- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
hahah kız ne biliyon hak birden nefret edip sms bırakırsa halk senin turbiş napar sonra yada sen turbişsiz naparsız alması lazım baştan sıkı tutsun ki çıksın finale gerçi çokta lazım değil turabi ne kadar çabuk giderse o kadar iyi dermişimYok kız sembol oyununu soruyor o
İhtiyacı yok şimdilik boşa kendini yordu ama olsun
Bozok un adı bundan sonra Bozoş, çok pis düştü ya
hahah kız ne biliyon hak birden nefret edip sms bırakırsa halk senin turbiş napar sonra yada sen turbişsiz naparsız alması lazım baştan sıkı tutsun ki çıksın finale gerçi çokta lazım değil turabi ne kadar çabuk giderse o kadar iyi dermişim
sahra yazarsa sana çok yüz verdim 96 sını geri alıyorum şimdi etrafımda dört dön bakalım diye yazabilir evetYok smsten dolayı değilde şimdilik herkes performansı kötü olanları yazar Turabiyi bi sahra manyağı yazar yazarsa
Keşke turboda performansa göre yazsada taner yuzunden sarmasa baskalarına
sahra yazarsa sana çok yüz verdim 96 sını geri alıyorum şimdi etrafımda dört dön bakalım diye yazabilir evet
Saralle ve ekmek canimkızlar kaçırdım ödül ne ?
Cok basabas geldi bana kaybedecekler sankigönüllüler kazanacak gibi ne dersiniz?
sarelle ekmekkızlar kaçırdım ödül ne ?
yumurtadan iyi =))Saralle ve ekmek canim
nasıl yaaa koca ekmek ve çikolata daha neeeeeeÖdülü begenmedim hiç
ben bilmiyorum amaKizlar birden fazla oy kullanamadim brn mi beceriksizim yahu
Cimri acunsarelle ekmek
nasıl yaaa koca ekmek ve çikolata daha neeeeee
Iyi olmaz mi orada 1 ekmek bir saralle yerdim ben o kadar severim onlar da cildirdi zaten gorunce :)yumurtadan iyi =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?