Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Özlem-em nasıl bir şerefsizliktir Sahra. kızın gözleri doldu

bu oylarla zor ama inşaallah hasan kazanır bu survivorı. İlk katıldığında da onu destekliyordum ama nihat aldı. bu sefer hasan alsın

evet ilk survivordada bende hasanı desteklemiştim
acun bile bgn dedi ya seda kayboldugunda seni ilk defa bu kdr kızmış sinirlenmiş gördüm
yani adamın sinirlenmesi bile yine bi başkasının endişesi iyiliği üzerine oldu
efendi hasan ya inşallah kazanır

Ya Bozok ordan boş boş konuşup sen ordan ara sen ordan diye yönlendirirken milleti, en samimisi Hasan'dı.

Turabi oradayken hasan zor alır..yakında baslar hasanı gonderme calısmalarına. İnsallah ayagına dolanır kulisleri.

heh başlamışlar bile hasanın taneri yazmasını konuşmaya
şimdi hasan ı ezmeye mi çalışıyorlar turabi taner hilmicem 3 lüsü

Hilmicem avilen Turabinin yanindan uzaklasman lazim keske Hasanin yaninda dursaydin . Turabi Hasana cikismaya basladi bile dokunulmazlik kaybettikce baya karisir o ada

Hilmicem ilk katıldığı survivorda ne kadar sempatikti muratla beraber. Turabiyle takıldıkça huyu bozuldu adamın resmen

Yarinki fragman fena

Turabiden zaten bekliyodum etrafinda güçlü ve eyvallahi olmayan kimseyi istemicegi icin hasana bi sekilde bulasacagini

Hilmicem icin kalan son umutlarim tukeniyo , hasan gibi birine karsi hala turabinin yanciligini yapıp bos bos konusuyosa kendisine muratin hatirina olan hosgorum tamamen biticek. Insallah fragman yanilticidir ne diyim insallah hayal kırıklığı olmazsin hilmi

Dogukan dogru soyledi, hasanin boynunu o adadaki kimse bukemez. Anca ellerinden telefonlari alinasica ergenler bukebilir. Insallah oyle bisey olmaz. Su yarismanin her turlu hakedeni hasandir her anlamda..

AĞZINA SAĞLIK !!!

Bir de soyle dusunun Hasan turabinin tahriklerine gelmez birlesmeye kesin kalir sonra halk destegini yine bir ihtimal alabilir o zamana kadar ortaya koydugu karakterle sevilecek ve on plana cikacaktir

Simdilik iyi gecelr bu kadar kafa yordugum yeter bu gece hayirli geceker herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…