Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ayy dogukanım Mançom ya nasıl mutevazi nasıl ince dusunceli.
Heycanla izledim
Aksam olsun cabucak

Nitro mancooo

Aynen o top ayağına değmedi bile arkadasim

merve seranaya seni yazıcam diye söyledi elemeye gitmeden önce serenay biliyordu yani ahmeti yazıcam falan demedi ayrıca da halk desteklemiyormuş ki gitti neyin ihaneti bu anlamadım
söyledi kısmen haklısın
yinede ahmet ahmet deyip döndü yani
serenay ın yaptığını yemezler tabi o da var ama tolga için çok göz yaşı döktü pişman oldu
bilmiyorum beni gıcık ediyor o kız çok sinir bozucu
ağzını yaya yaya konuşması, bilmiş bilmiş tavırları falan çok antipatik buluyorum sevimsiz o yüzden ne yapsa itici benm gözümde konuşmayayım ben

ya birde hakkatten ünlülerin sevinmesi çok gıcık
üzülüyorsun alsınlar diyorsun adamı pişman ediyorlar
hepsi yesinde şu merve aydın yemesin yaaa

gönüllüler hiç o kadar uzun sevinmiyo nadya haklı
ki ben daha önce bunu yazmıştım nadya ablamızda tespit yapmış

Kızlar cok saçma şeyler duydum doğrumu bilmiyorum ama yazayım akşam öğrencez nasıl olsa
Eğer dogruysa ünlüleri destekleyenler aşırı sevinecek

Bu akşamki dokunulmazlık oyununu ünlüler kazanıyor
Ama gönüllüler arasında elenen olmuyor
Çünkü anıl yarısmadan ayrılıyor
Bu durumda gönüllülerden bir kişi ünlüler adasına geciyor ve o kişide hasan
(Gönüllülermi oylamayla gönderiyor yoksa ünlülermi oylamayla hasanı alıyor orasını bilmiyorum)

Olaylar böyle işte tabi doğruysa

Buarada anıl daha sonra geri dönüşte duyguyla beraber geri gelecekmiş o zamana kadar iyileşirse

Ha birde bu olay haftayada olabilir

Son düzenleme:
nerden duydun canım... doğruysa hasan ıcın sevındım doğrusu elemeye calısacaklar dıye korkuyordum.

anıl ın gitmesi benm aklıma gelmişti açıkcası
dedikoduyu yazan kişi benm gibi kafasında kurmuş ve yazmış olabilir
çünkü acun medya gizliliğe önem verir
ona kalırsa burada hilmicem elendi havaalanında görüldü vs diye dedikodularda çıktı
şayet dediklerin doğru çıkarsa acun medya gizliliğine güvenmem ama çok büyük bir yapım şirketi bence böyle bir bilgi sızmaz.
bu sadece tahmindir. benm gibi tahmin etmişlerdir ama doğru çıkabilir o ayrı
zaten anıl ı göndermek için konsey gecesi bekleniyor bana göre
ahmette bekletilip kendilerinin kaybettiği bir konsey gecesi gönderildi

kaynak nedir canım ?

O zaman ünlüler tarafına ben de geçerim hasanla beraber :)

ıyyy fragmanda sahra gıcığı sahte fenalık geçiriyo ah keşke dokunulmazlığı keybetselerde gitse ya sinir kadın

Hasan unlulere gecerse sevinirim gercekten..ama anilla duygu neden geri donsun ki adaya orasi degisik geldi..bakalim haftaya ne olcak..ama gonullulerde biraz akil olsa hasani degil taneri yollardi

Dun gercektenn Alp kirsan gozumden dustu.ne bicim mudahele etti ya dogukan artik kendini suclu sandi ozur diledi..minicik top ayagina degse ne olcak ki degmedi yani..sen adamin suratina kum attin resmen..hilmicem de diyor turabi bende cok sinirlwndim topu sana atinca diyor daha da gazlio..biri bunlara dur desin artik..sahra da ayni zaten .ozlemi ne kadar kucumsuo..kziinda ailesi falan var takmis |Q ya .sinirim bozuluo arrik..dogu nadya hasan gercekten saygililar..ozlemde sahraya ragmen sakin ve sabirli helal olsn

Bilemiyorum canım doğrumudur dedikodumudur tahminmidir
Bekleyip gorcez artık
İnstagramda sayfalardan biri canm hangisi oldgnu unuttum şimdi takibimde değildi

O zaman ünlüler tarafına ben de geçerim hasanla beraber :)

Bende geçerim ama onlardada merveler hakan bide serenay faktörü var yavv

Anaaa nereye gidiyonuz yaa hele hasana bak butun kızların gönlünü fethetmiş

Hasan unlulere gecerse sevinirim gercekten..ama anilla duygu neden geri donsun ki adaya orasi degisik geldi..bakalim haftaya ne olcak..ama gonullulerde biraz akil olsa hasani degil taneri yollardi

Duygu elendiğinden beri konusuluyor zaten geri dönüş olabilir diye, insallah olmaz tabi ıyyyy
Gönüllülermi yolluyor ünlülermi seçiyor orasını bilmiyorum canm belki ünlüler oylayıp seçmiştir hasanı

Bence bugun acun kalaylar turabiyi. Alp gereken tepkiyi veremedi çünkü, vermemekle de kalmadı bir de dogu sucluymuş gibi konustu.
Acun bugun acabilir konuyu konseyde fln belki

Bence bugun acun kalaylar turabiyi. Alp gereken tepkiyi veremedi çünkü, vermemekle de kalmadı bir de dogu sucluymuş gibi konustu.
Acun bugun acabilir konuyu konseyde fln belki
evet acun güzel kalaylıyor yeri gelince birde acunmedyaya çok tepki yağmış kesin turabiye bişeyler söyleyecek ben hala dünkü bölümü izlemedim akşam özet uzun olur nasılsa onu bekliyorum

evet acun güzel kalaylıyor yeri gelince birde acunmedyaya çok tepki yağmış kesin turabiye bişeyler söyleyecek ben hala dünkü bölümü izlemedim akşam özet uzun olur nasılsa onu bekliyorum

Ayy en iyisini yapmışsın biz bugun mel mel özetin bitmesini beklerken sen bizim kadar sıkılmazsın
Bide ben dün sıkıldım yine ya valla acun yokken bana bi afakanlar basıyo alpin anlatısından

Ayy en iyisini yapmışsın biz bugun mel mel özetin bitmesini beklerken sen bizim kadar sıkılmazsın
Bide ben dün sıkıldım yine ya valla acun yokken bana bi afakanlar basıyo alpin anlatısından
alp sunmuş yine dudum evet alptan dolayı sıkıcı kesin ya alp ne zaman sunsa topikçe bayılıyoruz çok tekdüze sunuyor adam insan azıcık heyecanlı anlatır alpin sunmasını hiç sevmiyorum evet akşam sıkılmayacağım yaşasın erkenden çayımı içmeye başlayabilirm ya yeni bölüm bekleyene kadar saat çok geç oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…