Turabi hasan abiye dokunmasin, yemin ederim halk öyle bi cakar ki tokadi suratina felegini sasarsin.
Melek gibi adam, kirletemezsin onu pisliklerinle.
Camur atsanda kalmaz izi üzerinde, öyle temiz öyle yürekli biri o.
Benim tek ve daimi favorim, bu sene kazanmali. O fitne fesatcinin oyunlarina gelmez insallah
aa sağol cnm aklıma takılıp duruyordu ahahaHayır o zaman da erkekler bir kez daha oynayacaktı hangi grubun erkekleri alırsa ödül onların olacaktı. 2 puan elde etmek önemliydi yani.
a-aa deli mi takmış kıza kafayıÖzlem-em nasıl bir şerefsizliktir Sahra. kızın gözleri doldu
kim canımIste acunuu bile cileden cikaran bir cene daha ne olsun
kim canım
aynen hilmicem çok gözden düştüHilmicem de aklı sıra strateji yapmış nasılsa Turabi sms le birinci hep diye.Bireysele dönene dek ona yaslanayım mantığına.
Yazık ki kalitesini yerlere düşürdü ve ciddi anlamda itici.
Keşke kendi döneminde olduğu gibi sadece yarışlara ve efendiliğine odaklansaydı.
Yazık etti.
Bir Bozok bir Turabi kadar terbiyesizi yok orda. Erkeğin çirkefleşeni bunlar
Evetaynen hilmicem çok gözden düştüturabi nin yanında dura dura saçma sapan hareketler yapmaya başladı oda
Ahahahhahahhh
Ne komiksiniz yaa cok gülüyorum şu Turabiye nefret kusmalarınıza
Buarada Hilmicem ilk geldiği günde böyle bir tuhaftı. İlk bölümde yazmıstım birincilik onu değiştirmiş diye.
Tıpkı şuanda Anılın smste 1.çıktıgından beri havalanıp dedikodu döndürmeye başladığı gibi.
Turabinin Hasana sataşması çok yanlış ya bende seviyorum Hasanı. Adam etliye sütlüye karışmaz, yarısmalarda kendini parçalar ve ada hayatını kolaylastırmak için elinden geleni yapıyor hiç boşboş yayıldığını dedikodu kulis yaptığını görmedim.
Oynadığı sezon bende Hasanı desteklemiştim olmadı.
Bu sene o 1.olursa sevinirim valla ne yalan sölim.
Bu sene Turabi Taner yuzunden Hasanı harcıyor, geçen sene de Sahra yuzunden Samantaya etmediğini bırakmamıştı. Bana kalırsa Hasana güçlü oldugundan cok Taneri yazdığı için taktı. Samanta guclu değildi çünkü sırf Sahra yuzunden ugrasıyordu onunla.
Her neyse, orası bir yarısma.
Haketmekse en cok hakedenlerden biri Turabi.
Gecen yıl sakat olduğu halde kendini parçalayarak kazandığı oyunları unutmadım tıpkı bu seneki gibi.
Seviyorum onu.
Turbişimmm
Bu turabinin de kafasi cok degisik calisio yeminlen..hep duygusal bakio herseye.ne olmus yazdiysa sanki herkes istedigini yazar demi ama ...mantiken orda elenmesi gereken Zaten taner ...bende seviorm turabiyi ama bu sekil davranirsa gozumden duser..hasan cok efendi ya bulasmaz inssAhahahhahahhh
Ne komiksiniz yaa cok gülüyorum şu Turabiye nefret kusmalarınıza
Buarada Hilmicem ilk geldiği günde böyle bir tuhaftı. İlk bölümde yazmıstım birincilik onu değiştirmiş diye.
Tıpkı şuanda Anılın smste 1.çıktıgından beri havalanıp dedikodu döndürmeye başladığı gibi.
Turabinin Hasana sataşması çok yanlış ya bende seviyorum Hasanı. Adam etliye sütlüye karışmaz, yarısmalarda kendini parçalar ve ada hayatını kolaylastırmak için elinden geleni yapıyor hiç boşboş yayıldığını dedikodu kulis yaptığını görmedim.
Oynadığı sezon bende Hasanı desteklemiştim olmadı.
Bu sene o 1.olursa sevinirim valla ne yalan sölim.
Bu sene Turabi Taner yuzunden Hasanı harcıyor, geçen sene de Sahra yuzunden Samantaya etmediğini bırakmamıştı. Bana kalırsa Hasana güçlü oldugundan cok Taneri yazdığı için taktı. Samanta guclu değildi çünkü sırf Sahra yuzunden ugrasıyordu onunla.
Her neyse, orası bir yarısma.
Haketmekse en cok hakedenlerden biri Turabi.
Gecen yıl sakat olduğu halde kendini parçalayarak kazandığı oyunları unutmadım tıpkı bu seneki gibi.
Seviyorum onu.
Turbişimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?