Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Turabinin doğukana yaptığı ne öyle ya fragmanı yeni gördüm. Turabiyi destekliyodum ama iyicee cıvıttı oda

sadece kızların sevindiğini gösteriyorlar ya duş falan olmasın ödül erkeklerden hiçbirini göstermediler farkettiniz mi neyse ben izleyemeyeceğim artık size iyi izlemeler yine haftasonu yine misafir artık yazın özet izlerim yada erken giderlerse sonuna yetişirsem bakalım

öncesi izlediysen serenayda seni asla yazman canımsın kardeşimsin dediği tolgayı yazmıştı etme bulma dünyası kendisi şimdi acıtasyon yapıyor kusura bakmasın ama yemezler
doğru söylüyorsun canm
ama merve ondan 1-2 hafta önce serenay a ahmet i çekiştiriyordu onu yazalım diyorlardı bu da var
ben zaten ahmet i çekiştirip çekiştirip serenay ı yazmasına şaşırmıştım

duş içinde erken değil mi yaa daha geleli ne kadar oldu

merve seranaya seni yazıcam diye söyledi elemeye gitmeden önce serenay biliyordu yani ahmeti yazıcam falan demedi ayrıca da halk desteklemiyormuş ki gitti neyin ihaneti bu anlamadım

bu hafta ki ödüllerden biri aileden gelen mektup olacakmış galiba..

Ay bugun banlanabilirim yorum yapamıcam tamda turabinin azarlanacağı yerlerde ya tuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…