tam ahmetsiz ada hayatı başlıcaktı ben eleniyorum korkusuna patlattı gözlerini
ama o zaman eleme olmaz 2 kişi gitmesi saçma olur geçen senede olmuştu ya berna diskalifiye olunca eleme yapılmamıştı birdaha sanki

gerçi fragmana şaşırmamak lazım
turabinin kolyesi ve acunun şok oldum dediğini hatırlatırım
yayınlanınca heeee bu muymuş dediydik
acun bu herşey beklenir yarın ola hayrola

kızlar geçen haftaki sms anıl birinci oldu oflaz kaçıncı sıradaydı hatırlayan var mı

Ay kızlar nolduu kapattım fragmanı ekleyebiliyor musunuz acaba buraya?
daha koymamışlardır ya biyere bulursam atarım ama merve aydın almeda ağlıyor acun şok gelişme var diyor merve oflaz şaşkın ve pörtlek gözle bakıyor herkes şok veriyorlar tekrar

daha koymamışlardır ya biyere bulursam atarım ama merve aydın almeda ağlıyor acun şok gelişme var diyor merve oflaz şaşkın ve pörtlek gözle bakıyor herkes şok veriyorlar tekrar
kesin dediğin gibi yaaa
turabinin el işaretine değinmek istiyorum
ünlülere dogru bakıp gidiyorsun he der gibi bişey yaptı

kızlar fragmanda sanki turabin el hareketinden dolayı Ahmet dursun gidebilir yani bu yüzdende eleme olmayacak dedi oflaz şok oldu almeda merve aydın ağlamaya başladı

aynen turabi gidicisin gidiyorsun gibi birşeyler yapıyo orda

ama bu hiç olmadı yani
ahmetin palaya basması mı sakatlıgı
başka bişi varmı hani iyileşme sürecindeydi ne olduki sahra gidebilir derken ahmet çıktı meydana
hoş bunların hepsi bi varsayım ama fragmandan anlaşılan gerçekten tam da bu seneryoya uyuyor
bir an önce yrn olsun
herkese iyigecelerrr

kızlar fragmanda sanki turabin el hareketinden dolayı Ahmet dursun gidebilir yani bu yüzdende eleme olmayacak dedi oflaz şok oldu almeda merve aydın ağlamaya başladı
ama bu kaadr açık fragmanda belli etmeleri de garip kolye mevzusuna dönmeyelimde

Bence fransız survivorındaki kazayı söylüyor acun. Millet çok büyük bir felaket olmuş gibi tepki veriyor. Ahmet dursunun ayağı iltihap kaptı da gitti dehşete düşmesi değil bu.

Bence fransız survivorındaki kazayı söylüyor acun. Millet çok büyük bir felaket olmuş gibi tepki veriyor. Ahmet dursunun ayağı iltihap kaptı da gitti dehşete düşmesi değil bu.
olabilir bak bu daha mantıklı sanki ters köşe fragmanlar ya yarın öğrencez artık

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaabu hiç aklıma gelmemiştiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…