Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ay bunları ayarladılar bence, Ahmet zaten gelmek istemiyordu survivor'a. Acun ikna etti aynı zamanda da dediler iki üç hafta kal daha sonra bir bahaneyle seni göndeririz diye aha da yaptılar

Oylama şu iyi oynuyor birinci yapalım bu kötü oynuyor sonuncu yapalimdan çıktı merveciler serenaycilara döndü. .merve aydın o takımın en güçlüsü kabul ama BENCE en antipatik en sinir bi insan..giderse de üzülmem. .kaç tane adamlar biraz fazla koşsun lar. Serenay herzaman sevmişimdir. Birinci olmasında sevindim. Etme bulma dünyası ..sıra sanada gelecek merve aydın. .intikam is comingggg

o sempatiklik kişiden kişiye değişir bana zırlak halleri ve başarısızlığıyla çok antipatik geliyor

turabiyi 1. çıkaran kitleyyle bunu 1.yapan kitle aynı düşüncede
Bence hicc alakasi yok iki kitlenin . Ayrica bu sezon gayet başarılı. Nesi başarısız? Bi gecen dokunulmazlik oyununda gucu yetmedi.

Merve Oflaz,Hakan,Serenay üçlüsünü sevmiyordum şimdi bu geceden sonra nefret ediyorum. Bir insan emeğiyle dokunulmaz olduğu halde sağlıktan dolayı ki buna hiçç inanmadım bahane bence ama bu grubun oh be,şükür demelerini Merve'nin o bakışını unutmucam. Bir de Merve topladı arkadaşlarını karşıma ınu bunu yazıb diyor yönlrndiriyor Hakan kadar sinsisi yok zaten oyun kazanamıyır farkında değiller galiba Anıl oyun kazanmasa Merve Aydın olmasa bitecekler. Oflaz da Hakan fa oyun alamıyorlar.

Merve Oflaz ve tayfası iyice antipatikleştiniz gözümde bir an önce gider adadan inşallah bu kız nasıl 2. oldu anlamadım ne yaptı yani

Turabiyi 1.çıkaran kitle nedemek yaa
He siz asilzadesinizya anılı merveyi 1.çıkarın
Bu milletteki egoda beni öldürecek.
Kendi tuttuğu elit baskasının tuttugu kro.
He anam he.
kız zaten bu sms e oyu biz vermediğimize göre gerginliğe gerek yok bunların hepsi kurgu yani sorarım hangimiz oy kullandı ki bu topikte yarışma sonuçta sıkıntı yok

serenay gitsin istemiyorum çünkü oda hızlı ve iyi oyun kazanıyor aslında keşke merve serenay keske aralarındaki sorunu çözmüş olsaydı ikiside aynı gözümde nerdeyse ama oflazın hiç bir işe yaradığı yok kesinlikle keşke o gitse yakın zamanda

Birde orası sanki atletizm yarısmasıymış gibi neymiş efendim o iyi yarısıyor o birinci olmalıydı deniyorya oda ayrı bir olay. Öyle olsaydı ada hayatını gostermezlerdi. Öerve gibi hırs küpü biri iyi yarısıyor diye sevmek zorundamıyım.

Ayrica bu sene Seranayin nesi basarisiz yahu? Nasil izliyorsunuz anlamadi ben

Merve Aydin bile oyun kaybediyor arasa.da. Adalarda Merveden sonra en iyi Sero ve Berna
ben serenay ağlamadığı ve hala geçen senenin muhabbetini yapmadığı zamanlar hariç seviyorum gerçekten ordaki başarılı kızlardan biri ama oflazı sevmiyorum keşke merve serenay birbirini elemeye çalışmasa sona kadar gidebilseler ama artık çok geç

güzel diyorsun canımda tercih meselesi bende turabiyi öyle görüyorum mesela hırslı olarak ama lafım yok hepimiz aynı kişiyi destekleyemeyiz zaten değil mi herkes istediğini sevsin sanada saygı duyuyorum ben hatta bu turabi sevgin garip bir şekilde hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…