- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
acun.com a neden gircen ki kızz:) :) acunn.com a hic girmedim ya hilmiceme laf soylemelerine dayanamam :) en buyuk KK
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acun.com a neden gircen ki kızz:) :) acunn.com a hic girmedim ya hilmiceme laf soylemelerine dayanamam :) en buyuk KK
hadi bakalım bekliyoruz bizde daha çok var ya üfffSurivor'a geri sayım başladı kızlar =))
çabuk geçer zaman canım Ahmet dursun mu gidiyomuş ben anlamadım?hadi bakalım bekliyoruz bizde daha çok var ya üfff
bölüm olmayınca konuşulacak bir şey bulamıyoruz ki canım cumartesiden salıya herkes burda geri kalan 3 gün tatilbölüm olmayınca kimsecikler yok
çabuk geçer zaman canım Ahmet dursun mu gidiyomuş ben anlamadım?
Reklam girdi sonrasını izleyemedim. Merve oflaz neden içine cin kaçmış gibi bakıyodu öyleGitti geçen hafta![]()
ve aleyküm selam bakalım bugün neler izleyeceğiz sizin turbiş neler yapacak izleyip görelimDaha saat erken ama şimdiden herkese selammmm![]()
Reklam girdi sonrasını izleyemedim. Merve oflaz neden içine cin kaçmış gibi bakıyodu öyle![]()
ve aleyküm selam bakalım bugün neler izleyeceğiz sizin turbiş neler yapacak izleyip görelim![]()
Hakan uyuşuğu sevinmiştir şimdiAhmetin midesi rahatsız o yuzden devam edemeyecek fln diye acun anlatıyordu ona![]()
Hakan uyuşuğu sevinmiştir şimdi![]()
ay evet ya hemen özür dilerim abi falan diyo ya bitiyorum o hallerineBende cok merak ediyorum turbişimi aman gene acundan azar işitecek bişeyler yapmasında![]()
Ben seviyodum Ahmet dursunu ya Hakan ve Merve Oflaz gitmeliydiBende sevindim valla oh çıbanın başı gitti![]()
hoşgeldin olmamı gel gel gelmeyenleride çağırınSelam SurvivorsevenlerderneğiBana da yer var mı
![]()
Olma mı buyur gel gel hoşgeldnSelam SurvivorsevenlerderneğiBana da yer var mı
![]()
Aynı şeyi söyledik anlaşmış gibihoşgeldin olmamı gel gel gelmeyenleride çağırın![]()
valla öyle olmuş gerçekten kalp kalbe karşıymış belli kiAynı şeyi söyledik anlaşmış gibi![]()
Aynen canımvalla öyle olmuş gerçekten kalp kalbe karşıymış belli ki![]()