merve aydın nasıl havalnmışşş
onu nasıl unuttun kediş
evet ama bu sene iyiceeeAy merve gecen senede havalıydı
öncesi izlediysen serenayda seni asla yazman canımsın kardeşimsin dediği tolgayı yazmıştıBu arada merve aydının geçen sene dostluk arkadaşlık nazarında kötü adımlar atması ve serenaya bu şekilde davranması hiç hoş değildi o yüzden en beğenmediğim karakterde merve aydınhırslı azimli biri ama bu tür duygusuz tavırlar hiç hoş değil
Ahaha aynen kız bozokmus. ..yanlış izlemisimyok kız bozok o işte yerde uzanannn
Kedicik kız ben dedim onu fragmanda önce turabi konusuo ya bende sandım yerde yatan da turabiKızlar yerde yatan bozokkk
kibar olma diyende hadi yürü lan diyende bozok
Nasıl izliyosunuz ayy
Kedicik kız ben dedim onu fragmanda önce turabi konusuo ya bende sandım yerde yatan da turabibi de turabi kibar diyor ya karıştırdım
hummm izlemedim pek ünlülerlede ilgilenmiyorum gönüllüleri tutuyorum ben ama mervenin bu davranışını hatırlıyorum o yüzden hiç sevememiştim onu yani pekte ilgilenmiyorum açıkçası serenay kalmış merve gitmiş yada tam tersi olmuş :) gönüllüler iyi olsunda amanöncesi izlediysen serenayda seni asla yazman canımsın kardeşimsin dediği tolgayı yazmıştıetme bulma dünyası kendisi şimdi acıtasyon yapıyor kusura bakmasın ama yemezler
Ayy cnmm ikimizde ayni seyi gormusuz ama dikkatli izledim de bozokmus vallaAnaa ben de turabi diye gördüm onuhasan la kavga eden bozok mu anlamadım
Ayy cnmm ikimizde ayni seyi gormusuz ama dikkatli izledim de bozokmus valla
sucuk ekmek ? yeterin ya her ödül de sucuk ekmek diye tahmin yürütüyorum tutturamadımKızlar bugünkü ödül ne olur sizce tahminler? Bence et ağırlıklı bişey olur köfte falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?