kızları göstermedikiya kızlar bu sembollerı alan elenırse napacaklar gıderken baskasına mı bırakacaklar kıbrıs için olan sembolleri soruyorum.. bir de kızlardan kım aldı ızlemedım. bir de çukulatayı ekmekle mı yıyecekler
Hilmiye verdim bir de dogukana vericem canim oyumu ben bireysel tuttugum icin 4 5 kisi var aklimda zamanla azalacak tabi :)ben bilmiyorum ama
kime atıyon merak ettm
aa ne güzelBen çikolata sevmiyorum yaa
Kaç dilim ekmek yeme hakları var ?Iyi olmaz mi orada 1 ekmek bir saralle yerdim ben o kadar severim onlar da cildirdi zaten gorunce :)
en doğrusuHilmiye verdim bir de dogukana vericem canim oyumu ben bireysel tuttugum icin 4 5 kisi var aklimda zamanla azalacak tabi :)
aa ne güzel
hiç kilo almazsn o zaman
O konuda bi bilgi vermediler 1 ekmek versinler ya yazikKaç dilim ekmek yeme hakları var ?
anıl ahmetle bir olduktan sonra çok oy kaybetti. bende ilk hafta anılı seviyodum sonra ahmetle saçma bi oluşum içine girdiler anıldanda soğudum yanlış yaptıAnıla hiç oy gitmemiş daha yaa cok şaşırdımm
anıl ahmetle bir olduktan sonra çok oy kaybetti. bende ilk hafta anılı seviyodum sonra ahmetle saçma bi oluşum içine girdiler anıldanda soğudum yanlış yaptı
Yarım verirlerse oturup şükretsinlerO konuda bi bilgi vermediler 1 ekmek versinler ya yazik
valla bende kendi avatarıma sulandımBir de oyunlarda da performansı düştü
Kız o avatar ne yaa içim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?