Bir şey olmadı canım kavga oldu sadece Turabi oyundan diskalifiye oldu. Ünlüler ödülü kazandı afiyetle yedilerkızlar evde misafir var izleyemiyorum ama burdan okurken izlemiş kadar oldum saniye saniye canlı yayın oluyormuş meğerteşekkürler ünlüler kazanmış galiba ödülde duş değilmiş üzüldüm canım ünlülerim hamburger yiyin arbys i kaçırmışlardı yazık o kavga ne oldu kavga sanırım fragmandaki kadarmış
Sahra yine kışkırtıyo bernayıabowww yarına bak
Sahra yine kışkırtıyo bernayı
demeyin anılcuka öyle.Anil da yattigi yerden yesin smdi iyice yag baglamazsa iyi
afiyet olsun valla sevindim
Bir şey olmadı canım kavga oldu sadece Turabi oyundan diskalifiye oldu. Ünlüler ödülü kazandı afiyetle yediler
sahradan sonra oldu bu kız böyle bu sene hırslı sahraya ödetmek için gelmiş gibiBerna çok değişti yalnız nerede geçe seneki samimi içten berna nerede şimdiki
berna sanki başka biri gibi
neler oluyor ya fragmanıda izleyemiyorum tabi y hakanla merve oflaz ayrılırsa o merve kesin gider ben diyimSahra'dan kışkırtmalar Hakan ile Merve Oflaz ayrılığı bakalım yarına olaylar varr heyecan dorukta
kız çokta olmasın ayağa bile kalkamıyor kilo alacak yattığı yerden survivorda kilo alan ilk yarışmacı olarak tarihe geçerdemeyin anılcuka öyle.bal şerbet olsun ona
afiyet olsun valla sevindim
sahradan sonra oldu bu kız böyle bu sene hırslı sahraya ödetmek için gelmiş gibi
neler oluyor ya fragmanıda izleyemiyorum tabi y hakanla merve oflaz ayrılırsa o merve kesin gider ben diyim
Yok yesin ya saka yapiyorum bendemeyin anılcuka öyle.bal şerbet olsun ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?