iyi gecelerrherkese iyigecelerrr
aynen bencede resmen haftanın kapak cümlelerini kurdu begüm hiç beklemiyordum aynı merve oflaz gibi baktım öyle konuşuncaValla turabiye cok guzel kapak yaptı begum..caktı lafları..yalan mıydı soyledigi seyler
Kamyon arkası yazıları ezberleyip, super kahraman logosu icine kendi adını yaptırmakla adamlık olmuyor dedi..aha da haftanın kapagı
Ha basarılı yarısmacı..ona diyecek yok..ama basarılı bi adam degil maalesef.
Begüm sen neymişsin behelal olsun. Kapağın alasını yaptı
Sedanın suyu ısınmıştı zaten
ayrıca adada Taner ne sinsi millet ne konuşursa yetiştiriyo. Sedaya oyunda bağırınca herkes kız onu anlatıyo.Gelmiş Bozok seni konuşuyo diyoTurabi de durmuş bence git baba konuş sakin ama iyi konuş.Bozok da onların lafına kalktı gitti ya Hiç yakıştıramadım.
Ünlülerde de Oflaz-Sero-Hakan üçlüsü cidden itici oldu artık.Daha Anıl gelmeden yok 1,5 ay oynamıcak orda durcak 3erkeğe çok iş düşecek. Yahu Merve sen kendin bişi yapmadan kaç aydır orda duruyorsun da birşey diyorlar mı
bir de hastalık sakatlık bu heran diğerlerine de olabilir. Bir de Anıl gelince Oflaz sahteden ağlamalar ..ay ağlıcağım aklıma gelmezdi demeler. Anıl sekerek ilk inince adaya Doğukan'a Oflazı'ın bakışları herşeyi anlatıyordu.Çok sinsi ve yapmacık.
Fare yavrusuna bile içten ağladıZaten dudaklar silikon büzüştürünce korkuyorum yeminle
aynen oflaz-serenay-hakan üçlüsü sıktı ama merva aydın-anıl ikilisi de sıktı 2 si de gıcık bir tiphele merve aydın ın kendini diğerlerindn üstün görmesi bi afra tafralar Anıl ın da kız gibi dedikodu yapması yakışmıyor yaaa
seda giderken Turabi ye iyi dedi ama karaktersiz bir adam olduğunu anladı o da , bozokta nasıl bozuldu : pilavı fazla verdim haa diyo
ben doğukan a da anlam veremiyorum hem oyunlarda çok başarısızsın hemde adada yok mahsullerim yok bilmem neylerim diye hep aynı şeyleri söyleyip duruyosun , takmış ' bn yine paylaşırım ben yine onlara veririm ' hep aynı laflar bu kadar laf edeceksen verme kimseye bişey şiştim loo
Ahmet Dursunun tek sevdiğim ve güldüğüm tesbiti Doğulan için 'neyin kafasını yaşıyor anlamadım .hergün onları ölçüyor biçiyor o tuttu bu tutmadı ' dedi ya koptumben doğukan a da anlam veremiyorum hem oyunlarda çok başarısızsın hemde adada yok mahsullerim yok bilmem neylerim diye hep aynı şeyleri söyleyip duruyosun , takmış ' bn yine paylaşırım ben yine onlara veririm ' hep aynı laflar bu kadar laf edeceksen verme kimseye bişey şiştim loo
Dogukan gecen yil cok severdimki yinede seviyorum.fakat merve ve hakan bu yil onu degistirdi oda kuyi kazar oldu hemen anikin sakatlgini bile konusup onu yazmayi ima ettiler yazik gonulluler taneri kac haftadir idare ediyolar unluler anili idare edemiceklerini soyluyor yazikAhmet Dursunun tek sevdiğim ve güldüğüm tesbiti Doğulan için 'neyin kafasını yaşıyor anlamadım .hergün onları ölçüyor biçiyor o tuttu bu tutmadı ' dedi ya koptum
Bu kadar denize yakın ve kumlu bir alanda o bitkiler tutarmı tutarsaada doğukan onları görürmü bilemedim
Size aynen katılıyorum anıl dan daha haber gelmemisti sakatligi hayati boyunca surebilecek bir sakatlikta olabilirdi hic beklemeden kuyu kazmakda ne demek oluyor ayrica ünlüler kaç haftadir merve oflazi idare ediyordabir anıl mı sığmayacakDogukan gecen yil cok severdimki yinede seviyorum.fakat merve ve hakan bu yil onu degistirdi oda kuyi kazar oldu hemen anikin sakatlgini bile konusup onu yazmayi ima ettiler yazik gonulluler taneri kac haftadir idare ediyolar unluler anili idare edemiceklerini soyluyor yazik
Evet.ayrica seda ve özlem kavga ederken sahra nin uzaktan izleyip gülmeside cok garipti ne olursa olsun insan kendi grubunun karismasindan nasil mutlu olabilir.seda ve özlem tartışırken hilmicem in ayağa kalıp pis pis sırıtarak bakması bir kez daha hilmicem in ne kadar havalandığını göstermiş olduhilmicem i haftanın birincisi çıkartan kim allah aşkına hakediyo mu yaaa
seda nın elenmesine sevindim uyuz oluyordum hareketlerine konuşmasınagiderken herkesi bir güzel kalayladı iyi oldu
aynen öyle herkes fitne fesat içinde ama hilmicem gözüme çok batıyor halkın sayesinde kazanmıştı survivor ı o ama kendini bir halt sanmışEvet.ayrica seda ve özlem kavga ederken sahra nin uzaktan izleyip gülmeside cok garipti ne olursa olsun insan kendi grubunun karismasindan nasil mutlu olabilir.
bence hoşuna gitme nedeni,geçen sene çok agrasifti ve tüm kavgaların içinde kendi vardı.Evet.ayrica seda ve özlem kavga ederken sahra nin uzaktan izleyip gülmeside cok garipti ne olursa olsun insan kendi grubunun karismasindan nasil mutlu olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?