- 14 Şubat 2012
- 6.204
- 8.822
- 448
Serenay birinci ya bana kalırsa ona yaranabilmek adına her şeyi yapar yani adada kalabilmek adına yani. Begüm üzerinde kışkırtma yapıyor resmen Berna yeniyor galiba arkadaş değil miydiniz vs. kava öyle böyle başlıyoro kendi aralarında bile fitne fesat bu oflaz çekemiyor kimseyi bakalım elenmezse iyiberna sahraya karşı koyamıyor ya bak yine sinirlendirmiş biliyor neye kızdığını tabi sahrada az değil kesin kışkırtıyor yine
ne kadar özlemi sevmesemde gırtlağma yiyecek gitti diyecek kadar yüzsüzSahra yemesin yuzsuz yaaaa
yemişki zaten boğazımızdan bir lokma girdi diyorsahra özlemin tuttuğu balığı iştahlıda yermişşş
ayyy ben doğu mı demisiimmm tövbeee yaa anıl diyecektimmmmmdoğu benim favoriimm
ne kadar özlemi sevmesemde gırtlağma yiyecek gitti diyecek kadar yüzsüz
boğazında kalsaymış yüzsüz sahra..acaba sahra hanım ne işe yararmış.yemişki zaten boğazımızdan bir lokma girdi diyor
özlemin yaptığı işi illa küçümseyecek
ne kadar özlemi sevmesemde gırtlağma yiyecek gitti diyecek kadar yüzsüz
Ya bende diyorum doğunun nesi dedikoducu
turabi de o kadar iyi oyunculuk yeteneği yok oynadığı diziye baksan anlarsın ciddi ciddi sinirlendi orada sana hangisi kurgu geldi meselaKizlar bazen size de her sey kurgu gibi geliyor mu yasanilanlar bana bugun oyle geldi nedense biraz
bir şey kaçırmadın özette izledigin kadar yani.1 haftadır gösteriyorlar devamı varmış gibi zaten o kadarmış görüntü.Vay ozlem balik mi tuttu :)
Milli mac engeline takildik bugun turabi dogu olayini da merak ediyorum ama, gece netten izlicez artik
o kadar lafa iyi boğazında kalmadı sahranın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?