Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Merve nin yalnız kalması çok iyi oldu bence.Aklı başına gelir umarım.Eskisi kadar güçlü bulmuyorum ben Merve yi yarışmalarda o kadar da iyi değil.Anıl da çok kötü yarışıyor ya bir de millete meydan okuyor.Ya bir puan alıyor ya da hiç.
eskiden merve 1.ydi survivor da şimdi geride

merve aydın ın ağlaması ahmet le sevgili olmasından değil. sevdiğinden + hırsından. kızın gözleri nasıl hırs hırs diye bakıyor. evet sporcu onlar hırsla eğitiliyorlar kızın suçu yok. ama tv den bana göre çok antipatik.
sırf ahmet le milleti takır takır eleyemediler, millete saramayacaklar diye hırsından ağladı. dayanağı ahmet ti. ikili diyaloglarda bi koldan merve bi koldan ahmet laf saymıyor muydu...
merve aydın ın ağlaması ahmet le sevgili olmasından değil. sevdiğinden + hırsından. kızın gözleri nasıl hırs hırs diye bakıyor. evet sporcu onlar hırsla eğitiliyorlar kızın suçu yok. ama tv den bana göre çok antipatik.
sırf ahmet le milleti takır takır eleyemediler, millete saramayacaklar diye hırsından ağladı. dayanağı ahmet ti. ikili diyaloglarda bi koldan merve bi koldan ahmet laf saymıyor muydu...
Yazik kıza deme öyle bence çok iyi arkadaslar ve hiç bekelmediği biseydi düsunsene dokunulmazligi olan adam gitti şaka gibi eger gitme ihtimali olsaydi kendilerini alistirirlardi böyle şok oldular kesin garanti de olan yarismaci gitti ya

Yazik kıza deme öyle bence çok iyi arkadaslar ve hiç bekelmediği biseydi düsunsene dokunulmazligi olan adam gitti şaka gibi eger gitme ihtimali olsaydi kendilerini alistirirlardi böyle şok oldular kesin garanti de olan yarismaci gitti ya
ben bir şey demedm ki canm hırslı yalan mı niye yazık ahahah

fragman bu sefer pek heyecanlı değildi ama oyun güzel kimin kazanacağının belli olmadığı bir oyun

Geç kaldım bütün bölümleri izleyip tv deki bölümlere yetiştim artık yorumlarımla burada olurum galiba :) selamlar...
Takım desteklemiyorum
Gönüller'de Hilmicem Turabi Özlem ve Nadya dan tarafım
Ünlüler'de Serenay'ı seviyor ve destekliyorum bir de Doğukan çok harbi çocukmuş şimdilik bu kadar bakalım neler olacak ilerleyen günlerde:)

Geç kaldım bütün bölümleri izleyip tv deki bölümlere yetiştim artık yorumlarımla burada olurum galiba :) selamlar...
Takım desteklemiyorum
Ünlüler'de Serenay'ı seviyor ve destekliyorum bir de Doğukan çok harbi çocukmuş şimdilik bu kadar bakalım neler olacak ilerleyen günlerde:)
bende aynı şekldeym:KK48:

Peki bu acunn.com a girememe işini nasıl çözdünüz kızlar_=?

Takım desteklemiyorum
Ayni kisileri seviyoruz ;)

Ayni kisileri seviyoruz :KK66:

Aynı kişileri seviyoruz diyenler çıkınca forumda akrabamı görmüş kadar seviniyorum.
Bu acunn.com da da forum var bilirsiniz
Bugün oraya takıldım biraz sinir hastası olup çıkacaktım yorumlar fenaydı Hilmiceme tepkiler büyüktü mesela
Yine ne varsa Kk da vardır diyerek buraya geldim yanıltmadı yine beni can forumum::)))

Kesinlikle. Merve Aydın hırs küpü desteklemiyorum hiçbir hareketini
evet çokhırslı bi de bu sene konuşması iyice garipleşmiş eller sürekli oryantel havasında ağzınıda bi değişik yapıp konuşuyor anlamadm ne bu tavırlar

Aynı kişileri seviyoruz diyenler çıkınca forumda akrabamı görmüş kadar seviniyorum.
Bu acunn.com da da forum var bilirsiniz
Bugün oraya takıldım biraz sinir hastası olup çıkacaktım yorumlar fenaydı Hilmiceme tepkiler büyüktü mesela
Yine ne varsa Kk da vardır diyerek buraya geldim yanıltmadı yine beni can forumum::)))
:) :) acunn.com a hic girmedim ya hilmiceme laf soylemelerine dayanamam :) en buyuk KK

Back
X