bilmiyorum bende anlamadım onuhımm anılı yazarlarsa bilemiyorum anıl gitmez ama yani
merve aydınlarda oflazı yazarlar
ee 1.serenay o isim sölücek
bi 1. daha çıkcak o da isim mi sölücek 3 kişi mi çıkcak sms e?
evet sahra hiç çirkinleşmiyor sütten çıkmış ak kaşık kendisi özleme falanda hiç bişey yapmadı demedi hayal görüyoruz biz
haklısın yukarda aynısını yazmışım bende haklıyımİyi ki cirkinlesmiyosun sahra hee..seni tanımasak yicez.
Haklıyım ama dimi
Hakan hakli dicegim hic aklima gelmezdi ama adam hakli :)
İyi ki cirkinlesmiyosun sahra hee..seni tanımasak yicez.
Haklıyım ama dimi
Cok kötü fena hak verdim sana
haklısın yukarda aynısını yazmışım bende haklıyım
haklısın yukarda aynısını yazmışım bende haklıyım
kendi kendine keyfinden çatlatmadı ya ayağını.dişini tırnağına katıp yarışırken oldu.emeğinin karşılığı bu olmamalı bence.hı o koltuk değnekleriyle adaya çok yakışıyor :)
Acun iyi laf soktu Turabi'ye '' senin her hafta yaptığın gibi''
duygu nun twitterına bakabiln varsa baksa ya kime istemiş oyları merak ettim
benm twitter yokta hesabını gizlemiş bakamıorum
Ahh keşke her lafı haketti çünküevettttttt keşke daha fazlasını da diyeydiiiiiii
gizliyse onu izleyen biri görebilir o kişi ben değilim twitter yok zaten kim duyguyu takip ediyor çıksın ortayakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr????????????????
ahmette kendi midesinde yara açmadı sonuçta o nasıl ki çıkıp gitti oda büyüklük gösterip gitsin sonuçta acun kovamaz adadan kaldığu hafta boyunca para alıyor diğer oyunculara haksızlık değil mi ?kendi kendine keyfinden çatlatmadı ya ayağını.dişini tırnağına katıp yarışırken oldu.emeğinin karşılığı bu olmamalı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?