Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
kız sahra az değil ama bak bilerek kışkırtmaya devam vur hadi vur hadi der gibi
keskede vursaydı da diskalifiye olsaydı berna..hiç hoşlaşmadım bu tavrından..ikiisde aynı ama bu son yaptığı olmadı ya gerçek yüzünü gösterdi

berna ne dedi yaaaa, ev arkadaşım o...u dedi diyor, ben de öyle olsa acun o kadar yumuşak uyarmazdı diyorum anlaşamıyoruz

sahra hem küfür yee hem de yenil hem de kriz geçer valla kendine zor gelirsin artık..özlemin ahı

bence hem berna hem sahra diskalifiye olsun kurtulalım seviyesizlik dizboyu

berna ne dedi yaaaa, ev arkadaşım o...u dedi diyor, ben de öyle olsa acun o kadar yumuşak uyarmazdı diyorum anlaşamıyoruz
ben de sasırdım ya o..dememiştir demi ya..acun da bence diskalifiye etmesi gerek bu kadar kişi içinde ne ayıp bari acuna saygı

ben de sasırdım ya o..dememiştir demi ya..acun da bence diskalifiye etmesi gerek bu kadar kişi içinde ne ayıp bari acuna saygı
ben küfür etmedim diyor ya berna o yüzden öyle dememiştir diye düşünüyorum ben de. o söz direk hakarettir, küfürdür diskalifiye edilmeli. edilmediyse dememiştir diye tahmin ediyorum ama anlamadım da

Berna tam bi gıcık bu sezon ünlülerde biraz öne çıkınca iyice havalanmış.sahra onun hakkından gelirdi ama o bile başedemedi.Hala ben kötü bir lafmı dedim diyo ya

Bernayi beğenirdim ama bu yaptığı olaydan sonra gözümden düştü. .sevmediğim sahra geçen sene iyi yapmış valla.

Berna küfür etmedim diyor ama almeda bana deseydin onu ağzını burnunu dağıtırsım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…