Yaaaaa hahahahBöylece Ahmet 1milyon değil 300bin alacak 5.haftadan önce gittiği için
kız çıkmış paradan bahsediyorsun alemsin yani
Bence hicc alakasi yok iki kitlenin . Ayrica bu sezon gayet başarılı. Nesi başarısız? Bi gecen dokunulmazlik oyununda gucu yetmedi.o sempatiklik kişiden kişiye değişir bana zırlak halleri ve başarısızlığıyla çok antipatik geliyor
turabiyi 1. çıkaran kitleyyle bunu 1.yapan kitle aynı düşüncede
orası kesin zaten pek kalmak istemiyordu ya sadece sakatım diye yatıyordu arkadaOyunun amacı para değilmi ahmette ona üzülmüştür
bence geçen seneden arkadaşı ya ondan ağladı sonuçta orda en eski tanıdıklarından biriAşık mı bu Merve Aydın Ahmete ne ağladı yahuu
Turabiyi 1.çıkaran kitle nedemek yaa
He siz asilzadesinizya anılı merveyi 1.çıkarın
Bu milletteki egoda beni öldürecek.
Kendi tuttuğu elit baskasının tuttugu kro.
He anam he.
Oylama şu iyi oynuyor birinci yapalım bu kötü oynuyor sonuncu yapalimdan çıktı merveciler serenaycilara döndü. .merve aydın o takımın en güçlüsü kabul ama BENCE en antipatik en sinir bi insan..giderse de üzülmem. .kaç tane adamlar biraz fazla koşsun lar. Serenay herzaman sevmişimdir. Birinci olmasında sevindim. Etme bulma dünyası ..sıra sanada gelecek merve aydın. .intikam is comingggg
Of ya cok guzelmis keske merve aydini koysaydi oflazin karsisina ve aydin gitseydi ahmet yerine1-Serenay 2-Merve Oflaz 3-Merve Aydın 4-Anıl 5-Hakan 6-Berna 7-Doğukan 8-Pascal 9-Almeda 10-Ahmet Dursun
ben serenay ağlamadığı ve hala geçen senenin muhabbetini yapmadığı zamanlar hariç seviyorum gerçekten ordaki başarılı kızlardan biri ama oflazı sevmiyorum keşke merve serenay birbirini elemeye çalışmasa sona kadar gidebilseler ama artık çok geçAyrica bu sene Seranayin nesi basarisiz yahu? Nasil izliyorsunuz anlamadi ben
Merve Aydin bile oyun kaybediyor arasa.da. Adalarda Merveden sonra en iyi Sero ve Berna
güzel diyorsun canımda tercih meselesi bende turabiyi öyle görüyorum mesela hırslı olarak ama lafım yok hepimiz aynı kişiyi destekleyemeyiz zaten değil mi herkes istediğini sevsin sanada saygı duyuyorum ben hatta bu turabi sevgin garip bir şekilde hoşuma gidiyorBirde orası sanki atletizm yarısmasıymış gibi neymiş efendim o iyi yarısıyor o birinci olmalıydı deniyorya oda ayrı bir olay. Öyle olsaydı ada hayatını gostermezlerdi. Öerve gibi hırs küpü biri iyi yarısıyor diye sevmek zorundamıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?