yeni doğmuş galiba hiç görmedim falan dedi gibi geldipascalın çocuğu mu varmış yeni öğreniyorummm....
selamlar bu arada.
zaten her halukarda gidecek acun çağırıyor hepsini anıla biri söylesin bunuanıl tamam sende gidecen kıbrısataktı yaaa kıbrısda kıbrıss
birbuçuk aylık oldu şuan dediyeni doğmuş galiba hiç görmedim falan dedi gibi geldi
zaten her halukarda gidecek acun çağırıyor hepsini anıla biri söylesin bunu
küçük olduğunu anladım işte oraları kaçırdım su içmeye gitmiştim geldiğimde diyordu tamam teşekkürler ya onun kızıda çok tatlıdır şimdi kara karabirbuçuk aylık oldu şuan dedi
Biraz önce Berna ile konuşutorlardı kızı olarak algıladım ben yanlış anlamadıysam
yeni doğmuş galiba hiç görmedim falan dedi gibi geldi
Anıldaki bu çabada neyin kafası anlamadım ..gidicisin oğlum alış rtık
acaba aynı kıyafet değilde hani aynısından 2 tane getirmiş olabilir mi kibakalım özlem yine aynı kıyafetleriyle mi gelmişşşşş
eşim bile dün diyor bu özlemin kıyafetleri koktu koktuuuu diyeee
hiç değişmiyor niye acep
bencede öyle galiba olabiliracaba aynı kıyafet değilde hani aynısından 2 tane getirmiş olabilir mi ki
bence haberi yok daha anılın ayağından haberi yok sanki anıl oynamayacakmısın gibisinden sorması saçma geldi banabencede öyle galiba olabilir
acunun bu arada dünkü dogukan turabi kavgasına herhangi bi yorum getirmemiş olması sinir etti beni
bekledim bişey der diye ama demedi
bence haberi yok daha anılın ayağından haberi yok sanki anıl oynamayacakmısın gibisinden sorması saçma geldi bana
bencede ama acun hesabından açıklama yapmış herkesi kolay kolay diskalifiye edemezmiş ada güvenliğini bozması gerekiyormuş diskjalifiye için bernanın geçen sene diskalifiyesi için adadakilere sormuşlar huzuru bouyor berna demişler ondan diskalifiye olmuş anlayacağın kimse turabinin gitmesini istemez o adada yani en azından çoğunlukAynen ya turabi diskalifiye olmali
ya bende anlamadım belki haberi yoktur izlememiştir daha o kadar tepkiden sonra izlemiştir muhtemelen konseyde söyleyecek bugün değilse bile eleme konseyine kadar kesin haberi olur bişey söyler diye düşünüyorumayagın nasıl falan dedi sanki pek dikkatlli dinlemedim ama
illaki haberi olmuştur bence bişiler deseydi iyiydi
kaç gündür millet bi ton yorum yaptı o görüntüler üzerine
belki yrn konseyde enine boyuna konuşur iyice
dün alpin yerine acun olmalıydııııı ahhh ahhhh alpde turabi haklıymış gibi yaptı
evet aynen öyle takımdakilerde gitmesini istemez sevmeseler bile turabinin gitmesi daha zorO da doğru ya adam gıcık falan ama iyi yarışıyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?