Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
anılı yollasınlar oh ne ala adama bak diğer oyunlarda oynamadı dokunulmazlığa canlanmış oynuyo akıllım sinir oldum ya defol git adadan biraz daha kalayım para kazanayım diye çapıştı gitmiyo adadan inşallah kimse oyda atmaz da gider kusura bakmasında çatlak kırıktan da beter o ayak iflah olmaz git evine yat

hepimiz haklıyız biz burda onlardan çok kafa patlatıyoruz

valla kızz amma kafa patlatıyoz hee
fena kapıldım survivor a bu sene
olaylar olaylar çekim gücü fazla all star ın o da var tabi
ama hiç beklemiyordum bu kdr fanatik oalcagımı

valla kızz amma kafa patlatıyoz hee
fena kapıldım survivor a bu sene
olaylar olaylar çekim gücü fazla all star ın o da var tabi
ama hiç beklemiyordum bu kdr fanatik oalcagımı
bende ya sürekli olaylar ondan bence birde hep favoriler var yani baştan sarınca bırakılmıyor ben geçen senelerde hep son haftaları izlerdim sadce o zaman hareketleniyor ya şimdi baştan sardımbirde burasıda çok eğlenceli

Anıla bak ya paçası tutusunca çatlak matlak dinlememiş oynuyor

anıl almak zorunda hissedio dokunulmazlığı..yoksa gitmesi ihtimal yani..merve aydın heptan bunalıma girer

Anıl niye oynuyor anlamadım. .millet oyunlarda orasını burasını yırtsın anıl ayağı sakat diye oynamasın ama dokunulmazlığı gelince oynasın. Çok büyük haksızlık.

Anıl niye oynuyor anlamadım. .millet oyunlarda orasını burasını yırtsın anıl ayağı sakat diye oynamasın ama dokunulmazlığı gelince oynasın. Çok büyük haksızlık.
ama orda koşup yarışmıyor ki sabit duruyor.demeyın anılcuka öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…