ben oflazı tutuyorum ama nedenseBende gicigim merveleree
Ünlülerde akıl olsa Taneri çoktan elerdi zaten de yok işte ..Turabinin taktiği kendisine rakip olmyacak güçsüz birini tutuyor yanında geçen senede bi sarışın kız vardı onu tuttuydu yanında .aslında hilmiceme de ayar olurdu o ama turtılar birbirlerinden .inşallah o taner eler ikisinideHasan unlulere gecerse sevinirim gercekten..ama anilla duygu neden geri donsun ki adaya orasi degisik geldi..bakalim haftaya ne olcak..ama gonullulerde biraz akil olsa hasani degil taneri yollardi
sahrada az değil yine kışkırtıyordur kesin ki sonradan kışkırtıyordaAyyy insallah şu turabi elensinde.anlamiyorum berna geçen sene hakli olmasina ragmen elendi. Aaa bu arada bugünün fragmanini izledinizmi berna yine sahraya dalıyo
ya özete bak geçen haftadan başladı yineselam kızlar bugün burdayım bakalım dokunulmazlık kimin
Ve basladii:)
Selam millet
selamVe basladii:)
Selam millet
ay dün izleyemedim hiç onları bilmiyorum benselam bende bgn burdayım dün yoktum
dün izlerken çok yorum yapasım geldi ama giremedim bi türlü
özlemin hasan ın yaptıgı dost evindeki tavrına deli oldum
tmm sahrayıda sevmiyorum ama
seni ordan kovdular falan diyor
özlem diyo orası onlar ait burası hepimizin hasan hepimize yaptı
tam ne demek istedi ne yaptı hiç anlamadım bi türlü
özleminde bazen sinir oldugum değişik tavırları var iyi bi kız ama bazen acaba dedirtiyo bana
selammmm
selam
ay dün izleyemedim hiç onları bilmiyorum benben komple yoktum
misafir vardı kökten izlemedim neyse netten bakarım bir ara merak ettimyaaa yokmuydunnnbende sadece ben gibi kk da yoktun sandım
ayyy özlemle sahra bi diyologa girdi de hasan ın yaptıgı dost evinde
ordan bişiler yazmıştım neyse izlersin belki
misafir vardı kökten izlemedim neyse netten bakarım bir ara merak ettim
ben konuşmanın başını kaçırdım ya kızındanmı bahsediyorlardı hiç elmatı görmedim diyor ya o şok oldum şimdi mantıklı olduPaskalın kızını adı ELMA ymış ahhaa haa çok sevimliii
Biraz önce Berna ile konuşutorlardı kızı olarak algıladım ben yanlış anlamadıysampascalın çocuğu mu varmış yeni öğreniyorummm....
selamlar bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?