HahahaBebegm gonulluleri tutuyorum
Hepsini sevdigim soylenemez ama ünlulerde gicik oldugum kişi sayisi gonullulerde gicik olduguma nazaran agir basiyo
O yuzden
ök...z falan mı dedi acaba..diğeri çok ağır bi küfür yani kimse kaldıramazbilmiyorum ben anlamadım ne dedi onu dese bencede acun daha çok tepki gösterirdi
tabi ki ya eğer o küfrü ettiyse zaten en ağır küfürlerden biri..anlamadım bendeben küfür etmedim diyor ya berna o yüzden öyle dememiştir diye düşünüyorum ben de. o söz direk hakarettir, küfürdür diskalifiye edilmeli. edilmediyse dememiştir diye tahmin ediyorum ama anlamadım da
sms sampiyonubu merve oflaz nasıl şampiyon olmuş
tabi ki ya eğer o küfrü ettiyse zaten en ağır küfürlerden biri..anlamadım bende
Bence berna baya baya bizim düşündüğümüz küfrü etti. Ağız hareketlerini bile sansürlediler o yüzden.
bi de bi kere değil arka arkaya söyledi sıraladı resmenbilmiyorum ben anlamadım ne dedi onu dese bencede acun daha çok tepki gösterirdi
doğru şimdi rakipleri güclüsms sampiyonubi de o zamanki rakipleri hep var mısın yok musun yarışmacılarıydı şimdiki gibi sporcu deillerdi
valla benim anladığım o. O zaman acun açıklasın ne dediğini. Aptal,öküz gibiler sansürlenmiyor çünkü.ama acun çok hafif uyarmadı mı o zaman, söylediin şey yanlış gibi bişeyler dedi yani. çok hafif bir uyarı bence o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?