Sahra sahra sahra. Yürü be kızım bea
ilk defa haklı kız yaheh bak şimdi sahrayı destekliyorumtamda şuan ama
şuan için geçerli desteklememnormalde sevmem
ama haklılar benze erzağı yemiş oluyorlar sonuçta ortak değil mi ya hasan ve sahra haklı ki sahraya haklı diyeceğim aklımdan geçmezdi
ilk defa haklı kız ya
Tabi Sahra ve Hasan haklı kesinlikle. Aynen ya benim de Sahra'yı tutacağım aklıma gelmezdiama haklılar benze erzağı yemiş oluyorlar sonuçta ortak değil mi ya hasan ve sahra haklı ki sahraya haklı diyeceğim aklımdan geçmezdi
Sahraya hak verdim. Inanamiyorum
Kırk yıl düşünsem sahraya hak vereceğimi düşünmezdim
Tabi Sahra ve Hasan haklı kesinlikle. Aynen ya benim de Sahra'yı tutacağım aklıma gelmezdi
Bir gün herkes sahra'yı tutacak...halimize bak yaaa
evet sahra elenebilri sahra derse begümün oylar nedense yüksek gibi geliyor hatta hasan bile elenebilirahh deadline ben sana diyim hasan dicek kesin yada sahra kesinnnnn turabi 1. olcak ve hasan yada sahra dicek
bende çözemedim ya o mor odayıvallla haklıhaklıya saygım var sahra da olsa haklıya haklı
heh türkiyeyle bağlantılı mor odaya geldiler neresinden bağlı hala anlamadım ama
sahracıda olduk ya daha gam yemeyiz ben dedim geçen hafta her an herkesi tutabilirizTabi Sahra ve Hasan haklı kesinlikle. Aynen ya benim de Sahra'yı tutacağım aklıma gelmezdi
canım yoğurt istedi yadolma falan yalan sevmedim onu
bende ya yoğurt mu yesem diye kafamda şeytanlar geziyorben acıktım sanki
evet sahra elenebilri sahra derse begümün oylar nedense yüksek gibi geliyor hatta hasan bile elenebilir
bende çözemedim ya o mor odayı
sahracıda olduk ya daha gam yemeyiz ben dedim geçen hafta her an herkesi tutabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?