Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
sedaya bak yaaaaa ayy Allah ım seda ya
özlemde çok sessiz azcık diş göstermsi lazım bence ezidrmesin kendini dimi ama

ya turabi çocukmusun taneri yedirtmezmiş falan resmen çocuk gibi ya ufaklık yaşı ilkokuldan çıkamamış gibi ikincide seda ya tam insanı deli etmelik gidip ikisini boğasım var bugün

evet sahra elenebilri sahra derse begümün oylar nedense yüksek gibi geliyor hatta hasan bile elenebilir

bende çözemedim ya o mor odayı

sahracıda olduk ya daha gam yemeyiz ben dedim geçen hafta her an herkesi tutabiliriz

mor odanın gizemi hala çözülemedi
özlemde duydu beni sesini yükseltti

bende ya yoğurt mu yesem diye kafamda şeytanlar geziyor

yogurt olur yiyebilirizzzz

Özlem ilk defa röportaj da konuşuyor sanki bana mı öyle geldi

mor odanın gizemi hala çözülemedi
özlemde duydu beni sesini yükseltti

yogurt olur yiyebilirizzzz
özlemi çileden çıkardı seda yürü özlem evet yoğurt iyi fikir

turabi ilerde adalar birleşince hasanın kendini yeneceğini biliyor ondan taktı ona. taner falan bahane.
olabilir çekiniyor aslında birde arkasında hilmi var ona güveniyor hasan tek kalmış oluyor ama olmaz hasan gitmezde planları kendilerine dolanır

Iyyyy şu konseyde de bir mervenin şaşırması iki doğukanın kafayı yukarı kaldırıp bakması...

Adam kulis yapmamis kimseye bisey dememis kendi kendie taneri yazıyo diye düşman bellediler:) zaten yapilacak en mantikli sey taneri yazmak unluler sectigi icin 4 guclu erkekten biri disarda kaliyo.

Cok da umurundaydi hasanin.. yigit pasifiyle karistirmasinlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…