- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
Ya aslında kendileri ayarlamazlar ama kendileri yüzlerce oy attırabilirlerya şu oylama gerçkten halkın attığı mesajlar sonucu mudr sence. Bana, onlar kendileri duzenliyomuş gibi geliyoda
Evet başka liste vardı ama doğrusu buymuş. O ilk atılanlar bilerek atılmış.Bu liste doğru mu az önce başka liste vardı sanki
Teşekkürler canımEvet başka liste vardı ama doğrusu buymuş. O ilk atılanlar bilerek atılmış.
ben hala kendileri duzenliyo kanısındayımYa aslında kendileri ayarlamazlar ama kendileri yüzlerce oy attırabilirler
bilmem bu topikte yeniyimBu liste doğru mu az önce başka liste vardı sanki
Rica ederim :)Teşekkürler canım
Valla bilmiyorum canım öyle de olabilir kim atcak o kadar oyu diyorum ama bilemiyorumben hala kendileri duzenliyo kanısındayım
Valla ayak ağrısı olsa tamam da mide garipNasıl ağladı merve ya çok üzüldüm hiç bu kadar zor bi eleme izlememistim hakikaten.Kimsenin tahminleri tutmadi hanimlarrrr kurdukta kurduk ama ahmet in mide rahatsizligi sanirim kimsenin aklina gelmedi
başka neye üzülecek ki gitti paracıklar diye adam yastadırOyunun amacı para değilmi ahmette ona üzülmüştür
arkadaş hareketlerinden dolayı öyle söylüyor onu karakterine bir şey dediği yok ama biraz sert bi giriş olmuş sonuçta seveni olduğu gibi sevmeyenide var sizin turbişinTurabiyi 1.çıkaran kitle nedemek yaa
He siz asilzadesinizya anılı merveyi 1.çıkarın
Bu milletteki egoda beni öldürecek.
Kendi tuttuğu elit baskasının tuttugu kro.
He anam he.
Aynen bende gonulluleri seviyorum..serenay ve dogukana da ayri bi sempatim var benimde birinci olmalirini isterim..ama merve aydin da cok antipatik sanki..Bem gönüllülerden yanayım.. Ünlüler çoksinir bozucu. Serenay ve doğukan dışında tabi
:) :) hirsli diye seviyorsundur unlulere puan getiriyor diye :) ben merve aydin ve utopya da semih ve murat i hic sevmiyorumBen niye merve ayfını tutuyorum bende mi bi tuhaflık var acep
Valla ayak ağrısı olsa tamam da mide garip
gözlerim doldu benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?