Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanimlar konuşulduğu biliyorum ama internette okudum merve aydinla ahmet dursun sevgiliymiş filan diyorlar konusuldumu burada hiç bilmiyorum ama aklima geldi sizlerede sorayim dedim gerçi en son merve ahmetin kulagina sanki sen benim abimsin dedi ben öyle anladim sevgili olmalarına pek ihtimal veriyorum.ama kız çok fena oldu ahmet giderken.
Çok doğru valla, beni de en çok herkesin arkasından konuşma huyu deli ediyor! Tam bir kişiliksiz!!valla turabinin ne olduğu ortada fazla söze gerek yok ki
adam fakirimde mağdurum ayaklarına köşeyi döndü
çok ikiyüzlü bir defa milletin yüzüne kardeşimde kardeşim arkasında it bilmem ne (örnek yiğit)
dünde seda olayı mesela kız kayboldu boğuldu belki keyfine bakıyor kız gelince de begüm hakkında veriyor gazı veriyor gazı
valla ben kimseye karışmıyorum zaten öyle bir hakkımda yok kimseninn bana karışmaya hakkı da yok isteyen istediğini tutsun
sadece gördüğüm tabloyu söylüyorum
![]()
![]()
![]()
kro mu apaçi mi millet karar versin![]()
Merve aydın geçen seneki yarışmaya göre inanılmaz çirkef ve kendini beğenmiş davranıyor... Geçen yıl ben se severdim ama bu yıl inanamadım hallerine... Bi de ahmet dursun kırosunun yanında durması da cabası...Merve aydin i bana her sey yakisir programinakatildigindan beri cok begenirim çok düzgün bi kız sporculugu diyecek söz yok ah biz bide başarili hemcinslerimize oy verebilsek
Berna sahra bozok.. Bunların hırsı öldürücü tipten zaten!Doğukan ,Berna'ya çok güzel laf söyledi ama anlayana.
ben bile ekran karşısında delirdim Doğukan kaybedince Berna'nın bağrışlarına.
Bu kadar hırs da iyi değil.
Ayrıca insanların motivesini yükseltceğine bu tutumlarıyla düşürüyor.
Bozok güvenilmez bir adam bence, her fırsatta kadınları kötülüyor!Kizlar, seda denizde kaybolduğu sırada Bozok "dalmaktan ne anlar" diyor. Yani kendisi cok anlıyor ama kurtarmaya gitmiyor.
Millete "sen burdan git, sen de burdan git" diyor ya orası çok komikti.
Açtım da bir daha izledim :)
Sahra ve tuuuğrabii al birini vur ötekinebide gokhana diklenmisti lanli lunlu konustu cocuga, halada birinci yapip kasilmasina izin veriyor halk.
øzlemi takdir ediyorum ben digelerinin deigi gibi sinsi bir kiz degil ben bile izlerken sahrayi bogasim geliyor kiz gayet sakin istifini bozmadan cevap veriyor.
Sahranin akil sagligindan supheliyim zaten, surekli salak gerizekali diye konusyuyor arkadaslariyla. oyun aninda hirsliymis da ondan oyle sinirleniyormus oda ayni turabi gibi kendini bisi zannediyor. Sahraya her sinirlendigimde bernanin attigi tekmeyi izliyorumSiddete karsiyim ama sahra insani cok kiskirtiyor.
ben gecn sezon izlemistim turabinin savunmasida kendi kadar basit estagfirullah oyle bi hareket yapmadim bayrakla takiliyorum dedi. nasil bi takilmaysa artik![]()
Yaw özet bir yana, reklam aralarında içli köfte bile hazırlanır o kadar uzun yanibi özetsiz verse 10,10.30 gibi bitirse ne güzel olur....
duş almaya bıle üşeniyorum....![]()
aynı şeyi düşünüyorum.Birde her kazandığı oyunca o iğrenç bağırtısı yok mu deli oluyorum resmen.Bozok güvenilmez bir adam bence, her fırsatta kadınları kötülüyor!
Aynen katiliyorum size okudugumu söyledim sadece art niyetim yoktu kötü niyetle söylemedim abimsine benzer biseyler bende duydum vedalasirlarken her yerde öyle yazinca şaşırdım acaba ben mi abimsin dediğini yanlıs anladim dedim ve bide sizlere paylaşmak istedim ayrica ahmetin dokunulmazligi vardi şaka gibi hiç olmayacak bişey oldu ahmetin elenme ihtimali olsaydi kendilerini alistirirlardi ani olunca ikiside şok olduYok ya öyle olsa kiz sarılıp sen benim abimsin der mi hiç? Bizim milletin niyeti kötü :))
Bende sizin gibi düşünüyorum haklisiniz okudugumu paylastim sadece.acunun sitesinde röportajda vardı dün izledim hem ahmet dursun hemde merve aydın
ikiside abi kardeş ilişkisi diye bahsediyor aralarındaki bagdan
ben zannetmiyorum sevgili olduklarını
merve çok ağlayınca o şekilde bi algı olmuş olabilir ama
arkadaşı yani insan arkadaşı içinde ağlayabilir
Aynen katiliyorum size okudugumu söyledim sadece art niyetim yoktu kötü niyetle söylemedim abimsine benzer biseyler bende duydum vedalasirlarken her yerde öyle yazinca şaşırdım acaba ben mi abimsin dediğini yanlıs anladim dedim ve bide sizlere paylaşmak istedim ayrica ahmetin dokunulmazligi vardi şaka gibi hiç olmayacak bişey oldu ahmetin elenme ihtimali olsaydi kendilerini alistirirlardi ani olunca ikiside şok oldu
Anladim canim bana demediğini ama yanlis anlasilmakta istemedim bencede arkadas ikisi...bazilari yorum yaparken kendi evladi kizkardesi vb olduğunu düşünmüyor kırıcı aşagilayici konusuyor ben mervenin çok düzgün ahlaklı bi insan ve sporcu oldugunu biliyorum ayrica sevgili olsalar bile kimsenin hakaret etme hakki yok ikiside bekar sonuçta.Yok canım yanlış anlama sana demedim ben kötü niyetli diye. İnternette çok aşağılayıcı ifadeler yazanlar bile olmuş yazık o kızın da ailesi var.
Adami dokunulmazlık kolyesiyle yolladilar dalga geçer gibi :))
Milletin ici kotu cnm aglasa neden agladi aglamasa arkadasti neden aglamadi diyeceklerdi o yuzden begumun lafi varya cokca tekrarliyo (kisi kendinden bilir isi )Anladim canim bana demediğini ama yanlis anlasilmakta istemedim bencede arkadas ikisi...bazilari yorum yaparken kendi evladi kizkardesi vb olduğunu düşünmüyor kırıcı aşagilayici konusuyor ben mervenin çok düzgün ahlaklı bi insan ve sporcu oldugunu biliyorum ayrica sevgili olsalar bile kimsenin hakaret etme hakki yok ikiside bekar sonuçta.
neden olmaz ki.O konuda bisey söylemediler zannetmiyorum ama merve oflaz olmaz
merve aydın ın ağlaması ahmet le sevgili olmasından değil. sevdiğinden + hırsından. kızın gözleri nasıl hırs hırs diye bakıyor. evet sporcu onlar hırsla eğitiliyorlar kızın suçu yok. ama tv den bana göre çok antipatik.
sırf ahmet le milleti takır takır eleyemediler, millete saramayacaklar diye hırsından ağladı. dayanağı ahmet ti. ikili diyaloglarda bi koldan merve bi koldan ahmet laf saymıyor muydu...
Çok sıkı dostlar sadece Ahmet Dursun zaten elenmeleri sonrasında röportaj vermiş her elenenin verdiği gibi orada Merve için biz çok iyi abi kardeş olduk dedi.Öyle bir şeye ben de ihtimal vermiyorum.Hanimlar konuşulduğu biliyorum ama internette okudum merve aydinla ahmet dursun sevgiliymiş filan diyorlar konusuldumu burada hiç bilmiyorum ama aklima geldi sizlerede sorayim dedim gerçi en son merve ahmetin kulagina sanki sen benim abimsin dedi ben öyle anladim sevgili olmalarına pek ihtimal veriyorum.ama kız çok fena oldu ahmet giderken.