Oyun eglenceli de acun cok.skci ve bayik sunuyor heyecanli ilerlemiyorBu oyunu tek seven benmiyim ya :) gorunce en sevdigim oyunlardan biri demistim hatta
evet ya dokunulmazlık fragmanı gelsede tahmin etsek kim kazanıyor heyecan oluraynen ya bari yarınıın fragmanı yayınlansada
ona baksak heycanlansak
bende hiç bilmiyorum skor ne kim atıyo kim kurtarıyo
bitsede gitsek der gibiyim yani
inşallah yani allsatara hiç olmadı bu oyun
tanerin tip ne ya2007 senesinden taner ve özleme bakın , özlem o zamanlar ne kadar fitmiş şuan böyle olsa yarışmanın favorisi olurdu bence tanerde çok komik tipliEki Görüntüle 1464070
Bu taner mii yaa ay cok degisik ... taner onceki survivorda iyi bir sonuc aldi mi..bu yarismada ii degil2007 senesinden taner ve özleme bakın , özlem o zamanlar ne kadar fitmiş şuan böyle olsa yarışmanın favorisi olurdu bence tanerde çok komik tipliEki Görüntüle 1464070
Anam tipe gel2007 senesinden taner ve özleme bakın , özlem o zamanlar ne kadar fitmiş şuan böyle olsa yarışmanın favorisi olurdu bence tanerde çok komik tipliEki Görüntüle 1464070
Oyun eglenceli de acun cok.skci ve bayik sunuyor heyecanli ilerlemiyor
şampiyon olmuş o zamanBu taner mii yaa ay cok degisik ... taner onceki survivorda iyi bir sonuc aldi mi..bu yarismada ii degil
evet ya dokunulmazlık fragmanı gelsede tahmin etsek kim kazanıyor heyecan olurkızlarınki daha sıkıcı ya bu oyunda
Saka yapiosun soktayimmşampiyon olmuş o zaman
ben de duyunca şok olmuştum :)Saka yapiosun soktayimm
evet bende ama bir yandan da ünlülere üzülüyorumşuan gönüllülerin kızları kazansın ve bitsin istiyorum ya
bi tur daha izlemek istemiyorum
bende şoka girdim nasıl birnci olmuş yatarak değil herhaldeSaka yapiosun soktayimm
Al benden de o kadar.... yarismacilar ds hirs yok.sanki odulde omlet ya onlarda sklmis sankişuan gönüllülerin kızları kazansın ve bitsin istiyorum ya
bi tur daha izlemek istemiyorum
bende şoka girdim nasıl birnci olmuş yatarak değil herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?