Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
dün bozok özlem e taktik verirken köşeden sahra yı gören oldu mu begüm e bakıp gülüyordu
ama oyunu alınca özlem i tebrikte etti

Görmedim orasını canım.Özlem sahra dan daha çok puan alıyor bu bir gerçek hala kabul edemiyor sahra.

kızlar konseyde uyumuşum oyüzden göremedim. Kimler kimleri yazıdı..

Sırf Duyguya karşı kualisyon kurup eledikleri için izlemiyorum bu sene ilk kez survivorü
Normalde sıkı bir takipcisiydim geçtiğimiz senelerde. Duygudan sonra bikaç kez bakayım dedim Sedayı gördükce tv ye kafa atasım geliyordu ve yine izlememeye devam ettim. Neyse dedim Seda defoldu. Akşam birde ne göreyim bildiğin sokak kadını BERNA edepsiz edepsiz laflar küfürler. Oldum olası nefret ettiğim bir şey vardır kelime dağarcığı yetmeyince kişilerin küfüre yada şiddete başvurması. Bu karaketersizde tamda bu mevcut(ki ben kesinlikle sahracı değilim ) milyonlarca insanın önünde o ağzını gere gere ettiği küfürlerden dolayı ben utandım ve dikkat ettiğim bir diğer şey ise kendi takım arkadaşları bile utandı. Doğukan yüzünü kapatıyordu,Hakan bayıldı Almede desen bana deseydin o lafları seni fena yapardım dedi gerisini siz düşünün yani. İyiki öyle bir yarışmada yarışmıyorum ben tekme tokat dalardım Sharanın yerinde olsam o suratsız sıfatsız BERNAYA ....!!!

Görmedim orasını canım.Özlem sahra dan daha çok puan alıyor bu bir gerçek hala kabul edemiyor sahra.
kıza helal olsun merve aydın ı kaç kere yendi
tabi şansına oldu merve aydın sonuçta milli sporcu ama yendi yani =)

o çok desteklediğin duygu bernaya şuan harıl harıl oy topluyo karakter olarak benzerler canım sen nasıl bernayı sevmiyosun ilginç :)

o çok desteklediğin duygu bernaya şuan harıl harıl oy topluyo karakter olarak benzerler canım sen nasıl bernayı sevmiyosun ilginç :)
neden berna ya oy topluyor ne görmüş yani onda merak ettm
hani sahra arkadaşı ya duygu nun

şimdi bi daha küfür olursa hem sahra hem berna mı elenecek yoksa sadece küfür eden mi
acun elenirsiniz dedi ya

kıza helal olsun merve aydın ı kaç kere yendi
tabi şansına oldu merve aydın sonuçta milli sporcu ama yendi yani =)

canım merve bence bu sene çok kötü.bazen dikkat ediyorum çok yavaş yarışıyor parkurlarda.bir de sudan çıkmalı oyunlar var sudan geç çıkıyor hep.

hakan bernayı yazıcam falan diyordu noldu da vazgeçmiş ki

dokunulmazlık sembolünü alamadı ya geri vites yaptı

berna Türk vurgusunu çok yapmıyor mu yaa
sonuçta almeda ve pascal yabancı
seda da gurbetçiydi
ama ben onlardan hiç duymadım sizde Türkiye de böyle böyle diye 3-5 sefer dile getirdi yani

Berna nın aşırı sinirli bir yapısı var.Çok ufak bir sebep bile delirmesine yetiyor zaten.Fazla agresif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…