Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Özlemin o sort ve tişörtü bana dert oldu gitmiyor arkadaş başka bisey gitmiyor üstündekiler le mi geldi sadece acaba bi değiştir değişiklik olsun bari degistirmiyosun sadece oyunlarda giy adada başka giyin hem oyunlarda hem adada başka bisey görmedim üzerinde çok ta iyi bi kız seviyoruz özlemi ama yok mu başka bişen be kızım

Giymiyor yazmistim gitmiyor olmuş bu telefonlada bisey yazmak ölüm

aynen ya grup çok adil olmamış gözlerim ümit karan cengiz ve nihatı arıyor arkadaşım neden gelmediler sanki kızlara da bi Bennu gerede iyi olurdu fulya yada almeda yerine

Aslında tam dagıtabilselerdi cok iyi 2 takım cıkardı
Mesela Turabi ve hilmicem 2 hızlı adam olarak farklı grupta olmalıydı
Hasan ve bozok 2 uzun adam olarak farklı grupta
Ahmet Dursun ve Pascal 2 futbolcu olarak farklı grupta
Hakan ve Anıl farklı grupta
Sahra ve Merve Aydın fln böyle birbirine denk olanları ayırmalıydı

Böyle olsaydı gruplara gel

Turabi --------------------- Hilmicem
Hasan --------------------- Bozok
Ahmet Dursun ---------- Pascal
Hakan --------------------- Anıl
Taner ---------------------- Doğukan
Merve Aydın ------------- Sahra
Berna ---------------------- Serenay
Nadya --------------------- Özlem
Begüm -------------------- Almeda
Seda ----------------------- Fulya
Merve Oflaz ------------- Duygu

Misalen böyle olsa şuankinden 10 kat daha heyecanlı olurdu.

Son düzenleme:
konuya vakıf olamadm da bu nedir tahmini grup mu yaptınız böyle olsaydı diye

Takimlari yaparken Acunn soyle dusundu bence. Bi tarafta kizlar guclu bir tarafta erkekler guclu olsun ama bu guclu erkeklerin yanina en gecimsiz iki kadin koyalim bunlar takimin gucunu motivesini zayiflatsin bir nevi dengelesin bu sebeple duygu ve seda yanyana koydu ikisininde de en cok cenesi calisiyor. Ama acunnun oyunu bozuldu bence ve duygu gitti . Takim toparladi

Survivor psikolojik savas. Acligin oldugu yerde her an kavga ve tartisma insanin motivesini kazanma hirsini yerlere serer. Sen oyuna cikacaksin takim arkadaslarin birbirini yiyor arkada dusunsenizze bunlar icin mi kazanacam der birakir insan ben boyle dusunuyorum. Huzur olmazsa ekmek olmaz zaten bu yuzden Hilmicem boyle bir topa girdi duyguyu eledi iyide oldu. Takim duzenine binayen bunlari paylasmam istedim :)

Valla gruplar gayet hoş olmuş da, ünlülerle gönüllüler takımları olduğunu unutmayalım. Ha diyeceksinki Anıl ünlü mü, değil ama geçen sezonda gönüllüler tarafından ünlüler takımına yollanmış ve orada yarışmıştı.
Bu sene Hakan'a aynı şey oldu. Berna'yı da güvenlik açısından ünlülere yolladılar

Yani takımlar ünlü ve gönüllüler olmak üzere oluşturuldu sadece..

Bence oda saçma
Bu sene ünlüler gönüllüler olması cok mantıksız
1-Artık hepsi ünlü
2-Gönüllü dediklerinede para verdin gönüllü gelmediler

Kırmızı takım mavi takım olsaydı
All star'da daha dişe diş yarısma görmek isterdim.
Çoğu yarısma 10a 9 10a 8 bitiyorda ona da inanmıyorum ben sırf heyecan olsun diyeymiş gibi geliyor

Takımlar dengesiz deniliyorya. Ünlülerin erkekleri güçsüz fln deniyor.
Bende dağılım böyle olsaydı daha denk olurdu diyorum
futbol antrenörü gibi anlatmışım
ünlülerin erkekleri gönüllülere göre güçsüz. yoksa güçlü
ama bence denk çünkü gönüllülerin de kızlar çok güçsüz kalıyor. bi sahra vardı o da iptal artık.
şansa kazanıyor gönüllü kızları
bu sebeple denk bencee

kesinlikle katılıyorum
çünkü ben gönüllüleri tutuyordum ve duygu nun olması oranın karışması benm de moralimi bozuyordu oradaki insanlar napsın yani delirir

Fragman da sanki bugün dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazanacak gibi geldi bana eğer öyleyse de lütfen artık Merve Oflaz gitsinnnn.
Serenay da Merve Aydın ve kendi çapında intikam alma peşinde oldukça bunu dile getirdikçe sinir oluyorum planların suya düşer de sen önce gidersin inşallah Serenay. Merve Aydın bu yarışmayı Serenay'dan daha fazla hakkediyor.

gönüllüler almş gibi gösteriyor ama fragman yanıltıcı oluyor hep
hemen ünlüler kulis ve planlarını yayınlamışlar sanki onlar kaybetmiş gibi
ama bence böyle bi şeyi planlı yayınlamışlar
ipucu vermezlerdi

Gerçi orası da doğru Acun fragman konusunda baya başarılı ters köşeyi seviyor. Ünlüler de zaten belli kişiler sürekli kulis içerisinde maşallah her an kaybetmeye meyilliler.

Aksama az kaldi yine soyluyorum oyun cok zor en iyi dedigin adami bile ipe goturur o yuzden kestirmek zor .. Ama soyle bir sey var elenecek zayif insanlar varken cok heyecanli gelmiyor bana her iki takimda da gitmesi gerekenler var onlar gitsin sonrasi daha guzel asil kapisma ve hirs orda baslar

Aynen ya bugun cok onemli...dokunulmazlik var..ama fragmana guvenmiyorum ben ters kosedir bence gonulluler kaybetmistir malesef ama ins oyle degildir..ay bi de seref meselesi var bugun ..burdan takip ederim artik ya da zaten yarin ozette bugunun tum ozetini verirler ay yarinda paramparca varr

Bence bu sefer serenay eleyecektir merveyi ...acun oyle olmasini ister sanki...ikiside sona kadar gider serenay merveyi eler ..

Bence bu sefer serenay eleyecektir merveyi ...acun oyle olmasini ister sanki...ikiside sona kadar gider serenay merveyi eler ..
Bakalım ne olur ben de kestiremiyorum ama ben Merve Aydın'ın daha fazla hakettiğini düşünüyorum ve onu tutuyorum kızlardan o yüzden onun sona kadar ilerlemesini isterim :)

bencede gönüllüler kaybetti fragmanı öyle yayınladılarsa bizi kandırmak için
inşallah kaybetmedi gönüllüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…