Etli yaprsak sarma,yoğurt ve geçen hafta ki o morlu evde keyifçalıştığım için hep kaçırıyorum yarışmanın başlarınıbu günkü ödül ne kızlar?
etli yaprak sarma canımçalıştığım için hep kaçırıyorum yarışmanın başlarınıbu günkü ödül ne kızlar?
sahra daha gitmez ama hasan sallantıda turabi yada hilmi 1. olursa kesin hasan diyeceklerAaaa hasan'ın tarafında mı sahra. İyi hasanı da severim.
İnşallah bugün sahra gitmez ya.
Sarma canim etli sarma damarları dısında sıpabacagı kalinliğında sarmaçalıştığım için hep kaçırıyorum yarışmanın başlarınıbu günkü ödül ne kızlar?
Evet her seferinde aynı şaşırma teması bir anda gözler ve ağız açılıyorYa sasiriyo tamam da o nasil bir sasirma sekli ya gozune isik tutulmus tavsan gibi
Ahahaha aynen ya acaba anildan kotu haber mi varYa sasiriyo tamam da o nasil bir sasirma sekli ya gozune isik tutulmus tavsan gibi
annem de tam bu yorumu yaptı az önce o ne biçim sarma dediedi o?
Sarma canim etli sarma damarları dısında sıpabacagı kalinliğında sarma
Ay vallahi o ne ya öyle. Dehşete düşüyor her seferinde. Gözlerini belertiyor.Ya sasiriyo tamam da o nasil bir sasirma sekli ya gozune isik tutulmus tavsan gibi
Onun her zamanki haliMerve Oflaz yine şaşırıyor az önce gördünüz mü yine ne oluyor da konseyde acaba şaşırıyor merak ettim
nazar değdi ya çocuğa kaç haftadır bişeyler olup duruyorAnılıımm
Noldu sana nazar degdi
Yani öyle sayılır Turabi'yi zaten sevmiyor ya otomatikman Hasan ile diyalog içerisindelerAaaa hasan'ın tarafında mı sahra. İyi hasanı da severim.
İnşallah bugün sahra gitmez ya.
etli yaprak sarma canım
sahra daha gitmez ama hasan sallantıda turabi yada hilmi 1. olursa kesin hasan diyecekler
Canım çektiedi o?
Sarma canim etli sarma damarları dısında sıpabacagı kalinliğında sarma
Doğru valla doğru söze ne denirOnun her zamanki hali
Deme oylee yaafragmanda yine şaşkoloz bir merve oflaz ifadesi var bu sefer hiç merak etmiyorum bu kzı hep gözünü pörtleterek bakıyor anladım bunu ama hasan mı elenecek diye düşünmedim değil
Oo ödülü görünce sevinmişlerdrEtli yaprsak sarma,yoğurt ve geçen hafta ki o morlu evde keyif
İnşallah yoktur ya yazık :/Ahahaha aynen ya acaba anildan kotu haber mi var
Hadi kizim hadi kizim dio ya ne itici oluo ole derken ..he bide grzkli dioSahradan yine malca hareketler...
Gozlerimin degeri degdi oy masallahnazar değdi ya çocuğa kaç haftadır bişeyler olup duruyor
Niye peh dedin kız bence güzelEtli yaprak sarma. Peh!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?