Duygu Almeda için de oy istedi o şekilde oyu çıkarsa bir umut Oflaz gider diye umuyorum inşallah tabi.almeda gidecek bence ya
almeda son zamanlarda açılmıştı.oyunlarda iyi gidiyordu.almeda grup kararı dedi ya hakan belli yani almeda yazdı
inşallah merve çıkarda evine doğru yol alıreh ehehh
aynen ya ama hala ünlüleri tutuyorum şans verdim gönüllüleri tıtasım yok hiç ama bireysel gönlüm hasandan yana şimdilik bakalım daha bu fikrim kaç kez değişecek benimne merve oflazmış arkadaş yemin ederim sinirim bozuldu almeda merve den kat kat iyi ünlülerin topu sahtekar çıktı ya undan sonra hiçbirini tutmuyorum
ama oflazın geçen sefer oyu çok fazlaydı almeda en sondaydı sıralamada bence şansı yok ne olursa olsunDuygu Almeda için de oy istedi o şekilde oyu çıkarsa bir umut Oflaz gider diye umuyorum inşallah tabi.
bencede oflaz dururken almeda gitmemeli dahaalmeda son zamanlarda açılmıştı.oyunlarda iyi gidiyordu.
Evet bir önceki oylar öyleydi ama Merve Oflaz'ın ilk oylamada da oyu düşüktü sonra arttı belki Almeda'nın da artar inşallah artsın ya gitsin artık Oflaz.ama oflazın geçen sefer oyu çok fazlaydı almeda en sondaydı sıralamada bence şansı yok ne olursa olsun
evet kesinlikle öyle.oflaz dururken almedanın gitmesi olmaz.o yüzden eğer merve çıkarsa onun gitmesi için karşısına daha güçlü rakip çıkarmalılar.almedayı çıkarırsalar rikse atmış olurlar.bencede oflaz dururken almeda gitmemeli daha
sahra bu sene boyuna düşüyor yaaha sahra yine düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?