Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
bugün izlemedim ben ünlüler tayfa nerdesiniz kimse izlememiş bugün herhalde sessilik hakim bizim cephede neyse gönüllüler kazanmış afiyet olsun sarelle görmek istemiyorum canım çekmesin izlemedimde zaten göremedim yani

Nediyo bu merve oflaz yüzlerini görmek istemiyomusmusmuş iki kişinin..................onlarda merveyle yemek için ölüyodu yaa çok güldüm

Merveye gecen sezondan da gıcık oluyodum hala oyle... anili da o kadar seviyodum ondan da sogdum sirf bu yuzden..

Anil, Merve Aydından kurtulsun
Hilmicem, Turabiden...
hemde bir an önceee...

Aynen Hasan olmalı kesinlikle şayet gönüllülerden birisi olacaksa yoksa elbette ünlüler tarafındayım ben de. Ödülü alamadılar maalesef yine kaybettiler yaa.

Benimde goz.zevkimi.bozuo.duygu da botoxun dibine vurmustu.bu.da ole..
evet ya eski halleri ikisininde daha güzel birde anlamsız boş bakışları var bu şekilde hep botokstan ben söyleyim beni çok rahatsız ediyor o bakışları tabi birazda sinsi onunda etkisi var

Aynen Hasan olmalı kesinlikle şayet gönüllülerden birisi olacaksa yoksa elbette ünlüler tarafındayım ben de. Ödülü alamadılar maalesef yine kaybettiler yaa.
yok ya adam olamayacaklar kaybedip duruyorlar ya ünlüler nereye kadar gidecek meraktayım

Nadya turku soyluyor :). Bu arada Hasan sedayi yanina cekecek gibi geldi bana

yok ya adam olamayacaklar kaybedip duruyorlar ya ünlüler nereye kadar gidecek meraktayım
Valla ünlüleri tutsam da umudumu kaybediyorum bu gidişle yani ünlüler kalmayacak ya. Orantısız güç var bir ikişi 3 puan alıyorsa bir kişi hiç puan alamıyor bakalım nereye kadar gidecek

evet ya eski halleri ikisininde daha güzel birde anlamsız boş bakışları var bu şekilde hep botokstan ben söyleyim beni çok rahatsız ediyor o bakışları tabi birazda sinsi onunda etkisi var
Evt ya aslinda daha cok yaslari da yok ne gerek var ki goz zevkimmizi.bozuolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…