Aynen cunku bazi seyler resmen insanlara ders vermek icin oluyor bak ust uste geldi kizin samimiyetsizligine bak fareye uzuldu yaAnıl ve Merve şu an senin bu duyguna tercüman oldular
Aynen yaa şaka gibi resmen samimiyetsizlik abidesi zaten başlı başına.Aynen cunku bazi seyler resmen insanlara ders vermek icin oluyor bak ust uste geldi kizin samimiyetsizligine bak fareye uzuldu ya
merve aydin Anılı doldurmayi kess!!!!!!
aynen oyle kesinlikle ornek alinmadi lazimAynen..kız yunanlılara karsı onyargımı yıktı resmen..ilk survivorda da cok sevmistim..sıfır ego, sıfır kapris..bizim turk kızları ornek alsın biraz.
aay çok güldüm çok güzel bir tespitanıl bir sus ya ayıp fare de kıskanılmaz ki
aay çok güldüm çok güzel bir tespit
Ama uzulmediler gercekten.....bide yollamak icin yol yaptilarevet ya merve aydın resmen doldurdu
üzülmediler falan diye diye
anılı üzülmediklerine ikna etti hayret bişey
anıl çok saf ya gerçekten o zamanda alpin dolduruşuna geliyordu şimdi aklıma geldi birde şimdi sakatlanddı ezik hissediyor tam oldu yanikız bizim merve aydın zorla kıskandırttı fareyi anıla
aslında anılın bişey bildiği yok gaza geldi bence yazık ama
Ama uzulmediler gercekten.....bide yollamak icin yol yaptilar
ama haklılar benze erzağı yemiş oluyorlar sonuçta ortak değil mi ya hasan ve sahra haklı ki sahraya haklı diyeceğim aklımdan geçmezdiAdanın patronuymuş kendilerince yemek yapıyorlar bir de Hasan'a patron diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?