Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Turabi hasan abiye dokunmasin, yemin ederim halk öyle bi cakar ki tokadi suratina felegini sasarsin.
Melek gibi adam, kirletemezsin onu pisliklerinle.
Camur atsanda kalmaz izi üzerinde, öyle temiz öyle yürekli biri o.
Benim tek ve daimi favorim, bu sene kazanmali. O fitne fesatcinin oyunlarina gelmez insallah

Hasan'ın boynunu Sahra bükebilir. Sahra çok kıskanç ve fesat biri. Bir an önce gitmesi gerek. Hasan'ında iyiliği için bence.

Dun konseyi falan izlemedim. Turabi Hasan'a mi bulaşmış. Pislik yaa. Taner yazilamaz diye bir kanun mu var? Adam olsan ilk Taneri yollarsin da nerede sende adamlik.

Simdi bu pislik yine 1. Çıkar cok sevdigim ama simdi iyice kendini rezil eden Hilmicem de 2.

Ahh Hasan ahhh senin gibi kaliteli bir insanı o adada barindirmazlar

Dün bende izliyemedim konseyi.Turabinin zaten klasik taktikleri.etrafındaki güçlüleri göndermek.dokunulmazlık da umrunda değil. dikkat ediyorum geçen sene de böyleydi. dokunulmazlık oyunlarında hiç asılmaz yada sakata olur nedense..onun umrunda değil takım kazansın kazanmasın .Bu sene bende Hasanı destekliyorum.

Hilmicem de aklı sıra strateji yapmış nasılsa Turabi sms le birinci hep diye.Bireysele dönene dek ona yaslanayım mantığına.
Yazık ki kalitesini yerlere düşürdü ve ciddi anlamda itici.
Keşke kendi döneminde olduğu gibi sadece yarışlara ve efendiliğine odaklansaydı.
Yazık etti.

Bir Bozok bir Turabi kadar terbiyesizi yok orda. Erkeğin çirkefleşeni bunlar

ay bu sahra ne iğrenç ya..
özlemem yazmış bide dönüp arkasındakine dıyor ya ben yazdım dıye.pataklayasım geldi...
bide oyun kazanamıyor zaten. kazanınca hem kavga çıkarıyor herkese sataşıyor kendı kazanamayınca sakatım dıyo:)))
o kızı orda görmek benı delı edıyo.Nadya, hasan ve özlem cok mütevazi sakin ınsanlar geliyorlar.
ınşallah onlardan bırı alır...

aynen hilmicem çok gözden düştü turabi nin yanında dura dura saçma sapan hareketler yapmaya başladı oda

aynen hilmicem çok gözden düştü turabi nin yanında dura dura saçma sapan hareketler yapmaya başladı oda
Evet
Muratla ikisi ne güzeldi hep imrenerek izlerdim.Hal hareket tavırları
Ki Hilmicem hem hızlı hem güçlü Turabiye yanaşmasının mantığı başka bişi olamaz bence
Keşke Hasanla olsaydı iki efendi yarışmacı diye daha da gönülleri fethederlerdi.
Resmen dedikodu kazanı yapıyorlar 3Ü.. hele Taner o kadar boş laflar mı eder bir insan

Ahahahhahahhh
Ne komiksiniz yaa cok gülüyorum şu Turabiye nefret kusmalarınıza
Buarada Hilmicem ilk geldiği günde böyle bir tuhaftı. İlk bölümde yazmıstım birincilik onu değiştirmiş diye.
Tıpkı şuanda Anılın smste 1.çıktıgından beri havalanıp dedikodu döndürmeye başladığı gibi.

Turabinin Hasana sataşması çok yanlış ya bende seviyorum Hasanı. Adam etliye sütlüye karışmaz, yarısmalarda kendini parçalar ve ada hayatını kolaylastırmak için elinden geleni yapıyor hiç boşboş yayıldığını dedikodu kulis yaptığını görmedim.
Oynadığı sezon bende Hasanı desteklemiştim olmadı.
Bu sene o 1.olursa sevinirim valla ne yalan sölim.
Bu sene Turabi Taner yuzunden Hasanı harcıyor, geçen sene de Sahra yuzunden Samantaya etmediğini bırakmamıştı. Bana kalırsa Hasana güçlü oldugundan cok Taneri yazdığı için taktı. Samanta guclu değildi çünkü sırf Sahra yuzunden ugrasıyordu onunla.

Her neyse, orası bir yarısma.
Haketmekse en cok hakedenlerden biri Turabi.
Gecen yıl sakat olduğu halde kendini parçalayarak kazandığı oyunları unutmadım tıpkı bu seneki gibi.
Seviyorum onu.
Turbişimmm

Biz senin Turabiyi sevmene ne komiksiniz diye yorum yapmıyoruz.
Herkes kendi fikrini söylüyor.
Sevmek sevmemek farklı. Kimse kimseyi sevip takdir etmek zorunda da değil ama yorum yaparken ne komiksiniz söyleminiz itici geldi bana.

Ya ben onceki yarismalarda turabi ve hilmicemi ayri ayri cok desteklemistim ve sevmistim. Bu sezonda ikisi yanyana olunca cok sevinmistim ama hasana bu sekil davranip adadan gonderirlerse hic bi sekilde desteklemem artik.onlari
.ikisi zaten daha once birinci olmus hasanda kesinlikle hakkedio birinciligi..ins halk sms te hasan i birinci yapar ..taner yerine de murat gelseymis keske..turabi birinci olursa ne taner ne de seda yi eler..off ya bu fragmanda da hasana yuklenmis..uzuldum ya ins hsan birinci olur

Bu turabinin de kafasi cok degisik calisio yeminlen..hep duygusal bakio herseye.ne olmus yazdiysa sanki herkes istedigini yazar demi ama ...mantiken orda elenmesi gereken Zaten taner ...bende seviorm turabiyi ama bu sekil davranirsa gozumden duser..hasan cok efendi ya bulasmaz inss

vay turabiye bak sen ya
hasan gibi temiz bir adamı lekelemeye kalkmış
sanki tanerin adaya yarışmaya bir faydası var adam şortunu ıslatmadan oyunları bitiriyor
hiçbir şey yapmadan ödüllere konuyor
o kadar geç bitiyor ki dün konsey başladığında yattım dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…