Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
doğukan ne yaptın almedayı yazana kadar merve oflazı yazsaydıın ya

ne merve oflazmış arkadaş yemin ederim sinirim bozuldu almeda merve den kat kat iyi ünlülerin topu sahtekar çıktı ya undan sonra hiçbirini tutmuyorum

inşallah merve çıkarda evine doğru yol alır eh ehehh

merve çıksada serenay bi isim dicek ki bence almeda der
eee bu haftanın birinciside bi isim sölücek sanırım o kişi kim olcak acep
farzedelim aydın yada anıl oldu onlar kimi dicek ozmn
3 kişimi çıkcak sms e

ne merve oflazmış arkadaş yemin ederim sinirim bozuldu almeda merve den kat kat iyi ünlülerin topu sahtekar çıktı ya undan sonra hiçbirini tutmuyorum
aynen ya ama hala ünlüleri tutuyorum şans verdim gönüllüleri tıtasım yok hiç ama bireysel gönlüm hasandan yana şimdilik bakalım daha bu fikrim kaç kez değişecek benim

Duygu Almeda için de oy istedi o şekilde oyu çıkarsa bir umut Oflaz gider diye umuyorum inşallah tabi.
ama oflazın geçen sefer oyu çok fazlaydı almeda en sondaydı sıralamada bence şansı yok ne olursa olsun

ama oflazın geçen sefer oyu çok fazlaydı almeda en sondaydı sıralamada bence şansı yok ne olursa olsun
Evet bir önceki oylar öyleydi ama Merve Oflaz'ın ilk oylamada da oyu düşüktü sonra arttı belki Almeda'nın da artar inşallah artsın ya gitsin artık Oflaz.

yok arkadaş almedaya çok üzüldüm içim gitti kızın sayesinde kazandılar ödülü bu ne nankörlük, gebersiler açlarına oyun falan kazanmasınlar turabi de oh iyi yapmış doğukanı da adam bilirdim çok sinirlendim hepsi sahte yalancı gönüllüler bin kat iyi hepsinden

bencede oflaz dururken almeda gitmemeli daha
evet kesinlikle öyle.oflaz dururken almedanın gitmesi olmaz.o yüzden eğer merve çıkarsa onun gitmesi için karşısına daha güçlü rakip çıkarmalılar.almedayı çıkarırsalar rikse atmış olurlar.

bernanın yanında turabi adam gibi kaldı
sahra haklı demiyorum ama bernanında sus dendikçe paskala çıkışmasına sinir oldum
almedanın gitmesini istemiyorum
ben hala gönüllüleri tutuyorum orda tutabileciğim bir tane bile kişi yok

Ünlüler takımının nerdeyse yarısı yarın oylamada eleme adayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…