Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Nasıl ağladı merve ya çok üzüldüm hiç bu kadar zor bi eleme izlememistim hakikaten.Kimsenin tahminleri tutmadi hanimlarrrr kurdukta kurduk ama ahmet in mide rahatsizligi sanirim kimsenin aklina gelmedi
Valla ayak ağrısı olsa tamam da mide garip
gözlerim doldu benim de

Turabiyi 1.çıkaran kitle nedemek yaa
He siz asilzadesinizya anılı merveyi 1.çıkarın
Bu milletteki egoda beni öldürecek.
Kendi tuttuğu elit baskasının tuttugu kro.
He anam he.
arkadaş hareketlerinden dolayı öyle söylüyor onu karakterine bir şey dediği yok ama biraz sert bi giriş olmuş sonuçta seveni olduğu gibi sevmeyenide var sizin turbişin

ayrıca bu oylama olayınada pek inanmıyorum ben... oturupta millet sms atacak sanmıyorum ben bugüne kadar atmadım büyük ihtimallede atmam sanırım orada acunun bi hilesi var gibi tabi yarışmacı yakınlarını ayrı tutuyorum onlar mutlaka atıyordur sms

Bem gönüllülerden yanayım.. Ünlüler çoksinir bozucu. Serenay ve doğukan dışında tabi
Aynen bende gonulluleri seviyorum..serenay ve dogukana da ayri bi sempatim var benimde birinci olmalirini isterim..ama merve aydin da cok antipatik sanki..

Valla ayak ağrısı olsa tamam da mide garip
gözlerim doldu benim de

Geçen sene yarısmadan sonra ameliyat olmuştu midesinden ahmet dursun. O yüzden ben şaşırmadım duyunca.

Hasta adami oraya cagiran acun da suc. Adami zorla getirdi önce sonra da boynunda dokunulmazlık kolyesiyle gerisin geriye yolladı. Adaletin bu mu acun :))

Dün bekledim bekledim tam o kısımda uyuya kaldım. Ahmetin gideceğinden haberi varmıymış oda konseydmi öğrendi

Doğukan çok efendi,düzgün bir insan belli.
hakanı pek sevmiyorum.kızların dedikodu yapmasına
alışmışım ama hakanın kızlarla bir olup diğer grup hakkında konuşması çok fena.
sinsi birine benziyor.merve oflaz ise alakasız olacak ama dudakları beni çok rahatsız ediyor.
eskiden eser yok,kız güzelliğini mahvetmiş.merve aydının hırsını da çok beğeniyorum iyi yarışıyor.
bernada çok asabi ama saklıyor.almeda yarışmalarda çok ağır,ayrı bir dünya da sanki.

gönüllülerden ise geçen sene turabiye sinir olmama rağmen bu sene beğenerek izliyorum.
hilmicem tehlikeli geliyor.Arkadan vurmaya çok müsait.taner varla yok arası.
Hiç yarışmalarda bende oynayım gibi bir çabası yok.yine seda,begüm iyi oynamasa da
eleme gecesinde isimleri yazılmasın diye yarışmalara katılmak istiyorlar.taner turabi ve hilmicemle
arayı iyi tutmaya çalışıyor tek yaptığı bu.aralarında hasan çok efendi bir çocuk.
oyun kazansa da hiç çizgisini bozmuyor.sahraya geçen sene sinir oluyordum bu sene kendini çok düzeltmiş.
kızların arasında da nadya çok düzgün.

sonuç olarak bende ünlüleri tutuyorum:)

Ya bu ünlülerde akıl mı yok. Ben onları tutuyorum Hakakan, Oflaz asla bana samimi gelmiyorlar. İçten pazarlıklı, kendilerini hint kumaşı sanıp başkalarından en başından ayrı tutan insanlar zaten performansları ortada. Allah aşkına eğer Merve Aydın giderse o takım oyun filan kazanamaz ki. Anıl ve Doğukan'a kalır Hakan'ı zaten görüyoruz, Pascal bu aralar iyi ama onun dengi oyun gelmesi lazım takım için kötü olur şu aşamada kişisel değil takımı düşünmeleri lazım ama bir intikam duygusu almış başını gidiyor tamam Serenay kinli Oflaz'a ne oluyor. Hakan'ın konuşmalar hep yapıcaz edicez. Bir de diyor bizi eleyip sonra kendilerinden eleyecekler sanki onlar karşı grubu elese sonra birbirlerini elemeyecekler. Kumpas kuruyorlar sürekli ama şunu diyeyim Merve Aydın gitmez Oflaz gider. Almeda dururken Aydın'ı göndermek ne ya.

Şimdi şöyle birşey var ünlüler haftaya dokunulmazlık alamazsa, kişisle dokunulmazlık oyununda da diyelim Merve Aydın dokunulmazlık alırsa ne yapacaklar kimi yazacaklar Almeda yazacaklar çünkü diğerleri Oflaz'a iyi rakip oylamada başı çekebilirler ama Pascal da diyebiilir Serenay şimdi işte Hakanların grubuna artı oldu neden Serenay'ın sms te 1. olduğu belli ilerleyen konseyde o belirleyecek bunlar 1 hafta plan yapar kimi çıkaralım diye bu da haksızlık oldu. Madem Ahmet'in gideceği zaten belliydi Serenay'ın 1. olduğu söylenmemeliydi bence yenildiğiniz konseyde o an söyleyeceim demeliydi doğru değil mi. Şimdi tüm hafta taktik yaparlar ki bu doğru değil.

Bence serenay cok cocuksu davraniyo ve adayi ilk geren o oldu gecen seneden.intikam almaya geldi fakat kendiside tolgayi yazmisti gucsuz diye o yapinca tamam dogru kendisine yapilinca hainlikmi oluyo cok sacma ve cocukca bence suan anili yanlarina cekecekler ahmet gitti diye zaten berna ve pascall aradaydi merve almeda yalniz kalcak almedada gecebilir ama mervenin ne yapabilecegini kestiremiyorum seviyorumda merveyi evet hirsli ama bence antipatik saygisiz degil herkes herseyini ortaya koyarak yarisiya karsi arkadaslarindanda bunu bekliyo en dogal hakki tek olsa zaten ac kalmaz ama takim malesef o yuzden gerilmeside cok hakli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…