Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ama haklılar benze erzağı yemiş oluyorlar sonuçta ortak değil mi ya hasan ve sahra haklı ki sahraya haklı diyeceğim aklımdan geçmezdi

ahh deadline ben sana diyim hasan dicek kesin yada sahra kesinnnnn turabi 1. olcak ve hasan yada sahra dicek

Elenmezlerse sahrayla hasana oy atacam.
Ama bi yandan da o kadar eminim ki kurgu olduğuna.

Ya bu adada herkes birbirinden kolay etkileniyor bence hemen gaza gelme durumlari var :))

ama haklılar benze erzağı yemiş oluyorlar sonuçta ortak değil mi ya hasan ve sahra haklı ki sahraya haklı diyeceğim aklımdan geçmezdi
Tabi Sahra ve Hasan haklı kesinlikle. Aynen ya benim de Sahra'yı tutacağım aklıma gelmezdi

ahh deadline ben sana diyim hasan dicek kesin yada sahra kesinnnnn turabi 1. olcak ve hasan yada sahra dicek
evet sahra elenebilri sahra derse begümün oylar nedense yüksek gibi geliyor hatta hasan bile elenebilir

vallla haklı haklıya saygım var sahra da olsa haklıya haklı
heh türkiyeyle bağlantılı mor odaya geldiler neresinden bağlı hala anlamadım ama
bende çözemedim ya o mor odayı
Tabi Sahra ve Hasan haklı kesinlikle. Aynen ya benim de Sahra'yı tutacağım aklıma gelmezdi
sahracıda olduk ya daha gam yemeyiz ben dedim geçen hafta her an herkesi tutabiliriz

evet sahra elenebilri sahra derse begümün oylar nedense yüksek gibi geliyor hatta hasan bile elenebilir

bende çözemedim ya o mor odayı

sahracıda olduk ya daha gam yemeyiz ben dedim geçen hafta her an herkesi tutabiliriz

Hasan elenlrse adaya gider o turabiyi bogarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…