bu oylarla zor ama inşaallah hasan kazanır bu survivorı. İlk katıldığında da onu destekliyordum ama nihat aldı. bu sefer hasan alsın
Ozleme takmis resmen sinsiligin dibine vuruyor yaÖzlem-em nasıl bir şerefsizliktir Sahra. kızın gözleri doldu
Ya Bozok ordan boş boş konuşup sen ordan ara sen ordan diye yönlendirirken milleti, en samimisi Hasan'dı.evet ilk survivordada bende hasanı desteklemiştim
acun bile bgn dedi ya seda kayboldugunda seni ilk defa bu kdr kızmış sinirlenmiş gördüm
yani adamın sinirlenmesi bile yine bi başkasının endişesi iyiliği üzerine oldu
efendi hasan ya inşallah kazanır
Ya inşaallah dolansın. öyle kamyon arkası yazıları ezberlemekle olmuyor.Turabi oradayken hasan zor alır..yakında baslar hasanı gonderme calısmalarına. İnsallah ayagına dolanır kulisleri.
Ozleme takmis resmen sinsiligin dibine vuruyor ya
Turabi oradayken hasan zor alır..yakında baslar hasanı gonderme calısmalarına. İnsallah ayagına dolanır kulisleri.
Hilmicem ilk katıldığı survivorda ne kadar sempatikti muratla beraber. Turabiyle takıldıkça huyu bozuldu adamın resmen
AĞZINA SAĞLIK !!!Yarinki fragman fena
Turabiden zaten bekliyodum etrafinda güçlü ve eyvallahi olmayan kimseyi istemicegi icin hasana bi sekilde bulasacagini
Hilmicem icin kalan son umutlarim tukeniyo , hasan gibi birine karsi hala turabinin yanciligini yapıp bos bos konusuyosa kendisine muratin hatirina olan hosgorum tamamen biticek. Insallah fragman yanilticidir ne diyim insallah hayal kırıklığı olmazsin hilmi
Dogukan dogru soyledi, hasanin boynunu o adadaki kimse bukemez. Anca ellerinden telefonlari alinasica ergenler bukebilir. Insallah oyle bisey olmaz. Su yarismanin her turlu hakedeni hasandir her anlamda..
şuan herkes hasanı savunuyor sosyal medyadan adamsın vs. yorumlar yapılıyor ha gayret şu millet gözünü açsın şu turabinin ne olduğunu görsün artık
valla mıııbi umut var yaniiii inşallah hasana tam destek gelir smsde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?