- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
oyun gitti ya berna gidecek bu hafta bence zaten smside düşük birde konseyde kesin çıkacak o artık bu olaydan sonraBerna'nın yaptığı hareketler sayesinde ünlüler resmen demorilize oldu. Erkekler de oyun sadece Doğu'ya kaldı resmen ah Berna ahh
valla benim anladığım o. O zaman acun açıklasın ne dediğini. Aptal,öküz gibiler sansürlenmiyor çünkü.
acun ancak reyting işinde
yok ya o kız bilerek oyun vermez ondaki o hırs ölümcülMerve bilerek oyunu veriyor bence şu anda.
yok kız kriz geçirdi hayatta yenilmez o bilerekMerve bilerek oyunu veriyor bence şu anda.
Bence berna elensin, konseye çıksın diye. Çünkü tam da dediğin gibi hırsından eser yoktu oyunda. Normal, doğal değildi.yok ya o kız bilerek oyun vermez ondaki o hırs ölümcül
aslında olabilirde zaten morali bozuldu bernayı yazacağı bence kesin mervenin zaten sevmiyordu bernayı pekBence berna elensin, konseye çıksın diye. Çünkü tam da dediğin gibi hırsından eser yoktu oyunda. Normal, doğal değildi.
Valla konseyde Berna ismi de çıkacaktır kesin ama çoğunlukta olur mu kestiremiyorum Berna,Merve Oflaz,Anıl arasında gidip gelir gibioyun gitti ya berna gidecek bu hafta bence zaten smside düşük birde konseyde kesin çıkacak o artık bu olaydan sonra
evet sürekli böyle olması denk mi geliyor kasti mi tam çözemedim hep böyle devam ederse belli olacak kasti mi değil miDokunulmazliklarin kasti ve sirasiyla taraf degistirildigi ayan beyan belli olmuyor mu ?
inşallah anılı yazmazlar.bence merve oflaz gitmeliValla konseyde Berna ismi de çıkacaktır kesin ama çoğunlukta olur mu kestiremiyorum Berna,Merve Oflaz,Anıl arasında gidip gelir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?