- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Bence de kizNiye peh dedin kız bence güzel
Son durum ne kizlar kim kazandi dolmalari
reklam var daha kimse kazanmadıSon durum ne kizlar kim kazandi dolmalari
Hadi kizim hadi kizim dio ya ne itici oluo ole derken ..he bide grzkli dio
Niye peh dedin kız bence güzel
merve aydına laf sokmaya çalıştı galiba değilmi mertçe erkekçe falandan yola çıkarak ayıp yani birde daha yarısına gelemeden elendi sembol oyunundaMerveye diyo ya oyunda 'İngilizce, yunanca, erkekçe, adamca, kadınca, Bla bla bla...
Hem de nasıllOo ödülü görünce sevinmişlerdr
Göremedim sarmaları yapan kişi acundan cömert demek ki doysunlar diye kalın kalın yapmıştırBence de kiz
Ama sarma oyle kalin olur mu etli olsa bile
Ben bilmem ama oyle tahmin ediyorum yani
Aman bir tabak yaprak sarması için o kadar koşturulur muymuş
ne zaman sorduğuna bağlı canım bugün için mi soruyorsun normalde 3 öğün maral veriiyor survivordan önce onu soruyorsan bugün ayrılsakta beraberiz vardı amaYa biz ne izliyoduk ben unuttum işte benim tarzım mı vardı, maral mıydı neydi???
mantıklıGöremedim sarmaları yapan kişi acundan cömert demek ki doysunlar diye kalın kalın yapmıştır
Kendi kendine kapak oldumerve aydına laf sokmaya çalıştı galiba değilmi mertçe erkekçe falandan yola çıkarak ayıp yani birde daha yarısına gelemeden elendi sembol oyununda
Hepsine kaçar tane düşüyo acaba 1 2 tane için değmezAman bir tabak yaprak sarması için o kadar koşturulur muymuş
Ya biz ne izliyoduk ben unuttum işte benim tarzım mı vardı, maral mıydı neydi???
inşallah hasan 1. olurda taneri soyler
Haaa tamam hatırladım canım. Sörvayvır izliyormuşuz. Reklam arasında unuttum da.ne zaman sorduğuna bağlı canım bugün için mi soruyorsun normalde 3 öğün maral veriiyor survivordan önce onu soruyorsan bugün ayrılsakta beraberiz vardı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?