senı turabıcı seniiii nasılda hemen savundun
bende gecen sene turabıcıydım ama bu sene cok havalanmış o yuzden tutmuyorumHahahahahah kız napim ama o kadar buyuk nefret var ki üstüne bir de hasana hadi yürü lan diyor diye nefret eklenmesin dedim
bende gecen sene turabıcıydım ama bu sene cok havalanmış o yuzden tutmuyorum
yerine gitme olayı olsa ahmet in yerine gelmez miydi ki
berna da elenmişti kmse gitmemişti ben anlamadm bu işi
merve aydın nasıl havalnmışşşYok kız aynı. Orda havalanan 2 kişi görüyorum ben 1 hilmicem 2 anıl
Turabi bildiğin manyak Turabi işte
yok asılsız bencebende anlamadım asılsız haber olabilir ama turabi de gitsin artık ya
ekranda görünce bile sinir bozmaya yetiyor
Anlamadim cnm ya neyi Bozok dediOnu diyen turabi değil bozok
Sizde ne olsa turabiden biliyorsunuz
Yok ya turabi demiş hatta kibar olma kibar falan demiş ya ondan bahsettim; )Onu diyen turabi değil bozok
Sizde ne olsa turabiden biliyorsunuz
Ben çok seviyordum geçen sene ama bi sene harektlerini geçen seneye göre daha farklı buldum. .. ya yere uzanan turabi değil mi hasanla tartışan kibar olma falan diyen. .bben mi yanlış izledimHahahahahah kız napim ama o kadar buyuk nefret var ki üstüne bir de hasana hadi yürü lan diyor diye nefret eklenmesin dedim
Aynen taner dikkat çekmek istemiştir. .oöyle bişe olacağını sanmamyok asılsız bence
acun açıklama yapmış baksana
e başkasının yerşne gelmesi söz konusu olamaz çnkü ahmet in yerine gelmedi
taner dikkat çekmeye çalışmış =)
Doğukan belki laf söylemiştir..bbelki de yendi o yarışmada turabiyi sonra aduket yapip bişe demiştir turabi ondan sinirlenmistir. .yyani hepsi ihtimal tabi bugün ogrenecezbelki de doğukan aduket hareketi mi ne
onu yaptı diye çıkmamıştır kavga başka bir şeyde olabilir
fragmanlar yanıltıcı hep
ama bu fragman ortalığı salladı valla
aynen canmDoğukan belki laf söylemiştir..bbelki de yendi o yarışmada turabiyi sonra aduket yapip bişe demiştir turabi ondan sinirlenmistir. .yyani hepsi ihtimal tabi bugün ogrenecez
yere uzanan turabi evet ama hadi yürü lan diyen bozok amaBen çok seviyordum geçen sene ama bi sene harektlerini geçen seneye göre daha farklı buldum. .. ya yere uzanan turabi değil mi hasanla tartışan kibar olma falan diyen. .bben mi yanlış izledim
Aynen cnm fragmani bugun tekrar izledimyere uzanan turabi evet ama hadi yürü lan diyen bozok ama
Yok ya turabi demiş hatta kibar olma kibar falan demiş ya ondan bahsettim; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?