ya kızlar hiç oynamıyor ya sonuçta sen oyna falan dedi sahra özlem oynamaları lazım diye fikir yürüttüm ben öyle bişey söylemedi sanırım acun orayı kaçırdım söylediysede ama kızlarda oynamalı sonuçtaacun açıkladımı o tarz bişey ben hiç duymadım da o kısmıöyle olursa en azından kızlarda şansımız var
atamadıgı zamanda evet su topu milli takımındaki hakan atamadıııııııı ı yı uzatırda uzatırhakan atamasa arkasından gülerler ya adam su topu milli takımındaymış diyip duruyor acun
acuna söyleyecek şey olsunatamadıgı zamanda evet su topu milli takımındaki hakan atamadıııııııı ı yı uzatırda uzatır
ya kızlar hiç oynamıyor ya sonuçta sen oyna falan dedi sahra özlem oynamaları lazım diye fikir yürüttüm ben öyle bişey söylemedi sanırım acun orayı kaçırdım söylediysede ama kızlarda oynamalı sonuçta
Off yaa ins gonulluler kazanir ... hasan tip olarak urkutucu ama saygili yaa kaba degil
gönüllüler erkeklerde kazanmaya çok yakın dedidogru tahmin
Katılıyorum. Favorim HasanOff yaa ins gonulluler kazanir ... hasan tip olarak urkutucu ama saygili yaa kaba degil
vay arakadaş ünlüler tatile gelmiş bi oyunuda adam gibi alın yahu her bölüm aynı terane sinirlendim valla7-3 önde gönulluler
izleyemiyorum dedin ya pekde keyifli değilvay arakadaş ünlüler tatile gelmiş bi oyunuda adam gibi alın yahu her bölüm aynı terane sinirlendim valla
Evet sevinmesi bile daha duzgun bozok gibi deil ya..bende isterim kazansinevet gönüllülerden hasan kazanırsa büyük ödülü sevinirm
ilk yarışmasındada aynı şekildeydi saygılı ve kibar, iyi niyetli
seda kayboldugunda nasıl aramıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?