Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Dokunulmazlık oyunu heyecan başlıyor Survivor'da

Serenay söylediği kadar temiz kalpli olsaydı bu kadar kinci ve hesaplı olmazdı, Sanki sonsuza kadar birinci olacak papucumun birincisi merve senden kat ve kat iyi yarıişmacı sen git

Serenay söylediği kadar temiz kalpli olsaydı bu kadar kinci ve hesaplı olmazdı, Sanki sonsuza kadar birinci olacak papucumun birincisi merve senden kat ve kat iyi yarıişmacı sen git
Sen de bendensin Merve'ci yani Serenay zaten bu yarışmayı bir kez daha kabul etme sebebi yüzde sekseni Merve'den intikam almak

Sen de bendensin Merve'ci yani Serenay zaten bu yarışmayı bir kez daha kabul etme sebebi yüzde sekseni Merve'den intikam almak
Ne yalan söliyim serenayın anlamsız intikam hırsı beni merveci yaptı, çok abarttı aynı kazığı kendi de tolga karele attı yani hem suçlu hem güçlü , şimdi de ergenlerin oyunu arkasına almış birinci çıktı , zaten bu oylama sistemine acayip kılım sen o kadar yarış birinci ol , ergenler gelsin en olmaz kişiyi birinci yapsın, düşün bakalım hasan hem efendi hem de yarışmalarda iyi ama nedense altıncı yedinci oluyor ? çünkü turabi gibi ergen oylarını alamıyor ki birinci olsun oylama sistemi tam bir fiyasko.

Bence turabi ve serenayin topladigi oylara ergen oyu diyip gecemeyiz arkadaslar evet hasan cok efendi katiliyorum ama bizim ulkemizde efendilik ne zaman prim yapti ki.. izledigimiz dizilerde dahil gerci ben dizi de izlemiyorum ya . Aski memnular falan prim yapar yani bu hep boyledir. Sov olacak intikam hirs kavga dovus bunlar prim yapiyor . Ben birazda Serenayin yasina veriyorum ya intikam hirsini bu kadar abartmasini

Evet kendisi Tolga Karel'e yaptı ama Merve'nin yaptığı kazık kendisinin değil bu nasıl bir düşünceyse artık. Aynen ya oylamam sitemini ben de sevmiyorum Acun ilerleyen zamanlarda değişiklik olacak demişti ama bir an önce gelsin o değişiklik. Çünkü hem gönüllüler de hem de ünlüler de şu an 1. olan kişilerden çok hakeden insan var ki.

Artık yaş mı , hırs mı,kişilik mi,karakter mi bilmiyorum ama Serenay bu tavrını bıraksa çok iyi olacak keza kimseye yararı yok iyice itici oluyor yani.

Artık yaş mı , hırs mı,kişilik mi,karakter mi bilmiyorum ama Serenay bu tavrını bıraksa çok iyi olacak keza kimseye yararı yok iyice itici oluyor yani.

Ben seviyorum serenayi ama boyle giderse beni bile itecek yani o konuda haklisin bir kere dillendir gec hep ayni konu insanlari sogutuyor

ne güzel özetledin duygu çetinkaya da elendi ama 3.cüydü kavgacı hırslı bir kızdı evet malesef türk halkı bu karakterde insanları seviyor

ne güzel özetledin duygu çetinkaya da elendi ama 3.cüydü kavgacı hırslı bir kızdı evet malesef türk halkı bu karakterde insanları seviyor

Onu hic soyleme ya ona oy verenleri benim anlamam oldukca guc. Katildigi bir kac programa baktim hep kavga hep iticilik sok oldum gercekten

Ben seviyorum serenayi ama boyle giderse beni bile itecek yani o konuda haklisin bir kere dillendir gec hep ayni konu insanlari sogutuyor
Ben geçen yıl ki yarışma da çok seviyordum Serenay'ı bu yıl da seviyordum ama sürekli Merve demesi kendisini itici yaptı gözümde.

Hem taner hem seda hem begum oynuyo, turabi yok bozok var

Gönüllülerin kazanmasi mucize

Bu mal turabi neden kendini geriye attı? Nasıl bi mantıksızlık yav..Ya hasan ya bozok oynamayacaktı..dokunulmazlık unlulerin..gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…