Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar yerde yatan bozokkk
kibar olma diyende hadi yürü lan diyende bozok
Nasıl izliyosunuz ayy

Evet reklamlarda gosteriyor dogukan turabinin hareketini yapiyor o da ilk once top sonra kum firlatiyor

olay var bugun

öncesi izlediysen serenayda seni asla yazman canımsın kardeşimsin dediği tolgayı yazmıştı etme bulma dünyası kendisi şimdi acıtasyon yapıyor kusura bakmasın ama yemezler

Hasan la kavga eden Bozok kızlar fragmanı izlediğim gece yazmıştım buraya..
Turabinin nasıl adı çıktıysa herkes Turabi dedi hahaha

Akşama az kaldı ilk 1 saati kaçırıcam artık yorumlardan takip ederim geldiğimde :)

öncesi izlediysen serenayda seni asla yazman canımsın kardeşimsin dediği tolgayı yazmıştı etme bulma dünyası kendisi şimdi acıtasyon yapıyor kusura bakmasın ama yemezler
hummm izlemedim pek ünlülerlede ilgilenmiyorum gönüllüleri tutuyorum ben ama mervenin bu davranışını hatırlıyorum o yüzden hiç sevememiştim onu yani pekte ilgilenmiyorum açıkçası serenay kalmış merve gitmiş yada tam tersi olmuş :) gönüllüler iyi olsunda aman

Olur mu turabiyi görünce herkes hazır olda duracak yenildiğinde de saygi duyup sessiz kalmak lazim ah doğukan ah nasıl yaptın böyle bir hata

Kızlar bugünkü ödül ne olur sizce tahminler? Bence et ağırlıklı bişey olur köfte falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…