aynen ben de sevindim. Sahra ile Berna oyun esnasında kavga ediyorlar Berna'yı takım arkadaşları durduruyor. Hakan da Berna'dan dolayı Merve Oflaz'a tavır alıyor ben senin beş yıllık arkadalınım onu tutuyorsun gibisinden. Merve Oflaz adadan sadece Serenay ile bir olduğunu Hakan'ın bazı tavırlarını sevmediğini söylüyor. Kısa özetafiyet olsun valla sevindim
neler oluyor ya fragmanıda izleyemiyorum tabi y hakanla merve oflaz ayrılırsa o merve kesin gider ben diyim
yesin yesin çok yesinanıla yedirmeyin
Sahra kaşınıyor bildiğiniz kaşınıyor başka hiçbir açıklaması olamaz.
Berna'dan yarın güzel hareketler bekliyorum.Sahraya karşı
Oyle deme yaa dogukan ve hasan cok efendii
aynen bende sinir oldum.doğukan haklıyken haksız duruma düşürdüler.doğukan bilerek yapmadığı şeyi turabi bile bile yaptı.Ayirica alp Kırşan sanki doğukan manco suçluymus gibi tarafliydi sanki......acun bey olsa fircalardi turabiyi o ne ya bide o top turabiye deydi muhabbeti yaptılar özür de dinlettiler çocuğa.
o kendi aralarında bile fitne fesat bu oflaz çekemiyor kimseyi bakalım elenmezse iyiaynen ben de sevindim. Sahra ile Berna oyun esnasında kavga ediyorlar Berna'yı takım arkadaşları durduruyor. Hakan da Berna'dan dolayı Merve Oflaz'a tavır alıyor ben senin beş yıllık arkadalınım onu tutuyorsun gibisinden. Merve Oflaz adadan sadece Serenay ile bir olduğunu Hakan'ın bazı tavırlarını sevmediğini söylüyor. Kısa özet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?