Aynen o top ayağına değmedi bile arkadasimKendisine Turabi diye cakma bir isim takmis ne idugu belirsiz saygisiz, seviyesiz, siddet egilimini insanlarin gozune sokan adamdan ozur dilenmis bir de! Ne icin? Avuc icine sigan bir top ayagina temas etmis adam(?)in! Dogukan Manco asil ve egosuz biri, ozru kendi dilemek istemistir. Fakat Turabiyi hakli gostermeye calisan yanli sunuculardan tiksindim.
söyledi kısmen haklısınmerve seranaya seni yazıcam diye söyledi elemeye gitmeden önce serenay biliyordu yani ahmeti yazıcam falan demedi ayrıca da halk desteklemiyormuş ki gitti neyin ihaneti bu anlamadım
nerden duydun canım... doğruysa hasan ıcın sevındım doğrusu elemeye calısacaklar dıye korkuyordum.Kızlar cok saçma şeyler duydum doğrumu bilmiyorum ama yazayım akşam öğrencez nasıl olsa
Eğer dogruysa ünlüleri destekleyenler aşırı sevinecek
Bu akşamki dokunulmazlık oyununu ünlüler kazanıyor
Ama gönüllüler arasında elenen olmuyor
Çünkü anıl yarısmadan ayrılıyor
Bu durumda gönüllülerden bir kişi ünlüler adasına geciyor ve o kişide hasan
(Gönüllülermi oylamayla gönderiyor yoksa ünlülermi oylamayla hasanı alıyor orasını bilmiyorum)
Olaylar böyle işte tabi doğruysa
Buarada anıl daha sonra geri dönüşte duyguyla beraber geri gelecekmiş o zamana kadar iyileşirse
Ha birde bu olay haftayada olabilir
anıl ın gitmesi benm aklıma gelmişti açıkcasıKızlar cok saçma şeyler duydum doğrumu bilmiyorum ama yazayım akşam öğrencez nasıl olsa
(Gönüllülermi oylamayla gönderiyor yoksa ünlülermi oylamayla hasanı alıyor orasını bilmiyorum)
Buarada anıl daha sonra geri dönüşte duyguyla beraber geri gelecekmiş o zamana kadar iyileşirse
Kızlar cok saçma şeyler duydum doğrumu bilmiyorum ama yazayım akşam öğrencez nasıl olsa
Hasan unlulere gecerse sevinirim gercekten..ama anilla duygu neden geri donsun ki adaya orasi degisik geldi..bakalim haftaya ne olcak..ama gonullulerde biraz akil olsa hasani degil taneri yollardiKızlar cok saçma şeyler duydum doğrumu bilmiyorum ama yazayım akşam öğrencez nasıl olsa
Bende gicigim mervelereeBende geçerim ama onlardada merveler hakan bide serenay faktörü var yavv
anıl ın gitmesi benm aklıma gelmişti açıkcası
dedikoduyu yazan kişi benm gibi kafasında kurmuş ve yazmış olabilir
çünkü acun medya gizliliğe önem verir
ona kalırsa burada hilmicem elendi havaalanında görüldü vs diye dedikodularda çıktı
şayet dediklerin doğru çıkarsa acun medya gizliliğine güvenmem ama çok büyük bir yapım şirketi bence böyle bir bilgi sızmaz.
bu sadece tahmindir. benm gibi tahmin etmişlerdir ama doğru çıkabilir o ayrı
zaten anıl ı göndermek için konsey gecesi bekleniyor bana göre
ahmette bekletilip kendilerinin kaybettiği bir konsey gecesi gönderildi
kaynak nedir canım ?
O zaman ünlüler tarafına ben de geçerim hasanla beraber :)
Bende geçerim ama onlardada merveler hakan bide serenay faktörü var yavv
Hasan unlulere gecerse sevinirim gercekten..ama anilla duygu neden geri donsun ki adaya orasi degisik geldi..bakalim haftaya ne olcak..ama gonullulerde biraz akil olsa hasani degil taneri yollardi
Dun gercektenn Alp kirsan gozumden dustu.ne bicim mudahele etti ya dogukan artik kendini suclu sandi ozur diledi..minicik top ayagina degse ne olcak ki degmedi yani..sen adamin suratina kum attin resmen..hilmicem de diyor turabi bende cok sinirlwndim topu sana atinca diyor daha da gazlio..biri bunlara dur desin artik..sahra da ayni zaten .ozlemi ne kadar kucumsuo..kziinda ailesi falan var takmis |Q ya .sinirim bozuluo arrik..dogu nadya hasan gercekten saygililar..ozlemde sahraya ragmen sakin ve sabirli helal olsn
evet acun güzel kalaylıyor yeri gelince birde acunmedyaya çok tepki yağmış kesin turabiye bişeyler söyleyecekBence bugun acun kalaylar turabiyi. Alp gereken tepkiyi veremedi çünkü, vermemekle de kalmadı bir de dogu sucluymuş gibi konustu.
Acun bugun acabilir konuyu konseyde fln belki
evet acun güzel kalaylıyor yeri gelince birde acunmedyaya çok tepki yağmış kesin turabiye bişeyler söyleyecekben hala dünkü bölümü izlemedim akşam özet uzun olur nasılsa onu bekliyorum
alp sunmuş yine dudum evet alptan dolayı sıkıcı kesin ya alp ne zaman sunsa topikçe bayılıyoruz çok tekdüze sunuyor adam insan azıcık heyecanlı anlatır alpin sunmasını hiç sevmiyorumAyy en iyisini yapmışsın biz bugun mel mel özetin bitmesini beklerken sen bizim kadar sıkılmazsın
Bide ben dün sıkıldım yine ya valla acun yokken bana bi afakanlar basıyo alpin anlatısından
Aynen cnm ya acun kalaylar bakalim gorecezBence bugun acun kalaylar turabiyi. Alp gereken tepkiyi veremedi çünkü, vermemekle de kalmadı bir de dogu sucluymuş gibi konustu.
Acun bugun acabilir konuyu konseyde fln belki
aynen yaa bu ne zaman gidecek çok sinir bozucu bıyık altından gülmeleri yok muıyyy fragmanda sahra gıcığı sahte fenalık geçiriyo ah keşke dokunulmazlığı keybetselerde gitse ya sinir kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?