Hayir canim öyle olmaz market işi gibi bastan savmaBence de kiz
Ama sarma oyle kalin olur mu etli olsa bile
Ben bilmem ama oyle tahmin ediyorum yani
bende yaMerve Oflaz da şimdi Seda'ya karşı yenilirse bir şey diyemeceğim artık.
bende ya
Ogg markettekiler de hic guzel olmuyoHayir canim öyle olmaz market işi gibi bastan savma
Yenildi sampiyon gaciyaMerve Oflaz da şimdi Seda'ya karşı yenilirse bir şey diyemeceğim artık.
onu takma bunu takma ne zaman takacak bu kızzSerenay'da destekçisi Merve'nin farkı takma diyor yaa. EE takma da eşitlendi durum o ne olacak Serenayy
seda kazandı. kazandı da kazandıktan sonra ne yaptı öyle o anlamadım
böööö bööö gibi bişi mi diodu
Tatsiz tuzsuz oluo ben bi kere aldim bi daha aslaa..tarcin da oluo.sanki.iicnde.ben acili baharatli severim markettekiler tatli gibiOgg markettekiler de hic guzel olmuyo
Amann Merve'de yani unutsun şampiyonluğu şu an gözümde en son derecede hiçbir işe yaramıyorYenildi sampiyon gaciya
Ben de anlamadım, çok güzel ya ağzını yüzünü eğiyor bi de
Aynen zaten hiçbir şeyi takma ama adaya gidince bir ton dedikodu takacak şeyleri çok da kendilerine baksalar keşke bironu takma bunu takma ne zaman takacak bu kızz
adaya gidince sesi çıkıyo ama anamıyorum oflazı
Tatsiz tuzsuz oluo ben bi kere aldim bi daha aslaa..tarcin da oluo.sanki.iicnde.ben acili baharatli severim markettekiler tatli gibi
Aynen valla tatilde iste takilsinlar tanerleAmann Merve'de yani unutsun şampiyonluğu şu an gözümde en son derecede hiçbir işe yaramıyor
Ben antepliyim zatenn, acili baharatli dolmalar.. Yapmakta oldugum sporlarrTatsiz tuzsuz oluo ben bi kere aldim bi daha aslaa..tarcin da oluo.sanki.iicnde.ben acili baharatli severim markettekiler tatli gibi
Aynen valla gönüllülerde Taner ünlülerde Merve Oflaz tatil modundalarAynen valla tatilde iste takilsinlar tanerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?