Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar peki tahminleriniz ne hangi takim yenilirse ilk adaylari kim olur sizce ? Ben gonullerde Begum Unlulerde Almeda diye tahmin ediyorum yani kaybetmeleri sonucunda bu isimler cikacak

Bakalım ne olur ben de kestiremiyorum ama ben Merve Aydın'ın daha fazla hakettiğini düşünüyorum ve onu tutuyorum kızlardan o yüzden onun sona kadar ilerlemesini isterim :)
Evet kesinlikle kizlardan en iyisi merve ama asiri hirsli olmasi ve tavirlari cok itici yoksa kesinlikle cok iyi yarisiyor

Kizlar peki tahminleriniz ne hangi takim yenilirse ilk adaylari kim olur sizce ? Ben gonullerde Begum Unlulerde Almeda diye tahmin ediyorum yani kaybetmeleri sonucunda bu isimler cikacak
Bence de gonullulerde begum ve ama unlulerde merve ve almeda arasinda kararsizim..serenay gecen haftadan birinci diye almedanin adi verilir kesinlikle

Gönüllüler kaybetsede begüm gitse
ha evet olabilir o zaman

banada öyle geliyor. ama merve oflaz ın ha bire merve aydın ı istemesini saçma buluyorum. bu olay gönüllülerdeki olayla aynı değil ki. hilmi de duygu da sms te güçlüydü. ama kendisi ölçüşmek istediği kişi öyle değil ki

Bence de gonullulerde begum ve ama unlulerde merve ve almeda arasinda kararsizim..serenay gecen haftadan birinci diye almedanin adi verilir kesinlikle
yok bir birinci daha çıkacak o da anıl olur galiba.
almeda merve nin en yakın arkadaşı onu söylemez merve. yalakalıklara girmez yani. zaten merve için giden in önemi de olmaz o yüzden yalakalıklara girmez o kendi çapında yarışıyor.

oyyy ölüyorummm
vakit gecsn diye bitane oyuna sardım basım dönüyo ben bende değilim bu oyunu yapanın agzını öpsünler nalet yaa

Evet kesinlikle kizlardan en iyisi merve ama asiri hirsli olmasi ve tavirlari cok itici yoksa kesinlikle cok iyi yarisiyor
Bana itici gelmeyenlerdenim galiba Ben de tabi öyle ahım şahım sempatik bulmuyorum ama ne bileyim iyi yarıştığı için midir nedir Merve'ciyim

ya kızlar alakasız olacak ama bi sorum var
ben dünkü yarışı hiç anlamadm
2. turu ünlülerin kızları kazansaydı ne olacaktı?
nasıl bir mantıktı oyun
hem kızlar hem erkeklerin yenmesini mi bekleyecektk

Hayır o zaman da erkekler bir kez daha oynayacaktı hangi grubun erkekleri alırsa ödül onların olacaktı. 2 puan elde etmek önemliydi yani.

Özlem'i bikiniyle görünce bir kez daha emin oldum baya bir kilo vermiş iyice fitleşme yolunda ilerliyor ne güzel valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…