Katılıyorum. Favorim Hasan
Kızlar çok tırt
Hele sahra asiri tirt olmusKızlar çok tırt
daraldım ya bende hiç heyecan yok izleyesim gelmiyor zaten birde kızlar çok sıkıcı oynuyor ünlülerde geride zatenhani ohhhh be reklamlar diye sevindim bile bu sefer
olabildiğince uzun sürsün reklamlar acun o sırada devam etsin attı atamadı demeye
açınca görmeyelim daha bu kdr sıkıcı olamaz yaa
çok eğlenceli bir oyunmuş gibi reklamda girdi tam oldu sıkıntıdan patlayabilirim ödülde güzel değil öyle acun sırf bu haftayı nasıl kurtarsam diye koymuş bu oyunu
Iyi ama nadya ya her sezondan almis olmak icin almis bence..bi de merve oflaz su an nadyanin eski kocasiyla birlikte ya ondan almistir acun..reyting icin..malum sahra berna merve serenay duygu bozok pascal nihat merve nadya hep bilerek secilmislerBu nadya yunanistan tarafindaydi adammi bulamamislar nadya yani
evet ya biz survivorı beklemeyi sevdik bence kendisini değilolmadı acun olmadıııı
bunu bize yapmayacaktınn
kaç gündür biz burda heycanla survivor bekliyorduk
bekleme heycanı bile daha iyiydi bu oyun heycanından
Bence dokunulmazlik oyunu cok.heyecanli olur yani.inssolmadı acun olmadıııı
bunu bize yapmayacaktınn
kaç gündür biz burda heycanla survivor bekliyorduk
bekleme heycanı bile daha iyiydi bu oyun heycanından
reytingler bugun düşük gelicek yarışma çok sıkıcı ben bile başka şeylerle uğraştım izlemedim şuan skor ne bilmiyorum reklam girmiş
evet ya biz survivorı beklemeyi sevdik bence kendisini değilbeklerken yaptığımız muhabbetler tahminler bile daha çok sarıyor şey gibi oldu bu seni sevmeyi değil sevme ihtimalini sevdim der gibi
Bu oyunu tek seven benmiyim ya :) gorunce en sevdigim oyunlardan biri demistim hatta
reytingler bugun düşük gelicek yarışma çok sıkıcı ben bile başka şeylerle uğraştım izlemedim şuan skor ne bilmiyorum reklam girmiş
Bence dokunulmazlik oyunu cok.heyecanli olur yani.inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?