Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Bu arada murat gelseydi muratı tutardım onun efendiliği kimsede yok.
Turabi 2.sıraya düşerdi

Hilmicem gözümden düştü, Turabi nin yandaşçısı oldu çıktı. Yazık.

Hilmicem dansci diye o kadar sallaniyor galiba konusurken turabiyle kendilerine 2 kisilik bilet ayirmislar net bi sekilde gerisi umurlarinda deil tanerde dahil ama bu bi oyun niye boyle yaptilar diyemiyorum tek diyecegim cirkeflesmeden yurusunler

Yarislarda yenerek elesinler milleti cirkeflikle degilde ins

hilmi bireysel takılsaydı turabi yalakalığı yapmasaydı eminim her hafta birinci olurdu zaten oyunlarda süper ama turabiye takıldı ya gün gelecek turabi sana 100 verdim 95 ini geri alıyorum diye okkalı bir kazığı hilmiye atıcak yazık hilmi karşısındakini murat sanıyo, turabinin ne oldugunu hiç izlememiş

Hevesle bekliyorum o gunu :)

Suan turabiden daha antiptik hilmicem benim icin
Cunku turabi zaten boyleydi adamin dogali bu
Evet bana cok ters ama insanlar oyle sevdiler onu

Hilmicem tanidigimiz halinin tam zitti suanda. Duygu olayinda hak verdim iyi yapmis dedim ama duygunun onlara yaptigini geçen sene takim arkadaslarina yapan turabiyle boyle kanka olmasi cok enteresan gerçekten. Hadi taner yamaniyo turabiye seda falan hepsini anlıyorum ama hilmicemin zaten ona ihtiyacı yoktu ve onu seven insanlarin sevecegi harektler yapmiyo hic. Turabinin oylari dusmez o zaten boyleydi ama hilmicem buyuk hayal kirikligi.

Yarin obur gun turabi hilmiyi oyle bi saf disi birakicak ki , yuzyuze degil ama kameralara kotuleyerek, duygu hakliymis zaten duyguyu satti falan diyerek duygunun fanlarinin smsine bile oynayacak eminim

Murat sen nelere kadirmissin diyorum sadece su cakma delikanliyi onun sayesinde sevmisiz

Favorilerim ünlülerden pascal,anıl,berna gönüllülerden hasan ve özlem inşallar gönlümdekilerden biri birinci olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…