Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
bu merve oflaz nasıl şampiyon olmuş

ben küfür etmedim diyor ya berna o yüzden öyle dememiştir diye düşünüyorum ben de. o söz direk hakarettir, küfürdür diskalifiye edilmeli. edilmediyse dememiştir diye tahmin ediyorum ama anlamadım da
tabi ki ya eğer o küfrü ettiyse zaten en ağır küfürlerden biri..anlamadım bende

Bence berna baya baya bizim düşündüğümüz küfrü etti. Ağız hareketlerini bile sansürlediler o yüzden.

Merve oflaz ne gıcık ya bizim lisede bi arkadaş vardı aynı o. Böyle mıy mıy uyuz bişiy.

Bence berna baya baya bizim düşündüğümüz küfrü etti. Ağız hareketlerini bile sansürlediler o yüzden.

ama acun çok hafif uyarmadı mı o zaman, söylediin şey yanlış gibi bişeyler dedi yani. çok hafif bir uyarı bence o zaman

muhtemel gönüllüler kazanacak ve berna elenecek bence artık hiç sansı yok gidici yani kendi kendini yaktı sakin olsaydı hiç bişey olamayacaktı

bu seneki survivorda ne güç ne başka şey yarışıyor ya egolarından başka allstar ya hepsi bir egoyla gelmiş şu an kimseyi sevmiyorum yani favorimde yok hepsi uçtu

Neden ünlülerin güçlüleri ile gönüllülerin güçsüzleri yarışmaya başladıki ünlüler kaxansın diyemi

ama acun çok hafif uyarmadı mı o zaman, söylediin şey yanlış gibi bişeyler dedi yani. çok hafif bir uyarı bence o zaman
valla benim anladığım o. O zaman acun açıklasın ne dediğini. Aptal,öküz gibiler sansürlenmiyor çünkü.
acun ancak reyting işinde

yaaa merve ya ne oldu senin perfonmansına

Berna'nın yaptığı hareketler sayesinde ünlüler resmen demorilize oldu. Erkekler de oyun sadece Doğu'ya kaldı resmen ah Berna ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…