Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

Aynen objektif bakamıyo taner onlara resmen ayak bağı ama almışlar işte hilmicemle onu korumaya, onun yuzunden hasana bunu yapmamalılar. Bozok olsa neyse de hasan gibi birine olmaz ya.

Biz senin Turabiyi sevmene ne komiksiniz diye yorum yapmıyoruz.
Herkes kendi fikrini söylüyor.
Sevmek sevmemek farklı. Kimse kimseyi sevip takdir etmek zorunda da değil ama yorum yaparken ne komiksiniz söyleminiz itici geldi bana.

Turabiyi destekleyen ergen tayfası demek ne oluyor pardon?
Yorumları tekrar oku öyleyse. Ha ben öyle bir sey demedim diyorsanda üstüne alınma.

Turabiyi destekleyen ergen tayfası demek ne oluyor pardon?
Yorumları tekrar oku öyleyse. Ha ben öyle bir sey demedim diyorsanda üstüne alınma.
o zaman o yorumu yapan kişiye alıntılarsınız.
genel yorum yapınca Turabiyi desteklemeyenlerden biri de ben olduğum için üstüme alınmam normal.

Şortunu ıslatmadan
Aynen ya bari yediklerinin hepsini yeme de birileriyle paylaş haketmeden habire götürüyor.
Bide götürdüğü yetmezmiş gibi hasana karsı hilmicemle turabiyi kıskırtıyor gordunmu fragmanda?
Hasanın taner yazması bana karsı değil bu 3lüye karsı bi adım fln dedi

Bugünün ödülüne baya seviniyorlar bu defa sahte değil gecen haftaki gibi
Demekki iyi bir ödül geliyor sucuk ekmek yada makarna falanmıdır acaba
Bende makarnayla bozdum kafayı illa yedircem ama önceki sezonlarda vardı

Akşama tarla faresi tanerin düzenbazlık, üçkagıtçılık şovunu izlicez , turabinin oturmuş bir karakteri olmadığı için dolduruşa geliyor hemen ama hasana sataşmakla kendi ipini kendi çeker, geçen senede yiğite iftira atıyordu , gizlice kokonat yedin diye , samantaya da çekici vermiyordu ağlatıyordu kızı böyle birini destekliyorlar çünkü adam türk halkını çözmüş annem annem diye sömürdü ilk olarak, ondan sonra ben köylüyüm garibanım ayakları çekti sömürdü resmen halkı hala da sömürüyor bu oyuna gelenler hala var çok üzülüyorum

Hilmi Cem'i bende bu sezon başladığından beri itici buluyordum. Tabii bunda sebep Turabi yle birlik olması. Ama sanırım tekrar sevmeye başladım cünkü oyunlarda cok başarılı buluyorum onu bir de çekici

Gelelim Anıl'a, acayip antipatik biri olmuş çıkmış.. Nerde o eski yarışmadaki sempatik Anıl.
Merve Aydın çok itici bi tip.

Ben Sahra ve Turabi'ye rağmen Gönüllüleri tutuyorum.

Ay iyi nesyseki begum cikmis ilk aday olarak..ins sona ozlem ve hasan kalir..bugun ki odul baya guzell bence asiri seviniyirlar

Sahra'ya biri artık yarışmalar da hadi kızım hadi yavrum dememesi gerektiğini söylesin.. Nasıl gıcık hareketleri var onun ya...
derbi izliyorlardı ya sahra cok komıktı ya erkek gibi:)
bana sanki numaradan gibi geliyor yaptığı hersey :)

ben ilk survivorda nihat ve hasanı destekliyordum ikisi finale kalınca kimi birinci olsada farketmezdi ikiside çok efendiydi ya birbirlerine sarılıp tebrik ediyorlardı afiyet olsun falan diyorlardı son zamanlarında beraber gittikleri yerlerde yarışmayı bırakıp dostça takılıyorlardı hatta şimdide çok iyi dostlar diye biliyorum adam gibi adamlardı survivorda inşallah bu sene hasan kazanır kulislerden gitmez boş yere bence çoktan haketti

evet ya tanerde kendini bişey sandı sus otur işte bu arada yazdığına katılıyorum hilminin 1. lik sonrası egosu tavan aslında orda ortalığı karıştıran turabi değil hilmi turabi zaten duygusal bir insan hemen dolduruşa geliyor hilmide bunu anladı direk turabiye oynuyor ilerde iyice belli olacak az değilsin hilmi bu arada turabiyi seviyor değilim bilirsin sende şimdi okuyanlar turabiyi seviyorum onu tutuyorum sanabilir ama gerçekler bunlar hilmicemi bu sezon daha çok sevmemeye başladım iyice kulislerin adamı olmuş turabiyi kimse gaza getirmese oralı bile olmayacak hatta hasana tavır falan almayacak ama öyle olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…