Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen......omuzumuza cok yük binecek cok iş dusecek falan diyor anil iyilesemese bile en kötü ihtimal yarismaz oturur merve oflaz da farkli bi sey yapmiyor anilin mi yedigi ictigi yattigi yük olacak madem öyle merve gitsin anil onun yerine yatar bol bol dinlenir

Anıl yaaa anıl yaa
Favorimdi
O dustu icim cızzz etti.
Ondan umut yok artik
Merve tek umudum am bu takimla ve anilin toparlanmayacak olmasiyla cokca acbkalcaklar eminim.
Performanslar duscek

Artik merve oflaz bi gitsin.
Bi yol alsın.

Gonullulerde de favorim efensdiigiyle hasan dir.

Esim gonullu ben unluleri tutuyorum.

Ünlüler takımı erkekler yönünden çok zayıf artık herşey kızlarına bakıyor hakkını yememek lazım berna ve merve aydın çok iyi yarışıyorlar..
Hakan ve M.Oflaz'ın samimiyetine asla inanmıyorum.
Hakan meydan bana kaldı tavırlarında dolanıyor ortalıkta..

Gönüllülere gelincede.Seda'nın gerçekten samimiyetsiz bir kız olduğunu düşünüyorum sürekli kameralara oynuyor.Gitmesine çok sevindim.

Sahra hala geçen sezondan Turabi'nin acısını yaşıyor.Hırçınlığıda kıskançlıktan ayrıca oyunlarda da çok başarısız gönüllüler adasının en güçlü kızları begüm ve özlem.

Taner bahsini bile açmaya gerek yok.

aa seda cok tatlıydı bence ya
Ayyyy şaka yapıyor olmalısın canım yaa ... konuşacak kelime bulamayınca ilkokul çocuğu gibi suratını şekilden şekle sokup ağzını gözünü eğip taklit yapmıyomudu sinirlerimi zıplatıyodu

özlem nasıl ikici oldu diye şaşırmıştım meğerse duygu çetinkaya fanlarını özleme yöneltmiş, şimdi de özlemden desteği çekti çünkü özlem turabilere yanaşmaya başladı, hasan ve begüm ü destekliyorlar özlem de akıllıysa bireysel takılır , turabi ve tayfasına çok yanaşır oldu.

ben o oldugunu duydugumda sevınmıstım .. elenmesıne uzuldum dıger kız gıtmelıydı

Duygunun bayağı bi kitlesi varmış ozman yalnız hem geçen seneki program arkadaşı hemde adada ona tek destek olan Begümü neden desteklememişki daha önce

Duygunun bayağı bi kitlesi varmış ozman yalnız hem geçen seneki program arkadaşı hemde adada ona tek destek olan Begümü neden desteklememişki daha önce
begüm dokunulmazlığı kesin alır demiş oyları özleme yönelttirmiş ama artık ne diye sinirlendiyse çıkardığım gibi indirmesini de bilirim diyo, kitlesi var evet ve baya sadık ateşli bir kitle , hilmi senin katkın yok birinci olmamda diyor ama yanılıyor , gayette hakkı var , helal etmiyor duygu hilmi düşünsün o hak çıkıcak bir yerden.

destekliyor, desteklemez mi. bu hafta özlemi eleyeceklerini düsünüyordu o yüzden.
desteginide su yüzden cketi, özlemin fanlari biz yaptik duygunun katkisi yok diye havalara girdi
oda kizdi. Begüm & Hasan forevaaa :)

anıl bence artık toparlayamaz , hasan doğukan merve aydın , favorim benim de
Anılın karakteri yarışmayı kazanmaya bile sebep.. 2. Favorim hasan,doğukan.en gıcık olduklarımda Turabi,sahra,hilmicem,

Offff
Fragmanı gördüm gene atesler bastı bana
Turabi hasanla tartısıyor+doğukana cok yanlıs hareketler yapıyor
Git sahraya sar, merve aydına sar. niye benim sevdiklerime sarıyorsun yaaa
Bu gidişle acundan yine azar işitecek doğukana yaptıgı yuzunden. Diskalifiye olmasa bari.

Nerde o günler keşke keşke diskalifiye olsa.adam zaten birinci olmuş daha ne işi var orda anlamadım.

Anılın karakteri yarışmayı kazanmaya bile sebep.. 2. Favorim hasan,doğukan.en gıcık olduklarımda Turabi,sahra,hilmicem,
ben de çok üzüldüm anıla favorimdi ama sadece karakter yetmiyor işte yarışması oyun kazanması lazım , o isimlere ben de gıcığım hele taner e tarla faresi , dedikodu yapıyor anca.

ben de çok üzüldüm anıla favorimdi ama sadece karakter yetmiyor işte yarışması oyun kazanması lazım , o isimlere ben de gıcığım hele taner e tarla faresi , dedikodu yapıyor anca.
Aman Taneri hiç saymıyorum bile :) ıssız adada kalsa acından ölür :)) biraz doğukandan birşeyler öğrenmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…