Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Böyle giderse sahra ilk kez bir yarışmada bana SMS attıracak. Özlem'in çok bir numarası yok ama SMS 1.si çıksa sahranın yüz ifadesini hayal etmek beni çok eğlendiriyor şimdiden.

Serenay birinci ya bana kalırsa ona yaranabilmek adına her şeyi yapar yani adada kalabilmek adına yani. Begüm üzerinde kışkırtma yapıyor resmen Berna yeniyor galiba arkadaş değil miydiniz vs. kava öyle böyle başlıyor

sahra özlemin tuttuğu balığı iştahlıda yermişşş

sahraya bak sahraya bilmiyomuş kız kaç gündür zıpkın elinde geziyor

Kizlar bazen size de her sey kurgu gibi geliyor mu yasanilanlar bana bugun oyle geldi nedense biraz

Vay ozlem balik mi tuttu :)

Milli mac engeline takildik bugun turabi dogu olayini da merak ediyorum ama, gece netten izlicez artik

Kizlar bazen size de her sey kurgu gibi geliyor mu yasanilanlar bana bugun oyle geldi nedense biraz
turabi de o kadar iyi oyunculuk yeteneği yok oynadığı diziye baksan anlarsın ciddi ciddi sinirlendi orada sana hangisi kurgu geldi mesela

Vay ozlem balik mi tuttu :)

Milli mac engeline takildik bugun turabi dogu olayini da merak ediyorum ama, gece netten izlicez artik
bir şey kaçırmadın özette izledigin kadar yani.1 haftadır gösteriyorlar devamı varmış gibi zaten o kadarmış görüntü.

Sahra kıza beyinsiz dedi sonra bi guzel beyınsızın kılıc balıgını göturdü Karaktersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…