Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
buda özleme takmış aykusu düşükte düşük

bir test yapsınlar bakalım kiminki daha düşük

afiyet olsun valla sevindim

neler oluyor ya fragmanıda izleyemiyorum tabi y hakanla merve oflaz ayrılırsa o merve kesin gider ben diyim
aynen ben de sevindim. Sahra ile Berna oyun esnasında kavga ediyorlar Berna'yı takım arkadaşları durduruyor. Hakan da Berna'dan dolayı Merve Oflaz'a tavır alıyor ben senin beş yıllık arkadalınım onu tutuyorsun gibisinden. Merve Oflaz adadan sadece Serenay ile bir olduğunu Hakan'ın bazı tavırlarını sevmediğini söylüyor. Kısa özet

Ayirica alp Kırşan sanki doğukan manco suçluymus gibi tarafliydi sanki......acun bey olsa fircalardi turabiyi o ne ya bide o top turabiye deydi muhabbeti yaptılar özür de dinlettiler çocuğa.

hem düşük olsa ne olacak sanki kpss sınavına girecek

sıra özleme gelene kadar ne kıt zekalılar var o adada

bu sahranın özlemi başından beri göresi gözü yok kişisel bir kini var

Sahra kaşınıyor bildiğiniz kaşınıyor başka hiçbir açıklaması olamaz.
Berna'dan yarın güzel hareketler bekliyorum.Sahraya karşı

Özlem başta bana haklı gibi geliyordu ama şu anda yaptığı hareketler çok yapmacık geliyor. Değişik bir kız anlayamadım.

Mal , aptal , IQ su düşük..Böyle hitap ediyor herkese.
Çok merak ediyorum safinaz hanımın nasıl bir mükemmelliği var. Herkese dişini gösteriyor ama gitmesi yakındır.Nasıl duyguyu gönderdilerse bunuda pışpışlarlar.

Hakan kendi beceriksizliğinin suçunu zıpkına atıyor resmen

Sahra hep aynı yine tahrik edici hareketler. Seni kimse istemiyor sevmiyor diyor yine aynı Berna ya söylediği gibi.

Ayirica alp Kırşan sanki doğukan manco suçluymus gibi tarafliydi sanki......acun bey olsa fircalardi turabiyi o ne ya bide o top turabiye deydi muhabbeti yaptılar özür de dinlettiler çocuğa.
aynen bende sinir oldum.doğukan haklıyken haksız duruma düşürdüler.doğukan bilerek yapmadığı şeyi turabi bile bile yaptı.

o kendi aralarında bile fitne fesat bu oflaz çekemiyor kimseyi bakalım elenmezse iyi berna sahraya karşı koyamıyor ya bak yine sinirlendirmiş biliyor neye kızdığını tabi sahrada az değil kesin kışkırtıyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…