Aynen öyle ..O zaman merve aydın tek başına yarıssin hepsiyle..berna da cok güzel yarışıyor serenay da..takım merve aydın dan ibaret değil.Birde orası sanki atletizm yarısmasıymış gibi neymiş efendim o iyi yarısıyor o birinci olmalıydı deniyorya oda ayrı bir olay. Öyle olsaydı ada hayatını gostermezlerdi. Öerve gibi hırs küpü biri iyi yarısıyor diye sevmek zorundamıyım.
Anıl da cok güzel bozuldu yalnız.
Ooohhhh çok iyi oldu çokta güzel oldu.
güzel diyorsun canımda tercih meselesi bende turabiyi öyle görüyorum mesela hırslı olarak ama lafım yok hepimiz aynı kişiyi destekleyemeyiz zaten değil mi herkes istediğini sevsin sanada saygı duyuyorum ben hatta bu turabi sevgin garip bir şekilde hoşuma gidiyor
şimdi anladım sinirlendiğin noktayı tamam o zamn haklısın saygı diyorsun yaniE bende onu diyorum işte. Ben merve sadece iyi yarısıyor diye sevemem. Sevenede ıyyy merveyi destekleyen kitle şöyle böyle demem.
İkinci olmamış beşinci olmuşMerve Oflaz ve tayfası iyice antipatikleştiniz gözümde bir an önce gider adadan inşallah bu kız nasıl 2. oldu anlamadım ne yaptı yani
bide oflaz karşısına aydını istiyordu.. İntihar olacakmış desenize1-Serenay
2-Anıl
3-Merve Aydın
4-Hakan
5-Merve Oflaz
6-Doğukan
7-Pascal
8-Berna
9-Almeda
10-Ahmet
Gerçek sıralama buymuş yani Merve Oflaz gidiyormuş
Yazık oldu valla
Ahmetin mide rahatsızlığı varmış o yüzden o elendiBirisi bana aciklasin mi ya ne oldugunu goremedim tv yok
Vallahi çok üzüldüm, birdahaki oylama çok çetin olacakbide oflaz karşısına aydını istiyordu.. İntihar olacakmış desenize
Ahmetin mide rahatsızlığı varmış o yüzden o elendiserenay birinci oldu ama ahmet direk elendi yani..
ya şu oylama gerçkten halkın attığı mesajlar sonucu mudr sence. Bana, onlar kendileri duzenliyomuş gibi geliyodaVallahi çok üzüldüm, birdahaki oylama çok çetin olacakben de oy atacağım Merve aydına
Aynen.Vallahi çok üzüldüm, birdahaki oylama çok çetin olacakben de oy atacağım Merve aydına
Bu liste doğru mu az önce başka liste vardı sankibide oflaz karşısına aydını istiyordu.. İntihar olacakmış desenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?