Ahahhha merve panoya tosladı
Bana da hak verin
defolmasın yaaa anıl yakışıyor o adaya.ondan önce defolması gerekenler var.anılı yollasınlar oh ne ala adama bak diğer oyunlarda oynamadı dokunulmazlığa canlanmış oynuyo akıllım sinir oldum ya defol git adadan biraz daha kalayım para kazanayım diye çapıştı gitmiyo adadan inşallah kimse oyda atmaz da gider kusura bakmasında çatlak kırıktan da beter o ayak iflah olmaz git evine yat
ahmet gitti anıl da giderse almeda da çok kalmaz yanlız kalır..ada psikolojisiyok ya merve aydın niye bunalıma girsin dokunulmazlığı da aldı bence anılın gitmesi gerek.
anıl daki bu özgüven e hayret o seramikleri kırsaydın gözün bağlı nasıl oynayacaktın acabaa
hı o koltuk değnekleriyle adaya çok yakışıyor :)defolmasın yaaa anıl yakışıyor o adaya.ondan önce defolması gerekenler var.
kimi yazacakları kesinleşti anıl dedi hakan
herkes birgün gidecek zaten merve takmaz onaahmet gitti anıl da giderse almeda da çok kalmaz yanlız kalır..ada psikolojisi
yok anıl yazacaklar serenay oflaz ondan bahsettim hakan caydı o berna yazacak bellikız anıl demedi yaa
dedi ya şimdi edepsizlik yapanı yazacam falan diye
doğru dedi hakan ama kullanıyor bencil çünkü gidecek biliyor şimdi herşeyi yapar omerve ayıp etti hakana yaa..hakan da dedi kullanıomusun bernayı
yok anıl yazacaklar serenay oflaz ondan bahsettim hakan caydı o berna yazacak belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?