dün bozok özlem e taktik verirken köşeden sahra yı gören oldu mu begüm e bakıp gülüyordugarip bir kız ya alaycı bir gülüşü var oyun oynarken de hep bir gülüyor nedense.
dün bozok özlem e taktik verirken köşeden sahra yı gören oldu mu begüm e bakıp gülüyordu
ama oyunu alınca özlem i tebrikte etti
kızlar konseyde uyumuşum oyüzden göremedim. Kimler kimleri yazıdı..
Merve aydin aldibireysel dokunulmazlığı kim aldı?
kıza helal olsun merve aydın ı kaç kere yendiGörmedim orasını canım.Özlem sahra dan daha çok puan alıyor bu bir gerçek hala kabul edemiyor sahra.
o çok desteklediğin duygu bernaya şuan harıl harıl oy topluyoSırf Duyguya karşı kualisyon kurup eledikleri için izlemiyorum bu sene ilk kez survivorü
Normalde sıkı bir takipcisiydim geçtiğimiz senelerde. Duygudan sonra bikaç kez bakayım dedim Sedayı gördükce tv ye kafa atasım geliyordu ve yine izlememeye devam ettim. Neyse dedim Seda defoldu. Akşam birde ne göreyim bildiğin sokak kadını BERNA edepsiz edepsiz laflar küfürler. Oldum olası nefret ettiğim bir şey vardır kelime dağarcığı yetmeyince kişilerin küfüre yada şiddete başvurması. Bu karaketersizde tamda bu mevcut(ki ben kesinlikle sahracı değilim ) milyonlarca insanın önünde o ağzını gere gere ettiği küfürlerden dolayı ben utandım ve dikkat ettiğim bir diğer şey ise kendi takım arkadaşları bile utandı. Doğukan yüzünü kapatıyordu,Hakan bayıldı Almede desen bana deseydin o lafları seni fena yapardım dedi gerisini siz düşünün yani. İyiki öyle bir yarışmada yarışmıyorum ben tekme tokat dalardım Sharanın yerinde olsam o suratsız sıfatsız BERNAYA ....!!!
hakan bernayı yazıcam falan diyordu noldu da vazgeçmiş kiberna hakan ı
bir grup almeda yı
diğer grup merve oflazı
eşitlik oldu. ikisi çıktı yani.
neden berna ya oy topluyor ne görmüş yani onda merak ettmo çok desteklediğin duygu bernaya şuan harıl harıl oy topluyokarakter olarak benzerler canım sen nasıl bernayı sevmiyosun ilginç :)
berna da arkadaşıymış sahrayı artık desteklemiyorneden berna ya oy topluyor ne görmüş yani onda merak ettm
hani sahra arkadaşı ya duygu nun
kıza helal olsun merve aydın ı kaç kere yendi
tabi şansına oldu merve aydın sonuçta milli sporcu ama yendi yani =)
hakan bernayı yazıcam falan diyordu noldu da vazgeçmiş ki
hakan çok komik ya cidden.hakan bernayı yazıcam falan diyordu noldu da vazgeçmiş ki
twetterda mı oy çağrısında bulunuyor yoksa aramızda kalmasında mı?berna da arkadaşıymış sahrayı artık desteklemiyor
o kadar takip etmiyorum kızlar dedi bernaya oy istiyormuştwetterda mı oy çağrısında bulunuyor yoksa aramızda kalmasında mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?