- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
Ahmet mide rahatsızlığından dolayı kimse ismini söylemeden elendi.Kizlar Serenay birici oldugunda Ahmetin karsisina kimseyi cikarmadi degil mi? Ahmet direk gitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahmet mide rahatsızlığından dolayı kimse ismini söylemeden elendi.Kizlar Serenay birici oldugunda Ahmetin karsisina kimseyi cikarmadi degil mi? Ahmet direk gitti
eskiden merve 1.ydi survivor da şimdi gerideMerve nin yalnız kalması çok iyi oldu bence.Aklı başına gelir umarım.Eskisi kadar güçlü bulmuyorum ben Merve yi yarışmalarda o kadar da iyi değil.Anıl da çok kötü yarışıyor ya bir de millete meydan okuyor.Ya bir puan alıyor ya da hiç.
merve aydın ın ağlaması ahmet le sevgili olmasından değil. sevdiğinden + hırsından. kızın gözleri nasıl hırs hırs diye bakıyor. evet sporcu onlar hırsla eğitiliyorlar kızın suçu yok. ama tv den bana göre çok antipatik.
sırf ahmet le milleti takır takır eleyemediler, millete saramayacaklar diye hırsından ağladı. dayanağı ahmet ti. ikili diyaloglarda bi koldan merve bi koldan ahmet laf saymıyor muydu...
Yazik kıza deme öyle bence çok iyi arkadaslar ve hiç bekelmediği biseydi düsunsene dokunulmazligi olan adam gitti şaka gibi eger gitme ihtimali olsaydi kendilerini alistirirlardi böyle şok oldular kesin garanti de olan yarismaci gitti yamerve aydın ın ağlaması ahmet le sevgili olmasından değil. sevdiğinden + hırsından. kızın gözleri nasıl hırs hırs diye bakıyor. evet sporcu onlar hırsla eğitiliyorlar kızın suçu yok. ama tv den bana göre çok antipatik.
sırf ahmet le milleti takır takır eleyemediler, millete saramayacaklar diye hırsından ağladı. dayanağı ahmet ti. ikili diyaloglarda bi koldan merve bi koldan ahmet laf saymıyor muydu...
ben bir şey demedm ki canm hırslı yalan mı niye yazık ahahahYazik kıza deme öyle bence çok iyi arkadaslar ve hiç bekelmediği biseydi düsunsene dokunulmazligi olan adam gitti şaka gibi eger gitme ihtimali olsaydi kendilerini alistirirlardi böyle şok oldular kesin garanti de olan yarismaci gitti ya
bende aynı şekldeymGeç kaldım bütün bölümleri izleyip tv deki bölümlere yetiştim artık yorumlarımla burada olurum galiba :) selamlar...
Takım desteklemiyorum
Gönüller'de Hilmicem Turabi Özlem ve Nadya dan tarafım
Ünlüler'de Serenay'ı seviyor ve destekliyorum bir de Doğukan çok harbi çocukmuş şimdilik bu kadar bakalım neler olacak ilerleyen günlerde:)
serenay ı orta tutuyorum ama değişkenim o konuda diyelimooo süpermiş![]()
Ayni kisileri seviyoruzGeç kaldım bütün bölümleri izleyip tv deki bölümlere yetiştim artık yorumlarımla burada olurum galiba :) selamlar...
Takım desteklemiyorum
Gönüller'de Hilmicem Turabi Özlem ve Nadya dan tarafım
Ünlüler'de Serenay'ı seviyor ve destekliyorum bir de Doğukan çok harbi çocukmuş şimdilik bu kadar bakalım neler olacak ilerleyen günlerde:)
Bazen hareketleri itici geliyor bana da ama merve aydin kadar degil..serenay ı orta tutuyorum ama değişkenim o konuda diyelim
Ayni kisileri seviyoruz![]()
Bazen hareketleri itici geliyor bana da ama merve aydin kadar degil..
hah aynen canm yaaBazen hareketleri itici geliyor bana da ama merve aydin kadar degil..
evet çokhırslı bi de bu sene konuşması iyice garipleşmiş eller sürekli oryantel havasında ağzınıda bi değişik yapıp konuşuyor anlamadm ne bu tavırlarKesinlikle. Merve Aydın hırs küpü desteklemiyorum hiçbir hareketini
:) :) acunn.com a hic girmedim ya hilmiceme laf soylemelerine dayanamam :) en buyuk KKAynı kişileri seviyoruz diyenler çıkınca forumda akrabamı görmüş kadar seviniyorum.
Bu acunn.com da da forum var bilirsiniz
Bugün oraya takıldım biraz sinir hastası olup çıkacaktım yorumlar fenaydı Hilmiceme tepkiler büyüktü mesela
Yine ne varsa Kk da vardır diyerek buraya geldim yanıltmadı yine beni can forumum::)))