Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
bende aynısını düşündüm zekice

turabide yaptı aynı taktiği gördün mü
pascalın önde olduguna hiç sevinmiyorum nasılsa ya sonunda atamaz ya düşer yada yavaşlar diyorum
nitekim bunlardan 2 si odu hem yavaşladı hem atamadı

turabide yaptı aynı taktiği gördün mü
pascalın önde olduguna hiç sevinmiyorum nasılsa ya sonunda atamaz ya düşer yada yavaşlar diyorum
nitekim bunlardan 2 si odu hem yavaşladı hem atamadı
evey turabi iyi gözlem yapıyor ya hilmide öyle atışıda iyi zaten pascaldan umudum yoktu zaten

Sahra artik bacagim sakat derse kimseyi inandiramaz o bombeli kisimda sakat adam kosamaz yani

evey turabi iyi gözlem yapıyor ya hilmide öyle atışıda iyi zaten pascaldan umudum yoktu zaten

sanki dün dogukan ada sahilinde atış mı çalışıyordu
uzaktan çekim vardı tam seçemedim ama bana öyle geldi
bi çubuk dikmiş kumsala elindede top gibi bişi vardı atıyordu habire ama dediğim gibi tam seçemedim
eger öyleyse pascalda çalışsın atış

Bir saatte bir insan torbasını açamaz mı yaa ahh Hakan ahh

Benim gördüğüm anıl bileğinin üstüne düşmüş. Kırık falan yoktur inşallah ama doğru gördüysem çok kötü. Bileği tersken düşmüş. Yarışmadan çıkarılabilir.

Bu arada benim favorim sahra ya.:) benden başka tutan yok herhalde onu.

Merve Oflaz yine şaşırıyor az önce gördünüz mü yine ne oluyor da konseyde acaba şaşırıyor merak ettim

turbişin hasandan uzak dursun kığızzzzz
eleyecek valla hasanı tehlikeli hareketler bunlar
Valla elemeye kalkar ama eleyemez bence ..bizim millet sever magduru..hasan turabuye gore daha mazlum ya bence baya oy orani yukselir.of turbo ya kafasina gore adam soyluo performans onemli deil onum icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…