Kimin adi soylendi en cok..ozlemin mi
BegümKimin adi soylendi en cok..ozlemin mi
Bu turabinin de kafasi cok degisik calisio yeminlen..hep duygusal bakio herseye.ne olmus yazdiysa sanki herkes istedigini yazar demi ama ...mantiken orda elenmesi gereken Zaten taner ...bende seviorm turabiyi ama bu sekil davranirsa gozumden duser..hasan cok efendi ya bulasmaz inss
Biz senin Turabiyi sevmene ne komiksiniz diye yorum yapmıyoruz.
Herkes kendi fikrini söylüyor.
Sevmek sevmemek farklı. Kimse kimseyi sevip takdir etmek zorunda da değil ama yorum yaparken ne komiksiniz söyleminiz itici geldi bana.
Kimin adi soylendi en cok..ozlemin mi
o zaman o yorumu yapan kişiye alıntılarsınız.Turabiyi destekleyen ergen tayfası demek ne oluyor pardon?
Yorumları tekrar oku öyleyse. Ha ben öyle bir sey demedim diyorsanda üstüne alınma.
vay turabiye bak sen ya
hasan gibi temiz bir adamı lekelemeye kalkmış
sanki tanerin adaya yarışmaya bir faydası var adam şortunu ıslatmadan oyunları bitiriyor
hiçbir şey yapmadan ödüllere konuyor
o kadar geç bitiyor ki dün konsey başladığında yattım dayanamadım
o zaman o yorumu yapan kişiye alıntılarsınız.
genel yorum yapınca Turabiyi desteklemeyenlerden biri de ben olduğum için üstüme alınmam normal.
akşamı bekliyorum sabırsızlıkla
Tok gel bugun ödül güzel galiba
derbi izliyorlardı ya sahra cok komıktı ya erkek gibi:)Sahra'ya biri artık yarışmalar da hadi kızım hadi yavrum dememesi gerektiğini söylesin.. Nasıl gıcık hareketleri var onun ya...
ben ilk survivorda nihat ve hasanı destekliyordum ikisi finale kalınca kimi birinci olsada farketmezdi ikiside çok efendiydi ya birbirlerine sarılıp tebrik ediyorlardı afiyet olsun falan diyorlardı son zamanlarında beraber gittikleri yerlerde yarışmayı bırakıp dostça takılıyorlardı hatta şimdide çok iyi dostlar diye biliyorum adam gibi adamlardı survivordaevet ilk survivordada bende hasanı desteklemiştim
acun bile bgn dedi ya seda kayboldugunda seni ilk defa bu kdr kızmış sinirlenmiş gördüm
yani adamın sinirlenmesi bile yine bi başkasının endişesi iyiliği üzerine oldu
efendi hasan ya inşallah kazanır
evet ya tanerde kendini bişey sandı sus otur işte bu arada yazdığına katılıyorum hilminin 1. lik sonrası egosu tavan aslında orda ortalığı karıştıran turabi değil hilmi turabi zaten duygusal bir insan hemen dolduruşa geliyor hilmide bunu anladı direk turabiye oynuyor ilerde iyice belli olacak az değilsin hilmiŞortunu ıslatmadan
Aynen ya bari yediklerinin hepsini yeme de birileriyle paylaş haketmeden habire götürüyor.
Bide götürdüğü yetmezmiş gibi hasana karsı hilmicemle turabiyi kıskırtıyor gordunmu fragmanda?
Hasanın taner yazması bana karsı değil bu 3lüye karsı bi adım fln dedi
bence koşsana gerizekalı diye bağırmasa bile yeter o ne demek ya kimsede ses çıkarmıyorSahra'ya biri artık yarışmalar da hadi kızım hadi yavrum dememesi gerektiğini söylesin.. Nasıl gıcık hareketleri var onun ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?