- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
Bende az önce onu düşündümsucuk ekmek ? yeterin ya her ödül de sucuk ekmek diye tahmin yürütüyorum tutturamadım
makarna da olabilir bir tabak falan et bence pazartesi ya da salı verirlerBende az önce onu düşündümetli bişey olur ama
Köfte kıymali pide iskender sucuk ekmekte olabilir ay fena oldum.Kızlar bugünkü ödül ne olur sizce tahminler? Bence et ağırlıklı bişey olur köfte falan
makarna da olabilir bir tabak falan et bence pazartesi ya da salı verirler
Fragmanda çok sevindiler güzel bişey bence iskender falan olmasınKöfte kıymali pide iskender sucuk ekmekte olabilir ay fena oldum.
hadi yürü diyen bozokta yerde yatan turabi yaaKızlar yerde yatan bozokkk
kibar olma diyende hadi yürü lan diyende bozok
Nasıl izliyosunuz ayy
hadi yürü diyen bozokta yerde yatan turabi yaa
herkesde aynı yanılsama olmuş
doğru söylüyorsun canmöncesi izlediysen serenayda seni asla yazman canımsın kardeşimsin dediği tolgayı yazmıştıetme bulma dünyası kendisi şimdi acıtasyon yapıyor kusura bakmasın ama yemezler
Köfte kıymali pide iskender sucuk ekmekte olabilir ay fena oldum.
kıymalı ve iskender için baya erken all star içinKöfte kıymali pide iskender sucuk ekmekte olabilir ay fena oldum.
duş içinde erken değil mi yaa daha geleli ne kadar oldusadece kızların sevindiğini gösteriyorlar ya duş falan olmasın ödül erkeklerden hiçbirini göstermediler farkettiniz mineyse ben izleyemeyeceğim artık size iyi izlemeler yine haftasonu yine misafir artık yazın özet izlerim yada erken giderlerse sonuna yetişirsem bakalım
fragmanı açmaya üşendmYok kız bozok yerdeki
merve seranaya seni yazıcam diye söyledi elemeye gitmeden önce serenay biliyordu yani ahmeti yazıcam falan demedi ayrıca da halk desteklemiyormuş ki gitti neyin ihaneti bu anlamadımdoğru söylüyorsun canm
ama merve ondan 1-2 hafta önce serenay a ahmet i çekiştiriyordu onu yazalım diyorlardı bu da var
ben zaten ahmet i çekiştirip çekiştirip serenay ı yazmasına şaşırmıştım
Hiç bisey kacirmadin canim simdi başladı ve reklamlarrrrrhayatiyasa .!.:yeni bölümü simdi açtım bir şey kaçırdım mı kavga falan??
Hiç bisey kacirmadin canim simdi başladı ve reklamlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?