Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Turabi diskalifiye olsun istemem. Bu sefer oylari hilmiye kayar hilminin kendi fanlarina turabininkilerde eklenince kontrolsuz guc olur resmen :)

Ikisi de kalsin adada yuzleri ciksin iyice, adada hasan konseyde de halk kessin biletini diye umuyorum ama adamin dokunulmaz oldugu konseyde bile 3.yapmaya yetecek kadar sms destegi varken biraz utopik tabi.

bende anlamadım asılsız haber olabilir ama turabi de gitsin artık ya
ekranda görünce bile sinir bozmaya yetiyor
yok asılsız bence
acun açıklama yapmış baksana
e başkasının yerşne gelmesi söz konusu olamaz çnkü ahmet in yerine gelmedi
taner dikkat çekmeye çalışmış =)

belki de doğukan aduket hareketi mi ne
onu yaptı diye çıkmamıştır kavga başka bir şeyde olabilir
fragmanlar yanıltıcı hep
ama bu fragman ortalığı salladı valla

Hahahahahah kız napim ama o kadar buyuk nefret var ki üstüne bir de hasana hadi yürü lan diyor diye nefret eklenmesin dedim
Ben çok seviyordum geçen sene ama bi sene harektlerini geçen seneye göre daha farklı buldum. .. ya yere uzanan turabi değil mi hasanla tartışan kibar olma falan diyen. .bben mi yanlış izledim

yok asılsız bence
acun açıklama yapmış baksana
e başkasının yerşne gelmesi söz konusu olamaz çnkü ahmet in yerine gelmedi
taner dikkat çekmeye çalışmış =)
Aynen taner dikkat çekmek istemiştir. .oöyle bişe olacağını sanmam

belki de doğukan aduket hareketi mi ne
onu yaptı diye çıkmamıştır kavga başka bir şeyde olabilir
fragmanlar yanıltıcı hep
ama bu fragman ortalığı salladı valla
Doğukan belki laf söylemiştir..bbelki de yendi o yarışmada turabiyi sonra aduket yapip bişe demiştir turabi ondan sinirlenmistir. .yyani hepsi ihtimal tabi bugün ogrenecez

Ben çok seviyordum geçen sene ama bi sene harektlerini geçen seneye göre daha farklı buldum. .. ya yere uzanan turabi değil mi hasanla tartışan kibar olma falan diyen. .bben mi yanlış izledim
yere uzanan turabi evet ama hadi yürü lan diyen bozok ama

Benimde favorim turabi :) kendisi ilginç ve eğlenceli bi karakter severim böyle aykırı insanları ayrıcada yarışmanın adına yakışır derecede güçlü ve hırslıda umarım kazanır :) hilmicemle dostluğuda çok hoş ikiside süperler :)

Bu arada merve aydının geçen sene dostluk arkadaşlık nazarında kötü adımlar atması ve serenaya bu şekilde davranması hiç hoş değildi o yüzden en beğenmediğim karakterde merve aydın hırslı azimli biri ama bu tür duygusuz tavırlar hiç hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…