Asiri cekici ya 23 degilde 28 yasinda gibi vucut olarak tobe yaDimi hehehehh insallah öyle bisi olur. Kendini harcıyo yanlış yolda.
bide çok cekici degil mi yahu
Yaaaaa
Asiri cekici ya 23 degilde 28 yasinda gibi vucut olarak tobe ya
Al benden de o kadar sen soyleyince canim çekti :)Yarın biyerden bulmak farz oldu artik :)
Ahahahaaa Aynen cnm insssHayirli olsun bakarsin karsilasiriz sizinle buralarda iyi dostluklar kavgayla baslarmis deyip survivor baglaniyorum
Bende begenmedim odulu..ama tatli ihtiyaclari varmis ki bu kadar sevindiler..Ben begenmedim ödülü o ne ya ne umduk ne bulduk
Benimde goz.zevkimi.bozuo.duygu da botoxun dibine vurmustu.bu.da ole..bu merve oflazda gitsin ya sinir oluyorum yüzünü görmem yetiyor bu arada yüzüne gözüne botox yaptırmadan daha güzelmiş
Aynen Hasan olmalı kesinlikle şayet gönüllülerden birisi olacaksa yoksa elbette ünlüler tarafındayım ben de.bende ünlüleri destekliyorum ama gönüllülerden birisi kazanacaksa kesinlikle hasan olmalıama ünlüler forever dokunulmazlığıda aldık bu hafta bugünki ödülüde alsalar gariplerim bir karınları doysa demi ama ödül ne çok merak ediyorum
evet ya eski halleri ikisininde daha güzelBenimde goz.zevkimi.bozuo.duygu da botoxun dibine vurmustu.bu.da ole..
yok ya adam olamayacaklar kaybedip duruyorlar ya ünlüler nereye kadar gidecek meraktayımAynen Hasan olmalı kesinlikle şayet gönüllülerden birisi olacaksa yoksa elbette ünlüler tarafındayım ben de.Ödülü alamadılar maalesef yine kaybettiler yaa.
Valla ünlüleri tutsam da umudumu kaybediyorum bu gidişle yani ünlüler kalmayacak ya. Orantısız güç var bir ikişi 3 puan alıyorsa bir kişi hiç puan alamıyor bakalım nereye kadar gidecekyok ya adam olamayacaklar kaybedip duruyorlar ya ünlüler nereye kadar gidecek meraktayım
Evt ya aslinda daha cok yaslari da yok ne gerek var ki goz zevkimmizi.bozuolarevet ya eski halleri ikisininde daha güzelbirde anlamsız boş bakışları var bu şekilde hep botokstan ben söyleyim beni çok rahatsız ediyor o bakışları tabi birazda sinsi onunda etkisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?