Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
sahra da sakatlıktan sonra baya geriledi
almedayla falan yarışır duruma geldi
anılda öyle olur bence

özlem 2. olmuş ya
helal olsun
adadaki kızlar çok üstüne gidiyor özlem in.
ama hepsi mi haksız acaba haklı olabiliteleri var mı?
ya da sahra nın dolduruşuna geliyorlar

sahra da sakatlıktan sonra baya geriledi
almedayla falan yarışır duruma geldi
anılda öyle olur bence
evet yazık çok şansızmış şuan ünlülerde erkek olarak bir güçlü doğukan kaldı , hakan bir iyi bir kötü çözemedim onu sıkıcı bir hal almaya başladı bu iş, şuan resmen survivor hilmi ile turabi arasında gidip geliyo , hasan bir çıkış yaparmı acaba bir hafta hasan birinci olsa baya renklenicek yarışma

Bencede şu haliyle bir ayda bile düzelmesi imkansız.
ayağını basamıyor bile.anıl için kötü oldu başarılı bir yarışmacıydı en azından ilk
zamanlar için.ama hakanında diğerlerini anılla ilgili fitlemesi ne kadar sinsi olduğunu gösteriyor.
hele merve oflaz hiç konuşmasın bence şuana kadar kaç oyun kazandı ki,
anıla dayanamıyor.

kesinlikle imkansız ben de 2 hafta önce sağ ve sol ayak bileğimin yan bağlarını yırttım hala da spor yapamıyorum onda bir de çatlak varmış ki 1 aya yakın düzelmez kusura bakmasında ben hakan ve diğerlerine hak veriyorum , ben yarışlarda ter dökeyim o kadar yorulayım anıl otursun ödül kazanalım yesin böyle bir dünya yok, sakatlığı iki üç günde geçecek birşey değil, kendi nasıl sindiricek takım arkadaşları oynarken bir kenarda izlemeyi bence diskalifiye olmalıydı yerine başka birini getirirdi acun zor değil.

bence bir dahaki oylamada hasan çıkış yapabilir
hilmicem çıkış yapmış baksana duygu yu eledi diye

evet bencede ahmet gibi gidebilirdi.
bi faydası olmayacak ama her hafta para alacak bir de ohh

bence bir dahaki oylamada hasan çıkış yapabilir
hilmicem çıkış yapmış baksana duygu yu eledi diye
hasanın çıkış yapması için turabi tayfasının üzerine gitmeyi sürdürmesi gerek, eğer bu şekilde devam ederlerse hilmi de birinciliği rüyasında görür.

yeni tanıtımı merakla bekliyorum cuma düşer herhalde , begümün sözlerinden sonra turabi begüme ne diyecek acaba, birde birinci olamadı ya panikler şimdi bu :)

yeni tanıtımı merakla bekliyorum cuma düşer herhalde , begümün sözlerinden sonra turabi begüme ne diyecek acaba, birde birinci olamadı ya panikler şimdi bu :)
zaten ben bile gidebilirim diyor
büyük konuşmuyor ki
mülletin arkasından konuşuyor ama gidebilirim de diyor

Anıl,hasan,doğukan üçünden birinin kazanmasını istiyorum

nasıl sırıtıyordu demı ıkısı kavga ederken? önce özleme, dedın dıyor,sonra da seda dan duydum dıyor ya hayret bırsey, seda ytı severdım ama kalsaydı özlemın ustune gıdecektı iyi oldu ..

zaten ben bile gidebilirim diyor
büyük konuşmuyor ki
mülletin arkasından konuşuyor ama gidebilirim de diyor
evet mesela o hafta birinci olamadıysa düşünüyor acaba nerde yanlış yaptım da birinci olamadım diye hemen o hatasını buluyor ve daha temkinli davranıyor :) o şimdi begümün üstüne çok gitmeyecek kızdır laf söyleyemem vs. diye taktir kazanıcak, hasan ada daha iyi davranabilir, taktik adamı turabi nerde ne yapacağını iyi biliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…