Evet kesinlikle kizlardan en iyisi merve ama asiri hirsli olmasi ve tavirlari cok itici yoksa kesinlikle cok iyi yarisiyorBakalım ne olur ben de kestiremiyorum ama ben Merve Aydın'ın daha fazla hakettiğini düşünüyorum ve onu tutuyorum kızlardan o yüzden onun sona kadar ilerlemesini isterim :)
Ayy inss yaa ... kaybetselerde begumle sedayi kalir sms ebencede gönüllüler kaybetti fragmanı öyle yayınladılarsa bizi kandırmak için
inşallah kaybetmedi gönüllüler
Kesin giden begum olurGönüllüler kaybetsede begüm gitse
Bence de gonullulerde begum ve ama unlulerde merve ve almeda arasinda kararsizim..serenay gecen haftadan birinci diye almedanin adi verilir kesinlikleKizlar peki tahminleriniz ne hangi takim yenilirse ilk adaylari kim olur sizce ? Ben gonullerde Begum Unlulerde Almeda diye tahmin ediyorum yani kaybetmeleri sonucunda bu isimler cikacak
ha evet olabilir o zamanGönüllüler kaybetsede begüm gitse
banada öyle geliyor. ama merve oflaz ın ha bire merve aydın ı istemesini saçma buluyorum. bu olay gönüllülerdeki olayla aynı değil ki. hilmi de duygu da sms te güçlüydü. ama kendisi ölçüşmek istediği kişi öyle değil kiKizlar peki tahminleriniz ne hangi takim yenilirse ilk adaylari kim olur sizce ? Ben gonullerde Begum Unlulerde Almeda diye tahmin ediyorum yani kaybetmeleri sonucunda bu isimler cikacak
yok bir birinci daha çıkacak o da anıl olur galiba.Bence de gonullulerde begum ve ama unlulerde merve ve almeda arasinda kararsizim..serenay gecen haftadan birinci diye almedanin adi verilir kesinlikle
ahahahah
Bana itici gelmeyenlerdenim galibaEvet kesinlikle kizlardan en iyisi merve ama asiri hirsli olmasi ve tavirlari cok itici yoksa kesinlikle cok iyi yarisiyor
Hayır o zaman da erkekler bir kez daha oynayacaktı hangi grubun erkekleri alırsa ödül onların olacaktı. 2 puan elde etmek önemliydi yani.ya kızlar alakasız olacak ama bi sorum var
ben dünkü yarışı hiç anlamadm
2. turu ünlülerin kızları kazansaydı ne olacaktı?
nasıl bir mantıktı oyun
hem kızlar hem erkeklerin yenmesini mi bekleyecektk
aa ben yeni açtım görmedim yaaÖzlem'i bikiniyle görünce bir kez daha emin oldum baya bir kilo vermiş iyice fitleşme yolunda ilerliyor ne güzel valla
Ben gördüm baya değişmiş.aa ben yeni açtım görmedim yaa
herkese iyi seyirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?