- 6 Mayıs 2013
- 940
- 1.283
- 83
bende aynısını düşündüm zekice
ayağı kırılmışsa ve ciddiyse zaten diskalifiye olur bence ciddi bir durumsa ama belli olmaz tabi kırık değilse kalabilirUzuldum yabaslar simdi adada huzur yok ondan ayagim kirildi demeye
evey turabi iyi gözlem yapıyor ya hilmide öyle atışıda iyi zaten pascaldan umudum yoktu zatenturabide yaptı aynı taktiği gördün mü
pascalın önde olduguna hiç sevinmiyorum nasılsa ya sonunda atamaz ya düşer yada yavaşlar diyorum
nitekim bunlardan 2 si odu hem yavaşladı hem atamadı
evey turabi iyi gözlem yapıyor ya hilmide öyle atışıda iyi zaten pascaldan umudum yoktu zaten
Sahra'yı tutmuyorum ama Hasan ile beraber ve Turabi'ye karşı olduğu için her an tutabilirimBu arada benim favorim sahra ya.:) benden başka tutan yok herhalde onu.
Maalesef tutan yok ama sevmeyen cok burada :)Bu arada benim favorim sahra ya.:) benden başka tutan yok herhalde onu.
Bu arada benim favorim sahra ya.:) benden başka tutan yok herhalde onu.
Aaaa hasan'ın tarafında mı sahra. İyi hasanı da severim.Sahra'yı tutmuyorum ama Hasan ile beraber ve Turabi'ye karşı olduğu için her an tutabilirim
Etli yaprak sarma. Peh!!!çalıştığım için hep kaçırıyorum yarışmanın başlarınıbu günkü ödül ne kızlar?
Ya sasiriyo tamam da o nasil bir sasirma sekli ya gozune isik tutulmus tavsan gibiMerve Oflaz yine şaşırıyor az önce gördünüz mü yine ne oluyor da konseyde acaba şaşırıyor merak ettim
Valla elemeye kalkar ama eleyemez bence ..bizim millet sever magduru..hasan turabuye gore daha mazlum ya bence baya oy orani yukselir.of turbo ya kafasina gore adam soyluo performans onemli deil onum icinturbişin hasandan uzak dursun kığızzzzz
eleyecek valla hasanı tehlikeli hareketler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?