Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen ya skci ilerilliyo oyun ... bencede o kollarina bacaklarina ip baglamalari cok geeeksiz kangren olur valla

hani ohhhh be reklamlar diye sevindim bile bu sefer
olabildiğince uzun sürsün reklamlar acun o sırada devam etsin attı atamadı demeye
açınca görmeyelim daha bu kdr sıkıcı olamaz yaa

hani ohhhh be reklamlar diye sevindim bile bu sefer
olabildiğince uzun sürsün reklamlar acun o sırada devam etsin attı atamadı demeye
açınca görmeyelim daha bu kdr sıkıcı olamaz yaa
daraldım ya bende hiç heyecan yok izleyesim gelmiyor zaten birde kızlar çok sıkıcı oynuyor ünlülerde geride zaten

çok eğlenceli bir oyunmuş gibi reklamda girdi tam oldu sıkıntıdan patlayabilirim ödülde güzel değil öyle acun sırf bu haftayı nasıl kurtarsam diye koymuş bu oyunu

olmadı acun olmadıııı
bunu bize yapmayacaktınn
kaç gündür biz burda heycanla survivor bekliyorduk
bekleme heycanı bile daha iyiydi bu oyun heycanından

Bu nadya yunanistan tarafindaydi adammi bulamamislar nadya yani
Iyi ama nadya ya her sezondan almis olmak icin almis bence..bi de merve oflaz su an nadyanin eski kocasiyla birlikte ya ondan almistir acun..reyting icin..malum sahra berna merve serenay duygu bozok pascal nihat merve nadya hep bilerek secilmisler

olmadı acun olmadıııı
bunu bize yapmayacaktınn
kaç gündür biz burda heycanla survivor bekliyorduk
bekleme heycanı bile daha iyiydi bu oyun heycanından
evet ya biz survivorı beklemeyi sevdik bence kendisini değil beklerken yaptığımız muhabbetler tahminler bile daha çok sarıyor şey gibi oldu bu seni sevmeyi değil sevme ihtimalini sevdim der gibi

Bu oyunu tek seven benmiyim ya :) gorunce en sevdigim oyunlardan biri demistim hatta

reytingler bugun düşük gelicek yarışma çok sıkıcı ben bile başka şeylerle uğraştım izlemedim şuan skor ne bilmiyorum reklam girmiş

evet ya biz survivorı beklemeyi sevdik bence kendisini değil beklerken yaptığımız muhabbetler tahminler bile daha çok sarıyor şey gibi oldu bu seni sevmeyi değil sevme ihtimalini sevdim der gibi

aynen ya bari yarınıın fragmanı yayınlansada
ona baksak heycanlansak

Bu oyunu tek seven benmiyim ya :) gorunce en sevdigim oyunlardan biri demistim hatta

reytingler bugun düşük gelicek yarışma çok sıkıcı ben bile başka şeylerle uğraştım izlemedim şuan skor ne bilmiyorum reklam girmiş

bende hiç bilmiyorum skor ne kim atıyo kim kurtarıyo
bitsede gitsek der gibiyim yani

Bence dokunulmazlik oyunu cok.heyecanli olur yani.inss

inşallah yani allsatara hiç olmadı bu oyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…